This version of the page http://help.nashlviv.com/archives/64 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-04-29. The original page over time could change.
Допоможіть Юлі! » Blog Archive » Юля в реанімації

Юля в реанімації

Сьогодні Юля нас добре налякала. Вдень зовсім важко стало дихати, лікарі зробили рентген і виявили пневмонію. Окрім того з”ясували причину підвищеного тиску, який тримався вже кілька днів - з організму дуже погано виводилася рідина. Зважаючи на основний діагноз, прийняли рішення покласти в реанімацію. Як тільки поставили катетер, звільнили сечовий міхур і очистили легені, тиск нормалізувався. Зараз стан Юлі стабільний, загрози життю немає. Почали капати антибіотики, далі все має піти на краще. Дуже важливо, що лікарі все пояснюють мамі, щоб вона знала, що відбувається з дитиною і могла заспокоїтися. Добре, що Марина допомогла з перекладом.

2 коментарів to “Юля в реанімації”

  1. Анастасия Верстюк написав:

    Жаль, что я не име возможности помочь Юле. Но душа моя болит за нее.

  2. Карина написав:

    Я когда прочитала о Юличке слезы выступили на моих глазах, это очень страшно и не справедливо за что этой крохе такое горе???
    Юлечка держись!!!! и родители Юли тоже!!!
    Мы с вами может мы не сможем помочь финансово, но за кроху мы будем молиться….

Залиште ваш коментар

Усі ваші коментарі ми уважно читаємо і переглядаємо, ми обов'язково відповімо на кожен ваш запит тут на сторінці, або надішлемо вам листа електронною поштою.