This version of the page http://help.nashlviv.com/archives/32 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-04-30. The original page over time could change.
Допоможіть Юлі! » Blog Archive » У наших все добре

У наших все добре

Завтра, в четвер, підуть на прийом до невропатолога - можливо Юлі зменшать дозу гормонів. Наша мишка за місяць вже набрала 2 кг.

У Юлясі чудовий настрій. Вона буквально рахує дні до свого дня народження (в неділю, 12 серпня їй виповниться 5 рочків). Чекає, що буде весело і багато подарунків!

5 коментарів to “У наших все добре”

  1. Oksana написав:

    Привіт,

    Декілька днів тому я почула про Юлечку по новинах і не могла не завітати на цей сайт.
    На жаль я не можу допомогти грошима, але я поставила ваш баннер на своєму форумі, там часто бувають люди з Польщі і Канади, тож сподіваюся вдасться зібрати потрібну сумму, до речі мій польський друг переклав Юлену сторінку на польську і тепер і там дізнаються про вашу дівчинку.
    Я розумію що мої зусилля занадто дріб”язкові, але я сподіваюся що можливо вони допоможуть.

  2. Оксана написав:

    Не теряйте надежду, используйте каждый шанс, моя сестра в 1999 году потеряла сына. Ему было 11 лет, диагноз был такой же. Но они не использовали все шансы. Они не обратились в иностранные клиники. Дай Бог вашей девочке сил, терпения и выздоровления. А вам выносливости и добрых людей.Она ведь лев, она должна выиграть в этой борьбе.

  3. Оленка написав:

    вона — Лев, тому сильна! обов”язково видужає! хоча до знаків зодіаку ставлюся жартівливо, все ж, ми, леви, такі)))
    досвід показує!
    мала, тримайся!!!!!!!
    з тобою багато добрих ангелів-побажань.

  4. оля написав:

    Ігор, Яна, я так шкодую,що не бачилась з вами, хоча часто буваю у Лвові. Мені дуже тяжко усвідомлювати,що таке сталося з нашою Юлечкою та я впевнена,що вона обов”язково одужає,адже вона маленке янголятко. Дивлячись на ваші фотографії, я завжди бачу усміхнені лиця: ви, Лопушанські, вмієте дуже гарно посміхатися. Бажаю вам, щоб ваш оптимізм був зажди з вами, адже ми знаємо, що все буде добре, інакше просто бути не може. Ми завжди з вами.
    ваша сестра Оля Михайлишин

  5. Аня написав:

    Юлічко,вітаю тебе з днем народження! Нехай з тобою все буде добре!

Залиште ваш коментар

Усі ваші коментарі ми уважно читаємо і переглядаємо, ми обов'язково відповімо на кожен ваш запит тут на сторінці, або надішлемо вам листа електронною поштою.