This version of the page http://narodna.pravda.com.ua/politics/47dfe8219e932/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-04-28. The original page over time could change.
Рускоє чудо | Народна правда
  • UKR
  • RUS
  • Про проект Автори Правила Аудиторія Часті запитання
Пошук на сайті:




  • ЗАГАЛЬНА СТРІЧКА
  • ПОЛІТИКА
  • ІСТОРІЯ
  • ГРОШІ
  • ПОДОРОЖІ
  • ЗДОРОВ'Я, СПОРТ
  • КНИГИ, МУЗИКА, КІНО
  • СКРІЗЬ ЖИТТЯ
  • ГУМОР
  • ДИСКУСІЇ
  • ФОТО

RSS-стрічка найпопулярніших публікацій
RSS-стрічка останніх публікацій
Експорт публікацій

Сайт Наталки Іванченко  0
Синдром відкладеного сумління  0
Козацькі рекорди Костянтина Стасюка  1
Культ матерії або "старий хлів"...  7
Великоднє  7
Наукова сенсація!  6
Об одном окаризме, рождённом при попытке искоренить из себя жлоба  -4
"Народна правда"  Політика  Статті
Росія

Рускоє чудо

Кр-к | 18.03.2008 18:04

9
Рейтинг
9


Голосів "за"
16

Голосів "проти"
7

15
Не можливо не відреагувати на новини з "Сибірських Еміратів", особливо коли чуєш надоїдливий хор наших доморощених російських патріотів про економічне чудо в Росії.

А й справді чудо! Мільярдери плодяться як воші на тілі зголодженого народу, а офіційна пропаганда розповідає про дальнейшиє успехі РФ під керівництвом "лідера нації". Але російські реалії пробиваються крізь цей бравурний офіціоз.

Ось надійшла сьогодні новина з Хабаровська, що буханка найбільш популярного "Подольського" хліба, звичайна хлібина, виросла в місті до 25 рублів, тобто вище долара за "цеглинку"! Ви би бачили лиця пенсіонерів, які вже не є встані купити собі щодня буханець хліба, який є вже давно їх основним раціоном. Тобто півбуханця в день, майже як в часи страшної війни! А ще треба оплатити послуги, квартплату, а купити ліки...Обурює не тільки сам факт, а і ті самі проросійські "агітатори" в Україні і відвідувачі нашого сайту з РФ, які взахльоб воспєвають життя в путінській Росії. І це є та політика – всьо для блага чєловєка?

Ну добре, Хабаровськ далеко, на краю світу! Але ось дивимося новини з північної столиці, з Санкт-Петербургу! В ощадній касі завалилася підлога! Ви би тільки бачили цю ощадну касу зсередини! Обдерті стіни, гнила підлога, сирість, облущені і обдерті меблі...і черги, черги пенсіонерів, які не ймуть віри табличці, що каса закрита з "технічних" причин. Пенсіонери в черзі кажуть, що це привід аби їм затримати їх нещасні копійки. І це в країні, яка спливає нафтою і надра якої насичені газом! Цими багатствами, які повинні би належати цілому народові, а натомість належить зграї фсбешно-комуняцької буржуазії! І це вони нас намагаються ще й повчати!

Подивіться на фасад цієї Росії! Все аж виблискує і сяє від позолоти! Послухайте ці їх зверхні і пихаті заяви! Скидається часом оманливе враження, що справді маєш справу з успішним менеджментом, який успішно керує країною. А насправді – злочинна і авторитарна зграя і тільки.

Тому цінуймо здобутки нашої Батьківщини і не даваймося в оману різним московським прихвостням!

  • Додати коментар
  • 15
  • Версія для друку
  • Код для блогу
-->
Где купить дешевле?
Цифровые фотоаппараты
Мобильные телефоны
Стиральные машины
Кондиционеры
Мониторы
КПК (PDA)
Ноутбуки
DVD-плееры
MP3-плееры
Пылесосы
Холодильники
LCD-телевизоры

Григорий
Россия – банкрот, в агонии блефующий по всем направлениям. Ближайшей акцией для отвлечения внимания и поддержания дутого понта разграбленной страны будет деноминация рубля. Будет 4 доллара за виртуальный рубль.
Чумак
Виростив я двох синів, гарних, здорових, скільки дивлюся і не можу намилуватись. Виросли сини поженились і розійшлись:
- в одного жінка добра й чуйна все віддасть, а в другого ну хоч язик не закривай все їй мало, все не достає їй чогось, заздрісна, комора повна, а діти з чоловіком голодні і босі, та щей його рідного брата обдирає.
Кр-к
ANONIM: Цікавий Анонім-адвокат путінської Росії обявився. В маленькому містечку зима знайшов парк таксі-мерседесів, які на "багатих" рускіх пенсіонерах, які не можуть собі позволити купити буханець хліба наганяють собі тисячі рублів. Може треба було таки лишитися в друга? Ви видать заможненький, коли до друга аж до Іркутська доїхали? Може зрадити в скільки дорога обійшлася? А, я здогадався, це той друг з Зими Вас і спосорував на "золоте" весілля, бо де ж такому злидню з України та спромогтися на такі мандри. Не гайте часу, Ви потрібні там, на станції Зима. Там Ваш рай і "шикарна" пенсія. Друкуйтеся тут ще, може справді кого заохотите на переїзд.
Сезам
Правду кажеш, чоловіче! І я там був – такі літаки стоять біля хат!! Нам такі і не снились. Але Боїнгів 747-х нема. Не тому що дорогі. Кажуть літають погано...
ANONIM
Побував я, між іншим, у лютому і в Росії.Є таке маленьке містечко біля Іркутська – Зима називається.Там у мого друга з дитинства (ми родом із Хорола обидва) золоте весілля було. То ж приїхав я потягом,вийшов на перон- матінко рідна! таксі- мерседеси стоять! Я підійшов.Питаю: "Хлопці, а чи не накладно такі авто під таксі тримати- місто ж невелике. "Нічого, - відповідають, – зате на ремонт менше витрачаємо"."Ну, а як заробляєте?- питаю. "Та, по різному буває, але до тисячі в день частенько виганяемо".
Подивився я й на пенсіонерів – батьків мого друга (їм вже обом по 88 років) – живуть у своєму будинку, син і невістка з онуками -поряд, діти теж недалеко живуть. зовсім не бідно...
  • Всі комментарі
  • Додати свій коментар







Чи трансформується суспільство нероб і заздрісників у суспільство працелюбів і кар'єристів-патріотів?

Сергій Степанишин | 24.04.2008 13:19
Про лінощі і заздрість, як основні вади українського суспільства
Політика  |    суспільство лінощі заздрість працелюбність 

Спасите жизнь Стёпе Жданову  46
Голосуємо за Народну Правду у нагороді UA Webstar 2007  43
Русскоговорящие украинские националисты...  41
Моя маленька акція у підтримку української мови  34
Мордовороты в политике...и гордость  32
ВО "Свобода"???  32
Хмельницький, Мазепа і шведи  31
Вопросы-тесты для "квасных" и настоящих патриотов России  28
"Собори душ своїх бережіть"  25
Де ми Українці поділися?  24



© 2007 - 2008, Народна правда
© 2007, УРА-Інтернет – дизайн і програмування

Передрук матеріалів дозволяється тільки за умови посилання на "Народну правду" та зазначення автора. Використання фотоматеріалів із розділу "Фото" – тільки за згодою автора.
"Народна правда" не несе відповідальності за зміст матеріалів, опублікованих авторами.

Технічна підтримка: support@narodnapravda.com.ua
Наші проекти:
Українська правда
Економічна правда
ТаблоID
Чемпіон
weblog.com.ua