This version of the page http://narodna.pravda.com.ua/politics/47e82e105142c/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-04-28. The original page over time could change.
Чи загрожує вступ України в НАТО – Росії? | Народна правда
  • UKR
  • RUS
  • Про проект Автори Правила Аудиторія Часті запитання
Пошук на сайті:




  • ЗАГАЛЬНА СТРІЧКА
  • ПОЛІТИКА
  • ІСТОРІЯ
  • ГРОШІ
  • ПОДОРОЖІ
  • ЗДОРОВ'Я, СПОРТ
  • КНИГИ, МУЗИКА, КІНО
  • СКРІЗЬ ЖИТТЯ
  • ГУМОР
  • ДИСКУСІЇ
  • ФОТО

RSS-стрічка найпопулярніших публікацій
RSS-стрічка останніх публікацій
Експорт публікацій

Сайт Наталки Іванченко  0
Синдром відкладеного сумління  0
Козацькі рекорди Костянтина Стасюка  1
Культ матерії або "старий хлів"...  7
Великоднє  7
Наукова сенсація!  6
Об одном окаризме, рождённом при попытке искоренить из себя жлоба  -4
"Народна правда"  Політика  Статті
Україна – НАТО   РФ

Чи загрожує вступ України в НАТО – Росії?

Кр-к | 25.03.2008 00:41

2
Рейтинг
2


Голосів "за"
9

Голосів "проти"
7

43
Таке питання логічно виникає, коли спостерігаємо істеричну реакцію Кремля з приводу процесу розширення Альянсу особливо завдяки республік колишнього союзу "нєрушимого".

Відповідь більш ніж однозначна, що жодної військової загрози цей процес не несе. Не буду повторювати прописні істини про те, що сама РФ має найтісніші звязки з блоком НАТО, має там постіного представника, який бере участь практично у всіх засіданнях керівництва Альянсу, активно впливає на прийняття багатьох рішень і що більше, навіть готова надати реальну допомогу Альянсу у його військовій присутності в Афганістані. Блок НАТО зробив офіційну пропозицію представникам РФ здіійснювати контроль за функціонуванням станцій ПРО, які будуть розміщені у Чехії і Польщі. То в чому ж тоді справа? В чому Росія чує себе "покривдженою" Альянсом, щоб так істерично реагувати на перші кроки України на можливість її приєднання до НАТО?

Проблема тут зовсім не в ефімерній військовій загрозі Росії і не в проблемі наближення НАТО до її кордонів. НАТО вже є на її кордонах в Прибалтиці, Східній Прусії чи то Калінінградській області та й Румунія, Словакія, Чехія чи Болгарія теж не бозна як далеко. Ми ще памятаємо, як сердечно вітали "лідера нації РФ" в Болгарії і як він не менш сердечно лобзався з президентом Болгарії, який нагадував "лідеру" і про історичну братерськість і про членство Болгарії в НАТО одночасно. І все пройшло чудово.

То ж чому істерика через Україну. Проблема тут зовсім не "оборонних" страхах Кремля. Проблема тут тільки в тому, що кремлівські проводирі добре усвідомлюють, що членство України в Альянсі однозначно ставить великий жирний хрест на потаємних мріях Москви на "возрождєніє вєлічія Росії"! Наше членство в НАТО є остаточним колапсом надій на підпорядкування собі України, принаймні на залишення її в своїй сфері впливу. Оце і виводить зі себе кремлівських стратегів. Вони добре бачуть, що економічно Україну вже не вдасться задушити, а політичний дрейф України в Європу не залишає жодних надій на утримання нашої держави біля себе.

Єдиним можливим впливом "старшого брата" на непокірну "сестри" є так звана пята колона в Україні, якій відведена Кремлем роль подібна до сербів у Косово. Ось і зараз, Кремль будучи не в змозі протидіяти незалежності Косово "надоумив" Бєлград аби добиватися розділу новоутвореної країна за етнічним принципом. Українські миротворці стали першими жертвами такого підлого задуму. Можна сподіватися, що "наші" доморощені сєвєродонецькі сепаратисти при отриманні "гуманітарної" допомоги з РФ також захочить повторити косовські уроки. Може тому ПР і комуняки так шаленіють від того, що саме українські миротворці стали на шляху втілення цього злочинного задуму.

Сьогодні "лідер нації" вирішив надати сербам в Косово "гуманітарну" допомогу. От тільки щоб у банках із соком там часом не виявилися "сюрпризи" для наших миротворців. Ми ж добре знаємо норови Кремля. В тайській тюрмі сидить такий собі рускій бізнесмен з кагебістським тавром, який так собі "приватно" торгував смертю по всіх гарячих точках. Де він брав свій "товар" не варто і запитувати, але не сумнівайтеся, у кремлівських "гуманітарників" ручки і рильце чистесенькі. Це просто якийсь собі прєдпрініматєль.

Нам в Україні слід дуже пильно приглядатися до "наших" ативістів, що аж захлинаються слиною, закликаючи до нового"на віки разом" з єдинокровниками. Слід давати їм рішучу відсіч всюди і завжди, аж поки не станемо членами Альянсу, а тоді самі помудріють. Хоча відомо – скільки вовка не годуй...

  • Додати коментар
  • 43
  • Версія для друку
  • Код для блогу
-->
Где купить дешевле?
Цифровые фотоаппараты
Мобильные телефоны
Стиральные машины
Кондиционеры
Мониторы
КПК (PDA)
Ноутбуки
DVD-плееры
MP3-плееры
Пылесосы
Холодильники
LCD-телевизоры

ANONIM
Это их сокровенное,а показал Фиш 19.03.17:17 но ВОРоссия!!
А в Кремль ещё вы приползёте.За коркой хлебушка к борщу,
И выйдет Плутин в позолоте,И тихо скажет:"Не прощу!!" – А это МЫ и внимательно вас читаем,
Вам слово ГАЗпада!-Религия.Русская линия,А.Добровольцев"Ответное домино"от 17.03.08.
Россия-есть государство правды!"Сталинградская битва"Битва за православные народыУкра
ины и Грузии захваченные врагом.Битва на"Курской дуге"этоПереломная ВОЙНА за постсовет
ское пространство и его дружескую расположенность к России.Высшая Божественная цель-
"Освобождение Европы и мира от англосаксонского фашизма" ХрЯ.ХрЯ,пись,пись,А-А!!
Лука Избушкин))
Кр-к
ANONIM
Закрытые районы для мореплавания, постоянные взаимные аресты и препровождения судов в порты для вынесения судебных решений (не только по нарушениям правил рыболовства), расширенная погранзона...
Я согласен, что под видом противодействия НАТО, в нашем регионе решается масса коммерческих вопросов, но еще больше это соседство с Норвегией как страной, членом НАТО, мешает бизнесу норгов.
Средний бизнес норгов постоянно ставит вопрос о выходе из блока, коммерчески, присутствие не выгодно. За прошлый год, по их статистике из их прессы норги понесли прямые потери около 35 млр. евро.
fish
Сезам
Москва бреше про загрозу від НАТО в разі наближення його до кордонів рашки. Бо розміщення не настуальних, а оборонних озброєнь захистить сусідів московії від її зазіханнь. А у разі конфлікту московії ніщо не завадить запустити свої ракети по вирогідному агресору. Бо вони розташовані в глибині території імперії. А тут відстань визначної ролі не відіграє. Я вже не кажу про їх човни та стратегічні бомбордувальники.
То яким чином наближення кордонів НАТО може вплинути на ефективність стратегічної зброї московії?
ANONIM
Гм... спіймали ви мене. Я тут більше надіюся ніж стверджую.

Спілкуюся з росіянами зах. та ценр. Сибіру досить часто. Дійсно, мушу погодитись світ бачать приблизно як фіш. Проте встановлюю все частіше, що вони ще як діти і їх можна формувати навідміну від московитів (ті крім слова хочуть ще й бука). Тому переконую їх, що вони переплутали Київ з Москвою, в надії на сценарій описаний в ком. від 25.03.2008 16:01

Іван
  • Всі комментарі
  • Додати свій коментар







Чи трансформується суспільство нероб і заздрісників у суспільство працелюбів і кар'єристів-патріотів?

Сергій Степанишин | 24.04.2008 13:19
Про лінощі і заздрість, як основні вади українського суспільства
Політика  |    суспільство лінощі заздрість працелюбність 

Спасите жизнь Стёпе Жданову  46
Голосуємо за Народну Правду у нагороді UA Webstar 2007  43
Русскоговорящие украинские националисты...  41
Моя маленька акція у підтримку української мови  34
Мордовороты в политике...и гордость  32
ВО "Свобода"???  32
Хмельницький, Мазепа і шведи  31
Вопросы-тесты для "квасных" и настоящих патриотов России  28
"Собори душ своїх бережіть"  25
Де ми Українці поділися?  24



© 2007 - 2008, Народна правда
© 2007, УРА-Інтернет – дизайн і програмування

Передрук матеріалів дозволяється тільки за умови посилання на "Народну правду" та зазначення автора. Використання фотоматеріалів із розділу "Фото" – тільки за згодою автора.
"Народна правда" не несе відповідальності за зміст матеріалів, опублікованих авторами.

Технічна підтримка: support@narodnapravda.com.ua
Наші проекти:
Українська правда
Економічна правда
ТаблоID
Чемпіон
weblog.com.ua