This version of the page http://netacad.kiev.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-04-29. The original page over time could change.
Регіональна Мережева Академія Cisco :: Новини

  Регіональна Мережева Академія Cisco
UKR RUS ENG
Everything over IP and IP over everything.

Н овини


Друга всеукраїнська студентська Олімпіада з мережних технологій.

14 березня 2008 року на базі Харківського національного університету радіоелектроніки (ХНУРЕ) пройшов фінал другої всеукраїнської студентської олімпіади Cisco з мережних технологій.

В першому, відбірковому турі, який проходив у вигляді онлайн-тестування, взяли участь 424 кандидати з 33 міст України. За нагороди боролися п'ятнадцять переможців відбіркового туру: студенти ХНУРЕ, Київського національного університету ім. Т.Шевченко, НТУУ "КПІ", Тернопільського державного технічного університету ім. І.Пулюя, Національного авіаційного університету і Національного університету "Львівська політехніка". Фіналістам потрібно було виконати декілька практичних завдань на мережному устаткуванні Cisco.

За результатами оцінки виконаного завдання, визначилися три переможці:

  • Перше місце - Пеньківський Віктор (КНУ ім. Т.Г. Шевченко)
  • Друге місце - Окоронко Олег (КНУ ім. Т.Г. Шевченко)
  • Третье місце - Лозовський Костянтин (ХНУРЕ)

З п'ятнадцяти учасників вісім повністю виконали завдання фінального туру:

  • 4. Равський Олексій (КНУ ім. Т.Г. Шевченко)
  • 5. Буянин Александр (КНУ ім. Т.Г. Шевченко)
  • 6. Бревус Віталій (Тернопільський державний технічний університет iменi Iвана Пулюя)
  • 7. Александров Денис (ХНУРЕ)
  • 8. Яшин Володимир (НТУУ КПІ)

Більш детальна інформація - на сайті www.cisco-olymp.org.ua.



3-Я МІЖНАРОДНА СТУДЕНТСЬКА ОЛІМПІАДА CISCO

Вітаємо випускника регіональної академії Cisco Київського національного університету імені Тараса Шевченка (магістра радіофізичного факультету спеціалізації «Автоматизація наукових досліджень») Дмитра Соловйова – абсолютного переможця III Міжнародної олімпіади Cisco з мережних технологій (м. Москва, 27 червня 2007 р.)

27 червня 2007 року в Московському технічному університеті зв'язку та інформатики (МТУЗІ) пройшов фінал третьої міжнародної студентської Олімпіади Cisco з мережних технологій. У квітні на старт Олімпіади вийшли 277 студентів 66 вузів з 27 міст більшості країн СНД.

Перший етап у вигляді онлайн-тестування англійською мовою виявив 51 фіналіста. У їхньому числі виявилися 32 студента з Росії, 9 - з України, 6 - з Узбекистану, 2 - з Білорусії та ще двоє - з Азербайджану й Казахстану.

У міжнародному конкурсі перемогли Дмитро Соловйов з Києва (Україна, 1 місце), і відразу два лідери російської олімпіади - Сергій Кушнір (2 місце), Олексій Шмонов (3 місце). Дмитро Соловйов, студент Київського національного університету ім. Тараса Шевченко, також був призером Української Олімпіади-2007 на початку весни (2 місце). Окремою медаллю за волю до перемоги був відзначений Олексій Молодкін із Санкт-Петербургу.


Cisco Partners Graduate Recruitment Program

Компанія Cisco Systems, світовий лідер в області мережних технологій та обладнання для Інтернет, повідомляє про початок на території України програми набору й навчання випускників - Cisco Partners Graduate Recruitment Program.

Cisco Partners Graduate Recruitment Program надає випускникам і студентам останніх курсів ВУЗів унікальну можливість одержати престижну роботу в провідних системних інтеграторів і стати за півроку кваліфікованими системними інженерами.

Cisco Partners Graduate Recruitment Program – це:

  • Працевлаштування в одну з компаній системних інтеграторів-партнерів Cisco на посаду Системного інженера.
  • Безкоштовне навчання, здача екзаменів і одержання сертифікатів CCNP (Cisco Certified Network Engineer), CSE (Cisco Sales Expert) протягом перших 6 місяців роботи.
  • Конкурентна заробітна плата.

У відборі можуть брати участь випускники чи студенті останніх курсів, які мають можливість працювати повний робочий день.

Обов’язковими вимогами являються бажання та готовність інтенсивно навчатись і будувати кар’єру інженера в сфері мережних технологій, а також знання англійської мови на рівні, достатньому для читання і розуміння технічної літератури.

Наявність сертифікату CCNA чи готовність скласти іспит на його отримання в короткий термін являються перевагою.

Для участі у відборі необхідно надіслати резюме Олені Кузнєцовій за адресою ekuznets@cisco.com. Відбір буде тривати з липня по вересень, програма навчання стартуватиме в жовтні 2007 року.


Перша українська студентська Олімпіада з мережних технологій.

16 березня 2007 року в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка пройшов фінал першої української студентської Cisco з мережних технологій.

В першому турі, який проходив у вигляді онлайн-тестування, взяли участь 370 студентів з 29-ти університетів, 2 коледжів України та з Kesgrave High School Великобританії, студенти 17 областей України та Києва взяли участь у змаганні (результати 1 туру).

Переможцями олімпіади стали:

  • Перше місце – Дмитро Самко (Харківський національний університет радіоелектроніки)
  • Друге місце - Дмитро Соловйов (Київський Національний університет імені Тараса Шевченка)
  • Третє місце - Денис Сафонов (Українська академія банківської справи НБУ)

Більш детальна інформація - на сайті www.cisco-olymp.kiev.ua




«Кращий студент групи»

Починаючи з 1 грудня 2006 року, у кожній групі Академії обирається кращий студент. Такому слухачеві Академії, крім сертифіката про успішне завершення курсу, додатково вручається сертифікат "Certificate of the Best Student". При виборі такого студента в першу чергу враховуються теоретичні знання й практичні навички слухача, а також відвідуваність занять , пунктуальність, своєчасність та якість виконання лабораторних робіт і практичних завдань. Серед власників такого сертифіката, буде обраний кращий з Академії, який одержить від Олени Домотенко (Менеджера програми Мережних академій Cisco Україна, Білорусь, Вірменія) запрошення на безкоштовну участь в Ciscoexpo 2007 у Києві.


Компанія Cisco оголосила про конкурсну програму навчання Cisco Worldwide Sales Associates Program в Амстердамі в 2007 році.

Програма проходить із 01.12.2006 р. по 23.03.2007 р.
Строк закінчення реєстрації 28.02.2007 р.

Більш детальну інформацію ви зможете одержати на сайті Cisco за адресою http://www.cisco.com/global/RU/about/students_career.shtml.

За цією програмою з усього світу відбираються люди, які стають членами команди Cisco Systems. Цього року відбір проводився серед 43 країн миру з понад 13000 бажаючих. З України був відібраний один кандидат, випускник нашої Академії, студент факультету кібернетики КНУ імені Т.Г. Шевченка - Довгань Юрій. Зараз він проходить навчання в Амстердамі. В 2005 році, по такій програмі пройшов відбір Сергій Новіков, випускник радіофізичного факультету нашого вузу. Після річного навчання в Амстердамі, Сергій повернувся на Україну й зараз працює в Cisco Systems у Києві.


Краща Мережна Академія 2004 року серед країн СНД.

На першій Академічній конференції в Москві для Росії та СНД, Регіональна мережна академія Київського національного університету імені Тараса Шевченка була визнана кращою Мережною академією 2004 року серед країн СНД.









Украинская Баннерная Сеть


:: Новини:
:: Як нас знайти:
:: Дивиться також: