This version of the page http://svetlovodsk.com.ua/2006/02/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-04-20. The original page over time could change.
Интернет-издание Светловодск » Материалы за Февраль 2006 года » Светловодск » Світловодськ » Svetlovodsk » Svitlovodsk
    Логин:     Пароль:       Регистрация Восстановить пароль  
  Главная Фото Форум Телефоны Погода Карта Знакомства Гороскопы Объявления Ссылки Контакты Реклама Архив  

ШОУ В НЕБІ Й НА ЛЬОДУ

23 февраля 2006 // admin // Светловодск // Отзывы: 0 // Просмотры: 677 
Вже на традицію перетворилась звичка  різного роду адептів техно-екстріму з усієї України збиратися у Світловодську, а саме на Кременчуцькому водосховищі, у вихідні напередодні, т. зв., Дня захисника Вітчизни.
І минулих вихідних все повторилося вже вчетверте, але вперше - на зимовий кубок України з мотопланерного спорту. Що, безумовно, стало свідченням якісного росту світловодських змагань... Дійство, у повній мірі, перетворилося на свято завзятих людей, які міняють затишок та тепло своїх помешкань на, чого приховувати, напружені та ризиковані піруети у небі. І завдяки організаційній роботі Світловодської РДА сотні світловодців розважились та відпочили, спостерігаючи за шоу з причалу колишньої пристані. А лід був такий кріпкий, що витримував навіть автомобілі. Та й багаття для приготування пшоняної каші палало прямо на замерзлій воді.
читать далее →

СМЕРТЬ НА ДОРОЗІ

23 февраля 2006 // admin // Светловодск // Отзывы: 0 // Просмотры: 688 
"За січень 2006 року на території обслуговування Світловодського міжрайонного відділення ДАІ скоєно чотири облікові ДТП, в яких четверо осіб травмовано, 2 - загинули,  - такі статистичні дані надав старший інспектор організаційно-інформаційного забезпечення Світловодського ВДАІ Валерій Липка. - У порівнянні з 2005 роком спостерігається ріст ДТП (за такий самий період минулого року сталося 3 ДТП, в яких 5 осіб травмовано). Особовим складом виявлено 307 порушень правил дорожнього руху, з яких 31 - керування у нетверезому стані, 45 - порушення перехресть, 40 - порушення правил обгону та 29 порушень пішоходами переходу вулиць".
читать далее →

Освіта та медицина. Реалії та прогнози

23 февраля 2006 // admin // Светловодск // Отзывы: 0 // Просмотры: 735 
Триває обговорення на засіданнях фокус-групи питань, які сьогодні потребують найбільшої уваги і від влади, і від громадськості. Цього разу представники політичних організацій, громадські активісти знайомилися з проблеми освіти та охорони здоров'я з огляду на те, що вони  - основні споживачі міського бюджету. Нагадаємо, що зустрічі та обмін думками ініціює ГО "Муніципальний Центр стратегічного планування і маркетингових досліджень" у рамках проекту "Моніторинг фінансової політики Світловодської міської ради", що діє за підтримки Міжнародного фонду "Відродження".  Присутні, маючи відповідні документи, намагалися проаналізувати: наскільки вдало і з користю для громади відбулося формування міського бюджету-2006, який було затверджено на 42-ій сесії міськради 27 січня в розмірі 37 мільйонів гривень.
читать далее →

Жито і пшениця почуваються нормально

23 февраля 2006 // admin // Светловодск // Отзывы: 0 // Просмотры: 793 
Окрім підвищеної загрози на ОРЗ, сильні морози завдали й багато іншого клопоту. І, можливо, більш за все постраждало сільське господарство, а саме - поля, засаджені восени озимими культурами. В якому стані вони сьогодні і чого нам чекати на весну - з такими питаннями ми звернулися до начальника управління сільського господарства Світловодської районної державної адміністрації Романа Сачевського.
читать далее →

Точка кипіння водопровідної води

23 февраля 2006 // admin // Светловодск // Отзывы: 0 // Просмотры: 955 
Доволі непроста ситуація склалася на комунальному підприємстві "Світловодський міськводоканал", в результаті чого наше місто, яке, як кажуть, стоїть на воді, може будь-якої миті залишитися без води. І це проблема не лише людей, які там працюють, а й кожного з нас, адже ми - всі без виключення - є споживачами води.
читать далее →

ПАРАДОКСИ АФГАНСЬКОГО СИНДРОМУ

21 февраля 2006 // admin // Светловодск // Отзывы: 0 // Просмотры: 1008 
15 лютого 1989 року вони полишили Афган. СССР, нарешті, відвоював востаннє. Тринадцять тисяч українських пацанів, з 79-го по 89-й, повернулися додому у цинкових трунах. І, от тобі парадокс, - коли вип'ють, "афганці", з ностальгією, згадують ті часи.
читать далее →

Жовтеньким автобусом прямісінько до школи

21 февраля 2006 // admin // Светловодск // Отзывы: 0 // Просмотры: 829 
Для обслуговування учнів віддалених сіл району, Світловодська РДА отримала „шкільний” автобус жовтого, як американські „School busи”, кольору. Про це нам повідомив голова Світловодської РДА Михайло Касьянов.
читать далее →

У Світловодську не зареєстрували "Християн" бо вони не "МЄСНГ"

21 февраля 2006 // admin // Светловодск // Отзывы: 0 // Просмотры: 878 
Світловодська міська організація ХДПУ від імені Християнського блоку подала позов до суду на Світловодську міську територіальну комісію, яка відмовилася зареєструвати Християнський блок на вибори депутатів Світловодської міської ради.
читать далее →

ЩО ПРОПОНУВАЛИ ХАРКІВ’ЯНИ

21 февраля 2006 // admin // Светловодск // Отзывы: 0 // Просмотры: 771 
В депутатській кімнаті світловодського адмінбудинку для представників міської влади, житлово-комунальних підприємств міста відбулася презентація комунального підприємства „Спеціальне проектно-конструкторське бюро автоматизованих систем управління водозабезпечення” (м. Харків).
читать далее →

На терезах - гаряча вода та... життя

21 февраля 2006 // admin // Светловодск // Отзывы: 0 // Просмотры: 1353 
Через недбалу експлуатацію безвитяжних газових колонок (якість та сертифікація яких викликає величезні сумніви), які економні світловодці встановили за допомогою доморощених "спеціалістів", у Світловодську постраждали 10 осіб, а одна - загинула.
читать далее →

Ще трішки і Світловодськ може залишитись без води

21 февраля 2006 // admin // Светловодск // Отзывы: 0 // Просмотры: 759 
Путінці відмовилась від нашого сиру, світловодський маслосиркомбінат, у свою чергу, - від водоканальської води – а це 50 відсотків її сукупного споживання у місті...
читать далее →

Витівки Купідона

18 февраля 2006 // admin // Светловодск // Отзывы: 0 // Просмотры: 840 
Напередодні 14 лютого, дня святого Валентина, управління молоді та спорту і ТРК "Веселка"організували спільний проект "Стріли Купідона", адже цього дня  хотілося чогось яскравого і незвичайного; хотілося,  щоб світловодські юнаки та дівчата не лише із заздрістю дивилися на столичні програми "Все для тебе" чи "За гроші", а й самі могли взяти участь у своєму місцевому проекті.
читать далее →

Півстоліття рятуючи життя

18 февраля 2006 // admin // Светловодск // Отзывы: 0 // Просмотры: 763 
У звичайній сільській хатині, що по вулиці Б. Хмельницького, 50 років тому розмістилась щойно створена станція швидкої медичної допомоги. Першим керівником було призначено Грету Каганович. У підпорядкуванні швидкої було 2 автомобілі, тобто працювало дві лікарські бригади, які повинні були обслуговувати понад 16 тисяч робітників, які працювали на всенародному будівництві ГЕС.
читать далее →

Чому так тривожно гудуть дроти?

11 февраля 2006 // admin // Светловодск // Отзывы: 1 // Просмотры: 1238 
Викрадення частин конструкцій високовольтних ліній електропередач та кабельних ліній не просто завдає значних збитків державним та приватним підприємствам, але й створює передумови до виникнення надзвичайних подій, нерідко загрожує самому життю людей.
читать далее →

Блокбастер по світловодському

11 февраля 2006 // admin // Светловодск // Отзывы: 0 // Просмотры: 815 
Як не болісно про це говорити, але менталітет нашого народу змінити неможливо. Напрягається держава, і пенсії підвищує, і заробітну плату та і роботи зараз будь-якої вдосталь. Але крали, крадуть і мабуть завжди будуть. Найпопулярнішим "товаром" вже багато років є металеві вироби. Каналізаційні люки змінили на бетонні – вони на цвинтарні огорожі перейшли. За це, багатьох "прикрутили" – вони дроти і кабелі почали здавати. Хоча і приймають це все за копійки, але на пляшку чи на дозу заробити можна. От і виходить, що один "кайфує", а інші страждають. І не розуміє металевий "бізнесмен", що "робота" його може призвести до несподіваних наслідків.
читать далее →
← Раньше   [1] 2   Позже →
Текстовая реклама на
svetlovodsk.com.ua
Нужен веб-сайт?
Создание, обслуживание веб-сайтов. Размещение информации в сети Интернет. Регистрация доменов. Хостинг.
Тел.: 8 (097) 7155357
Тюнинг Lanos
Все подробности на форуме Светловодска.
Тел.: 8 (097) 7155357
Переводчик
Дипломированный специалист поможет вам в преодолении языкового барьера. Выполнит переводы с английского, немецкого языков.
Тел.: 8 (097) 138-30-86
Курси іноземних мов Lingvo
Англійська та німецька для Вас та Ваших дітей! 10 років на ринку знань. З нами працюють американські викладачі.
вул. Приморська, 60
Тел.: 2-34-03, 2-82-18
Эскулап
Лечебно-диагностический центр.
ул.Ленина, 41
Тел.: 2-65-15
Личный доктор вашего компьютера
Ремонт, обслуживание, внедрение от домашнего ПК до систем малого бизнеса.
Тел.: 8 (063) 303-82-15
Vadimplast
Изготовление деталей из композитных материалов. Стеклопластик. Углепластик. Мото ветрозащита.
Тел.: 8 (063) 1154692

Романтические знакомства

AltaStat

Google Adsense