This version of the page http://airsoft.com.ua/teams/sof (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-04-19. The original page over time could change.
Весь Страйкбол Украины. Первый Украинский Страйкбольный Ресурс
Сделать стартовой В избранное Версия для печати
19.04.2008 15:09:21 +0300
Карпатские Рейды MilSim™ Форум Связь

Магазины




Солдат удачі
Soldier of Fortune
„50 білих найманців — більш ніж достатньо для здійснення державного перевороту у середньостатистичній африканській країні“


Назва команди:Солдат удачі / SoF
Місце дислокації:Львів, Україна
Дата заснування:24.09.2004
Озброєння:Не регламентується
Форма:DPM
Ел.пошта:info at sof.com.ua


       Ми не реконструктори. Ми радше займаємося моделюванням сучасної приватної військової компанії (private military company, PMC). Ми позиціонуємо себе як компанію, створену в 2004 році вихідцями із Sandline International після закриття останньої. Профіль діяльності PMC "Soldier of Fortune" - консультаційні послуги та навчання персоналу. Як і Sandline Int. ми також виконуємо замовлення із вирішення конфліктів (в т.ч. із застосуванням сили). PMC "Soldier of Fortune" має тісні зв'язки із урядом Великобританії та інших країн ЄС а також великих корпорацій на зразок Шелл. Хоча Sandline Int. спеціалізувалася у роботі на африканському континенті і відповідно цей регіон має велике значення для PMC "Soldier of Fortune", на даний момент "Солдат удачі" має досвід виконання замовлень по всій земній кулі.
       Тактика бойових дій сучасної приватної армії це перш за все блискавичні військові операції, які переважно мають характер диверсійних та здійснюються на основі якісної розвідувальної інформації. Навіть у випадку довготривалих операцій на зразок контрактів із охорони розробок корисних копалин (діаманти, нафта та ін.) — наймана армія старатиметься перш за все організувати розвідувальну мережу і завдати превентивного удару по потенційних агресорах в регіоні аніж тримати оборону і нести втрати. Сучаний найманець — це добре озброєний та вишколений професіонал, що дорого коштує, якого цінить командування і який цінить себе. Тому для операцій, які здійснюються приватними військовими компаніями характерний низький рівень втрат серед особового складу.
       На даний момент в світі діє близько 500 PMC. Діапазон операцій, що здійснюються PMC є дуже широким: контракти на охорону об'єктів та диверсійні операції, ведення воєн для великих корпорацій та тренування персоналу регулярних армій на замовлення урядів країн, боротьба з повстанцями на замовлення все тих же урядів та партизанська війна на замовлення повстанців, організація державних переворотів та робота в парі із регулярними арміями великих держав для виконання їхніх завдань (як це було в Іраку). Є досвід використання PMC у миротворчих операція ООН. PMC володіють бронетехнікою, авіацією, артилерією і вміють їх ефективно використати.

Основна мета команди: відпочинок в колі друзів

Додаткова мета: отримання навиків виживання у екстремальних умовах

Якщо ви маєте бажання приєднатися до нашої команди — пишіть сюди:
recruiting вухо sof.org.ua



Додаткова інформація: революції та державні перевороти здійснені найманцями в Африці (1960-1997)

1960 рік. Багата на нафту провінція Катанга в Конго оголошує про відокремлення — заколот, організований білими найманцями, привів до влади маріонеткового прем'єр-міністра Чомбе.

1970 рік. Спроба переворота в Гвінеї, здійснена португальськими найманцями, більшість були вбиті в бою з урядовими військами.

1977 рік. Спроба перевороту в Беніні. Загін Боба Денара спробував змістити президента Маьє Кереку, проте був заблокований в аеропорту північнокорейською охороною. Вирвався з оточення і зник. Замовником революції був король Мароко.

1977 рік. Спроба перевороту на Сейшельских островах, здійснена найманцями з ПАР, що прибули під видом туристів. Після провалу захопили літак і вилетіли з країни.

1978 рік. Путч французьких и північноафриканських найманців на Коморах під керівництвом Боба Денара. Денар правив Коморськими островами біля десяти років.

1995 рік. Переворот на Коморах. Спроба Денара повернути владу. Через тижлень французькі найманці, що захопили владу, здалися французькому ж спецназу, висланому Францією у зв'язку із зміною політичної ситуації. Як тільки Денар довідався, що Франція вирішила повернути Комори — він віддав наказ не вести бойових дій. Він та його люди були евакуйовані у Францію де були віддані під суд. Суд Денар виграв.

1996 рік. Переворот в Сьєрра-Леоне — президента скинуто загоном найманців з різних країн під командуванням полковника армії ПАР Карла Альбертса.

1997 рік. Нове повстання в Сьєрра-Леоне — скинуто чергового президента — Ахмада Каббу. За деякою інформацією в революції приймали участь українські найманці.

    Шість найвідоміших PMC дев’яностих років:
  1. Executive Outcomes Pty Ltd (закрита в 1999р.). Операції в Анголі і Сьєрра-Леоне.
  2. Sandline (закрита в 2004р.). Операції в Анголі, Сьєрра-Леоне і Конго.
  3. NorthBridge SG. Операції в Сьєрра-Леоне і Анголі.
  4. Military Professional Resources International. Операції в Судані і Нігеріі.
  5. S.T.Services. Операції в Конго, Сомалі і Еритреї.
  6. Security Inc. Операції в Чаді, Конго і колишньому Заїрі.
Страйкбольная карта
Спонсор Ресурса


 
airsoft.com.ua