This version of the page http://ua.korrespondent.net/ukraine/437125 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-04-18. The original page over time could change.
Кореспондент » Головна » Україна » Єхануров про НАТО: Росіяни тріпають язиками
bigmir)net  Пошта   Пошук:        
По-русски Українською
 Вхід   Реєстрація
Україна

Єхануров про НАТО: Росіяни тріпають язиками

Вчора, 17:35

newsru.ua
Єхануров: Наші підприємства будуть і
далі обслуговувати російські ракети
Міністр оборони Юрій Єхануров закликав Росію відійти від політики подвійних стандартів у контексті співробітництва з НАТО.

"Ми б хотіли, щоб наші російські колеги відійшли від політики подвійних стандартів", - сказав міністр у четвер у Києві іноземним дипломатам під час презентації англомовної Білої книги у Міністерстві оборони.

Єхануров підкреслив, що оборонне відомство особливу увагу приділяє інтенсифікації діалогу з Росією, при цьому співробітництво з НАТО не має негативно відбиватися на україно-російських взаєминах.

Глава Міноборони  знову заявив, що Росія значно краще співпрацює з НАТО, і запевнив, що незважаючи ні на що, Україна й далі буде докладати максимум зусиль для активізації україно-російського співробітництва.

"Наші дніпропетровські підприємства будуть і далі обслуговувати російські ракети, незважаючи на те, що деякі росіяни дозволяють собі тріпати язиками", - сказав міністр.

Нагадаємо, за інформацією джерела газети Коммерсант, президент Росії Володимир Путін на закритому засіданні ради Росія-НАТО під час Бухарестського саміту заявив президенту США Джорджу Бушу, що Україна не є державою. При цьому Путін ніби-то дав зрозуміти, що у разі вступу до НАТО Україна може втратити цілісність, зокрема йшлося про Крим.

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров підтвердив, що Володимир Путін і Джордж Буш обговорювали тему території України. Також Сергій Лавров заявив, що Росія докладе усіх зусиль задля того, щоб не допустити вступу України і Грузії до НАТО.

Згодом начальник Генштабу Збройних Сил Російської Федерації, генерал армії Юрій Балуєвський заявив, що Росія готова вжити заходів військового та іншого характеру у разі вступу в НАТО України та Грузії.

16 квітня Москва і Київ домовилися розпочати консультації на рівні експертів у зв’язку з наміром України вступити до НАТО.

За матерiалами Інтерфакс-Україна

Версія для друку   Відправити другу   Лист редактору   Обговорити у форумi
Коментарів (3)
Додайте свій коментар
Залишилось 1000 символів
Змінити зображення
Якщо Ви не бачите зображення з контрольними символами, це означає, що у вашому браузері відключено підтримку графіки. Включіть її та перезавантажте сторінку.
Відсортувати за датою 
СВІДОМИЙ УКРАЇНЕЦЬ  (анонім) | 17.04.2008, 20:37
У Росії є газ, але цього на сьогоднішній день недостатньо, щоб впливати на історичний хід розвитку нашої держави. Краще хай вони дивляться під ноги, можливо золото не знайдуть, але хребет не зламають стовідсотково.
Відповісти  
Voloshka  (анонім) | 17.04.2008, 19:29
Проводячи агресивну антинатовську кампанію Росія добивається не тільки неприєднання України до ПДЧ, але й закріплення за Україною статусу території російського впливу.
Відповісти  
Oleska  (анонім) | 17.04.2008, 19:05
Не варто переоцінювати заяви російських політиків і державних чиновників. Паразитуючи на темі вступу України в НАТО вони намагаються заробити собі додаткові бали в очах майбутнього президента Д. Мєдвєдєва.
Відповісти  

Останні новини:

  • Померла королева трилерів Хейзел Корт   03:57
  • Учені створили робокопа   03:41
  • НГ: Воля народу і немовлята на сніданок   03:27
  • Вінський звільнив гендиректора Укрпошти   03:01
  • Бідність призводить до психічних розладів   02:35
Усi новини

Найбільш коментовані:

  • Добкін: Ми встановимо пам’ятник тим, кого УПА замучило на Західній Україні  Коментарі (32)
  • На Львівщині встановлять пам’ятник Дивізії СС Галичина  Коментарі (20)
  • Депутат від БЮТ: Ми вашого Президента вперед ногами винесемо  Коментарі (14)
  • ЗМІ: Президент Румунії заявив, що південь України має відійти Молдові  Коментарі (14)
ТОП-50 за коментарями
Погода
 
Валюта:
  1USD  5.05     1EUR 8.04

UkrJob - VIP Вакансии

Consumer Health Technology
Java разработка на IBM/Rational технологиях: WebSphere, DB2, Rational Robot, ...
KP Media
KP Media – самая инновационная медиакомпания в Украине.Начиная с нашего ...
bigmir
bigmir)net - лучший украинский портал, и мы предлагаем лучшим украинским ...
ООО "Украинские новейшие технологии"
Alternet – пионер телекоммуникационного рынка Украины, первая в СНГ и одна из ...