This version of the page http://help.nashlviv.com/archives/89 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-04-29. The original page over time could change.
Допоможіть Юлі! » Blog Archive » поточні новини

поточні новини

Прошу вибачити за таку тривалу мовчанку, обіцяю більше так не пропадати.

У наших все більш-менш добре. Зараз перебувають на амбулаторному лікуванні, тобто в гуртожитку, а не в лікарні. 31 березня почнеться наступний курс темодалу. Юляся на загал почувається добре. Лише кілька останніх днів була загальна слабкість, трохи нудило, трохи гірше працювала права сторона. Причиною може бути те, що їй зменшують кількість дексаметазону (зараз вже 0,5), тоді це тимчасове явище.

На вихідних до мишки приїхав тато. В Юлі купа радості. Перші дні будила його мало не о 6 ранку і придумувала, як вони будуть бавитися. І зараз від тата не відходить.

Юляся далі багато займається, старається повзати, з маминою допомогою ходить. Для мишки вже навіть придбали ходунки і скоро перешлють їх в Берлін (спасибі Тані, яка дуже багато допомагає нашим дівчатам).

А ще у Юлі нове захоплення - вона дуже любить набирати на комп”ютері казочки. Я спеціально перепитала, чи вона підглядає в книжку, коли друкує - Янка каже, що ні. Дитина сама згадує казочку і набирає її, причому нормальними розлогими реченнями.

пс: зараз спробую викласти в галерею нові Юлясині фотографії.

5 коментарів to “поточні новини”

  1. Наталка написав:

    Рада чути добрі новини, так тримати Юленька, ми всі молимося за тебе!!!

  2. Лєна написав:

    Бачила фотографії - Юлясик дуже гарно виглядає!Така красунечка-розумничка! На комп’ютері набирає - просто чудо, а не дитинка. Їй же ще й 6 років нема. От видужає, мабуть, відразу до третього класу піде!
    Багато спільних знайомих цікавляться, як ви там, Янка і Юлясю?! Часто думаю про вас, люблю і підтримую - видужуйте!

  3. Оксана написав:

    Просто нема слів.Хай Господь і надалі дарує вам ласку терпеливості,а маленькій - СИЛУ ЛЮБОВІ,бо любов може все…БОРІТЬСЯ!!!!!!!

  4. Nata написав:

    Ой…дякую за новини! Усім привіт! Молодці!

  5. Саша написав:

    Молюся за Вашу Юліньку!!! Нехай Господь допоможе у всьмоу і благословить її та Вашу сім’ю!!! Єдине хочу додати, що ви створили ось сайт, про Юлю хоч хтось дізнається, вірю, хтось має добре серце і чим зможе - допоможе, але подібних дітей, на жаль, так багато… і про них нікому попіклуватись навіть добрим словом надії, не говорячи вже про якусь матеріальну допомогу. Просто болить серце дивитись як в цьому світі майже ніхто нікому не потрібен… У ВАС ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!!!

Залиште ваш коментар

Усі ваші коментарі ми уважно читаємо і переглядаємо, ми обов'язково відповімо на кожен ваш запит тут на сторінці, або надішлемо вам листа електронною поштою.