This version of the page http://reklama.lviv.ua/about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-04-25. The original page over time could change.
Про нас ||| www.reklama.lviv.ua --- Західно - Українська агенція інтернет - реклами

Контекстна реклама
* - перші ліцензовані представники
пошукових систем
Банерна реклама
* - єдина регіональна
банерна мережа
Оптимізація сайтів
* - комплексне обслуговування
веб-сайтів
Студія WEB-дизайну
* - наше кредо:
надійність, якість, престижність
Інші послуги
Реєстрація доменних імен Хостинг сайту Медіапланування Підтримка сайтів

Словник
Банер, банерна реклама, веб-дизайн, веб-сторінка, динамічне розміщення, каталоги сайтів, клік по банеру, ключові слова, показ банера, ...

Про нас


Кредо нашої Агенції «Якість, Надійність, Престижність».

Західно-Українська агенція інтернет-реклами пропонує професійний, сучасний сервіс по створенню та просуванню веб-сайтів.

Історія Західно-Української агенції Інтернет-реклами починається з 1999 року, коли було створено студію веб-дизайну. Вже за перших два роки ми стали найбільшою в Україні “некиївською” студією дизайну, яка працює на внутрішній український інтернет-ринок. Наша студія стала вказівником у світ сучасних технологій для десятків провідних фірм, для яких створені яскраві, високотехнологічні сайти. Під веб-дизайном ми розуміємо не тільки створення графічних елементів для сайту, але і програмування, проектування його структури, навігації тощо.

Активний поступ в напрямку розвитку інтернет-технологій спричинив відкриття нами в 2004 році нового напрямку - «Західно-Української Банерної мережі», яка на сьогодні контролює понад 80% ринку медійїної інтернет-реклами в Західному регіоні України. До мережі належать більше 1000 популярних регіональних сайтів різноманітної тематики: від довідниково-інформаційних до вузькоспеціалізованих, професійних, від розважальних до ресурсів державних та громадських організацій, на сторінках яких протягом тижня відбувається більше п'яти мільйонів інформаційних контактів із зацікавленою регіональною аудиторією.

Наступним кроком у розвитку нашої компанії стало створення Агенції інтернет-реклами повного циклу. Сьогодні ми забезпечуємо весь комплекс інтернет-послуг, серед яких зокрема:

·        веб-дизайн

·        реєстрація доменів

·        хостинг

·        контекстна (пошукова) реклама

·        банерна (медійна) реклама

·        пошукова оптимізація сайтів.


Команда професійних маркетологів розробляє та супроводжує медіа-кампанії клієнтів як на сторінках регіональних сайтів та й на загальноукраїнських та всесвітніх ресурсах.

Працівники нашої Агенції постійно приймають участь у науково-практичних семінарах, курсах з підвищення кваліфікації, конференціях і інших заходах щодо роботи в галузі інтернет-реклами, що засвідчено дипломами і сертифікатами.

Ми успішно співпрацюємо та є Авторизованим агентством таких пошукових систем як Yandex, Google, Rambler, Мета.
 
Звертайтесь до професіоналів!
© 2006-2008 “Reklama.lviv.ua”