This version of the page http://narodna.pravda.com.ua/sport/47e238fbe345f/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-04-28. The original page over time could change.
Лікувати потрібно не хворобу – а хворого! | Народна правда
  • UKR
  • RUS
  • Про проект Автори Правила Аудиторія Часті запитання
Пошук на сайті:




  • ЗАГАЛЬНА СТРІЧКА
  • ПОЛІТИКА
  • ІСТОРІЯ
  • ГРОШІ
  • ПОДОРОЖІ
  • ЗДОРОВ'Я, СПОРТ
  • КНИГИ, МУЗИКА, КІНО
  • СКРІЗЬ ЖИТТЯ
  • ГУМОР
  • ДИСКУСІЇ
  • ФОТО

RSS-стрічка найпопулярніших публікацій
RSS-стрічка останніх публікацій
Експорт публікацій

Сайт Наталки Іванченко  0
Синдром відкладеного сумління  0
Козацькі рекорди Костянтина Стасюка  1
Культ матерії або "старий хлів"...  7
Великоднє  7
Наукова сенсація!  6
Об одном окаризме, рождённом при попытке искоренить из себя жлоба  -4
"Народна правда"  Здоров'я, спорт  Статті
Україна

Лікувати потрібно не хворобу – а хворого!

Кр-к | 20.03.2008 12:14

5
Рейтинг
5


Голосів "за"
7

Голосів "проти"
2

22
Такі думки спадають, коли дивився новий проект "5каналу" про епідемію СНІДУ в Україні.

Дивувала позиція і редакції і присутніх. Ніби правильно, потрібно по-людському ставитися до хворих та інфікованих цією страшною хворобою. Але панове, НІХТО з присутніх не обмовився і словом, що слід проводити профілактику і пропаганду здорового способу життя, піднімати моральність суспільства, боротися з наркоманією і розпустою. Натомість нам лікарі і соціологи з мудрим виглядом повчають, що до цієї хвороби слід ставитися як до грипу чи ангіни. Бо, повчають вони, і від них можна померти! Ну і логіка!

Ніхто не загострив ситуацію, що в Україні лише цього тижня прийняли закон про заборону реклами алкоголю і тютюнових виробів! Навіть така очевидна справа потребувала аж 17 літ, хоча весь цивілізований світ вже давно загнав цю "продукцію" в жлрсткі рамки закону, а про її рекламу, то смішно і говорити. Таки видно і ми наближаємося до Європи.

Не здогадалися автори програми запросити хоч би одного священника, який би рояснив, що прекрасною запорукою всім цим соціальним хворобам є відновлення в суспільстві засад християнської моралі, навчання дітей з малечку не як правильно користуватися шприцем, аби не заразитися, а тОму, як потрібно достойно і гідно поводитися і жити в суспільстві і родині. Недарма, переважна більшість дитячих трагедій має місце в так званих "неблагополучних" родинах.

Я не хочу підважувати потрібність такої передачі на телебаченні. Але вона беззуба! Вона НЕ ВЧИТЬ ЯК ЖИТИ, А ЛИШЕ ЯК ВИЖИВАТИ! Ось в чому проблема! Мені здається, що якби мільйонній акдиторії глядачів зайвий раз нагадали про щастя подружньої любові і вірності своєму шлюбу, якби молоді нагадали, що розпусне життя може в один момент зламати сам шанс щасливого майбутнього, то наслідки проекту були б значно повніші.

Не потрібно думати, що це проблема тільки України. Постіндустріальна "цивілізація" спримітизувала людство, вона відкрила досягнення науки і техніки, але водночас закрила людству Небо! Але щораз більше шириться інтуітивний рух людства назад до морального життя і до Заповідей Творця! І цікаво, що цей рух шириться саме в США, де ця "цивілізація" досягнула свого апогею! Серед студентської молоді Америки шириться світогляд про цнотливе дошлюбне життя, про моральні, а попросту нормальні. лбдські стосунки і це попри культивацію масмедіями в політиками визнання "прав" різних збоченців.

Примітивні політики і гламурна реклама їх розбещеності і є цією заразою, з якою миритися вже не можна! Вона своїм звироднінням дають лихий приклад цілому суспільству, а особливо молоді. Пишу примітивні, бо реальний політик, лідер нації, не буде хизуватися золотою мішурою і пазлітками. Це є ознака тільки примітивів і звироднілих осіб. Але це є і їх персональна трагедія.

  • Додати коментар
  • 22
  • Версія для друку
  • Код для блогу
-->
Где купить дешевле?
Цифровые фотоаппараты
Мобильные телефоны
Стиральные машины
Кондиционеры
Мониторы
КПК (PDA)
Ноутбуки
DVD-плееры
MP3-плееры
Пылесосы
Холодильники
LCD-телевизоры

А. Н. Онимченко
А що, хиба ви одному богу молитесь?:)) Як я вже десь казав, друге пришестя наближається, якщо таки антиподи стали практично братами!:D
Кр-к
No coments.
А. Н. Онимченко
А якщо грип на який хворіє кр-к це кара хандусенківського бога за просування України до НАТО, що кр-к зробив справою свого життя?:)))
Кр-к
Це Ви плутаєте праведне з грішним. Грип є хворобою природною, а СНІД має виразну соціальну і моральну причини. Проводити паралелі між грипом і СНІДом є абсолютно некоректно. Як і венеричні хвороби СНІД є логічним наслідком деградації моралі суспільства.
А. Н. Онимченко
звичайно, пан кр-к на СНІД не хворіє,а на Грип хворіє щороку, тому грип це звичайна хвороба, а СНІД це Божа кара:) Щось я читав в євангеліях про то, що в очах інших ми бачимо набагато менші об'єкти ніж в своїх. Коли в божих людей на кшталт кр-к та, як це не дивно, хандусенків (навіть модзилла помічає його прізвище червоним) болить зуб, вони замість молитов негайно біжать до стоматологів, вони це не сприймають як Божу волю, а про хворих на снід полюбляють балачки розводити...
  • Всі комментарі
  • Додати свій коментар







Чи трансформується суспільство нероб і заздрісників у суспільство працелюбів і кар'єристів-патріотів?

Сергій Степанишин | 24.04.2008 13:19
Про лінощі і заздрість, як основні вади українського суспільства
Політика  |    суспільство лінощі заздрість працелюбність 

Спасите жизнь Стёпе Жданову  46
Голосуємо за Народну Правду у нагороді UA Webstar 2007  43
Русскоговорящие украинские националисты...  41
Моя маленька акція у підтримку української мови  34
Мордовороты в политике...и гордость  32
ВО "Свобода"???  32
Хмельницький, Мазепа і шведи  31
Вопросы-тесты для "квасных" и настоящих патриотов России  28
"Собори душ своїх бережіть"  25
Де ми Українці поділися?  24



© 2007 - 2008, Народна правда
© 2007, УРА-Інтернет – дизайн і програмування

Передрук матеріалів дозволяється тільки за умови посилання на "Народну правду" та зазначення автора. Використання фотоматеріалів із розділу "Фото" – тільки за згодою автора.
"Народна правда" не несе відповідальності за зміст матеріалів, опублікованих авторами.

Технічна підтримка: support@narodnapravda.com.ua
Наші проекти:
Українська правда
Економічна правда
ТаблоID
Чемпіон
weblog.com.ua