This version of the page http://svetlovodsk.com.ua/2007/08/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-04-18. The original page over time could change.
Интернет-издание Светловодск » Материалы за Август 2007 года » Светловодск » Світловодськ » Svetlovodsk » Svitlovodsk
    Логин:     Пароль:       Регистрация Восстановить пароль  
  Главная Фото Форум Телефоны Погода Карта Знакомства Гороскопы Объявления Ссылки Контакты Реклама Архив  

Дорогі друзі!

16 августа 2007 // admin // Поздравления // Отзывы: 0 // Просмотры: 250 
Прийміть сердечні вітання з нагоди всенародного свята – Дня Незалежності України. Ця знаменна дата надихає нас на добрі справи задля розвитку України, як демократичної, правової, економічно міцної держави. Бажаю вам міцного здоров’я, доброго настрою, радості, щастя, віри в щасливе майбутнє нашої країни.

З великою повагою
Ярослав Джумало,
Генеральний директор ТОВ „Завод Скло”.
читать далее →

Уважаемые Светловодцы, граждане Украины!

16 августа 2007 // admin // Поздравления // Отзывы: 1 // Просмотры: 311 
От имени коллектива ЗАТ «Завод Спецжелезобетон» поздравляю вас с самым большим национальным праздником — Днем Независимости Украины!
Августовская синева неба и золото нивы сливаются красками украинской государственности в символ свободы и труда. Сегодня мы с вами творим историю нашей страны, ее настоящее и будущее, вносим свой трудовой вклад в ее процветание.
Пусть праздник независимости ароматным августовским запахом украинского хлеба принесет в ваш дом счастье и добро, взаимопонимание и сплоченность, мир и любовь!
Крепкого здоровья, бодрости духа, успехов во всех начинаниях.

С уважением
Игорь Островский,
Председатель правления ЗАТ «Завод Спецжелезобетон»
читать далее →

Шановні Світловодці!

16 августа 2007 // admin // Поздравления // Отзывы: 0 // Просмотры: 215 
Вітаю вас з головним державним святом – Днем Незалежності України! Незалежність – це необхідна умова достойного існування і стабільного розвитку суспільства, а сила його – в єдності. Наше майбутнє залежить від нас, від внеску кожного громадянина в розвиток міста, області, країни. Кожен з нас вкладає в назву цього свята свій зміст, але загальним для всіх стало висловлення патріотичних почуттів. Нехай наше місто розвивається, а життя кожної сім’ї буде щасливим і благополучним.
Зі святом!

Михайло Бур’янський,
Голова Світловодського відділення УСППР,
Генеральний директор ТОВ „Нафтатрейд”.
читать далее →

Шановні співвітчизники!

16 августа 2007 // admin // Поздравления // Отзывы: 0 // Просмотры: 234 
Дорогі друзі! Від щирого серця вітаю вас з Днем Незалежності України. Шістнадцять років тому незалежність відкрила широкі можливості для духовного розвитку, економічного підйому і добробуту кожного з нас. Бажаю всім громадянам України творчої енергії, патріотизму, успіхів на благо ваших сімей і на благо нашого спільного дому – Української держави. Бажаю вам миру, благополуччя, достатку і радості.

Володимир Щербатко,
Директор Світловодського Держлісгоспу.
читать далее →

Уважаемые сограждане!

16 августа 2007 // admin // Поздравления // Отзывы: 0 // Просмотры: 231 
Национальный праздник - День независимости Украины - мы отмечаем уже в шестнадцатый раз. Шестнадцать лет назад в Украине была принята Декларация о независимости, и с тех пор не утихают споры о путях дальнейшего развития страны. Вновь мы задумываемся над тем, как живем, как надо и как будем жить.
Хотелось бы, чтобы День независимости - стал настоящим днем рождения сильной, красивой, свободной, богатой и доброй страны! Хотелось бы, чтобы все мы, люди, живущие здесь, и все общественные силы объединились вокруг нашей родной Украины! Чтобы на ее богатых землях навсегда поселилось благополучие. С праздником!

Леонид Керекеша,
Председатель правления ОАО «Светловодский маслосыркомбинат».
читать далее →

Дорогие друзья!

16 августа 2007 // admin // Светловодск, Власть // Отзывы: 0 // Просмотры: 205 
Поздравляю вас с наступающим Днем Независимости Украины. Верю, что этот праздник скоро станет по-настоящему всенародным, потому что каждый из нас мечтает видеть свою страну действительно сильной и независимой державой. С этим праздником миллионы наших соотечественников связывают надежды на обновление Украины, укрепление ее государственности и подъем экономики. Шестнадцать лет назад состоялось рождение новой самостоятельной и независимой Украины. За эти годы мы сумели войти в мировое сообщество как суверенное государство, обрели новую политическую и экономическую реальность и встали на путь глобальных преобразований.
От каждого из нас зависит то, как будет жить Украина в будущем. Мы все в ответе за свою страну, за ее прошлое, настоящее и будущее.
Главный государственный День Украины – это наш общий день рождения. Желаю всем в этот день успехов во всех добрых начинаниях, поддержки верных друзей, крепкой опоры в семье, уверенности в будущем!
С праздником!

Юрий Мешков,
Директор Светловодского филиала «Укринбанка»
читать далее →

Є кошти на ліквідацію підтоплення Світловодська!

16 августа 2007 // admin // Светловодск // Отзывы: 0 // Просмотры: 256 
Позачергову 23-ю сесію міськради двадцять третього скликання секретар міської ради Геннадій Френкель провів просто блискавично. Адже депутати голосували одностайно, бо уточнення міського бюджету на 2007 рік стосувалося питання важливого і наболілого: проведення першочергових заходів з ліквідації наслідків підтоплення території Світловодська (Табурище) поверхневими водами.
читать далее →

"Золота кельма" – професіоналам

16 августа 2007 // admin // Светловодск // Отзывы: 0 // Просмотры: 233 
Напередодні Дня будівельника Будівельна палата України занесла до галареї професійної слави імена найкращих представників цієї чудової брагородної професії: спеціалістів, що виробляють будівельні матеріали, спецілістів будівельних організацій підприємств. Серед них – представники будівельної індустрії Світловодська: генеральний директор ЗАТ "ОДЕБП", заслужений будівельник України Іван Марон і бригадир такелажників цеху відвантаження головного заводу об’єднання Микола Гирич.
читать далее →

Про ціни на хліб та продовольчі товари

16 августа 2007 // admin // Светловодск // Отзывы: 0 // Просмотры: 352 
На підставі Законів України «Про ціни і ціноутворення» та «Про місцеві державні адміністрації» виконуючий обов’язки голови, перший заступник голови обласної державної адміністрації А Ревенко підписав розпорядження від 19 липня цього року під №476-р «Про регулювання цін на борошно та хліб» та від 23 липня під № 482-р «Про регулювання цін на основні продовольчі товари».
читать далее →

Роботу над проектами завершено

16 августа 2007 // admin // Светловодск // Отзывы: 0 // Просмотры: 278 
Нагадаємо нашим читачам, що з лютого 2007-го року наше місто брало участь у Програмі реформування ЖКГ в рамках американсько-українського проекту поширення досвіду реформування комунальних послуг. Разом із ще чотирма містами (Нова Каховка, Ізюм, Каховка, Лозова) Світловодськ виборов право на участь у проекті з-поміж інших 43-х міст України.
читать далее →

На засіданні виконкому

16 августа 2007 // admin // Светловодск, Власть // Отзывы: 0 // Просмотры: 182 
9 серпня в кабінеті міського голови відбулося чергове засідання виконкому, на який було винесено 36 основних питань порядку денного та більше десяти додаткових (в основному – земельних). Але про все по порядку…
Спочатку уточнили міський бюджет, так як отримали дотацію із державного бюджету – 105 тис.грн. (для встановлення та обслуговування лічильників на воду та тепло) і відразу ж вирішили призначити головним розпорядником цих коштів міську раду, а розпорядником нижчого рівня – управління житлово-комунального господарства.
читать далее →

Виїзне засідання на «Спецзалізобетоні»

16 августа 2007 // admin // Светловодск, Власть // Отзывы: 0 // Просмотры: 253 
Програмою міської ради передбачено ознайомлення депутатів із роботою низки закладів, установ та промислових підприємств. Згідно з цим положенням черговий День депутата, 9 серпня, було вирішено провести у вигляді виїзного семінару на базі заводу «Спецзалізобетон».
Представники депутатського корпусу познайомилися із технологією виробництва промислової продукції, оглянули цехи та територію заводу, побували на робочих місцях.
читать далее →

Ноу-хау на водоканалі

15 августа 2007 // admin // Светловодск // Отзывы: 0 // Просмотры: 238 
Здавалося б: про які передові технології може йти мова на такому „змочаленому” кризами та нестатками підприємстві, як КП „Світловодський міськводоканал”? Ан-ні, подумало водоканальське начальство, і ми будемо йти у ногу з прогресом... Тепер, завдяки впровадженню нової електронної системи збору даних (датчики) щодо водозабезпечення, чергові диспетчера підприємства вже не такі безпорадні, як ще вчора. Адже інформацію про перепади тиску води у мережах вони взнають вже не з телефонних дзвінків обурених громадян – ці дані відтепер надходять у режимі реального часу на диспетчерський комп’ютер, що дозволяє набагато оперативніше реагувати та виправляти перебої з водозабезпечення.
читать далее →

Не така вже й дрібниця

15 августа 2007 // admin // Светловодск // Отзывы: 0 // Просмотры: 238 
У Світловодську, на вулиці Підлісній, що на Новому городі став до ладу бетонований, завдовжки майже сто метрів водовідвідний жолоб. Безумовно, у межах навіть нашого містечка, це не вельми значна подія. А от для жителів навколишніх будинків, це воістину свято зі сльозами на очах, адже на цю вікопомну для них подію вони чекали з... 1966 року(!). Тому й не дивно, що їхню радість можна порівняти, ну хіба що, з ейфорією, яка охопила людство від першого польоту у космос Юрія Гагаріна – майже всією вулицею вони вийшли дякувати будівельників...
читать далее →

Не проґавити гроші

15 августа 2007 // admin // Светловодск, Власть // Отзывы: 0 // Просмотры: 244 
13 серпня у "пожежному" порядку було скликано позачергову ХХІІІ сесію міськради, з єдиним питанням порядку денного. А саме – терміново треба було віднайти 231 тисячу гривень... Та, для початку, про історію питання. На цьогорічні заходи по ліквідації наслідків підтоплення територій Кіровоградської області Держбюджетом було виділено 170 тисяч гривень. А згідно постанови Кабміну, співвідношення коштів державного та міських бюджетів регулюється на рівні 42 та 58 відсотків відповідно... Територією, що найбільше в області потерпає від підтоплень (дається ознаки Кременчуцька ГЕС), являється низинна частина Світловодська – для ліквідації лише першого етапу наслідків цього лиха потрібно 2 мільйони 400 тисяч гривень.
читать далее →
← Раньше   [1] 2   Позже →
Текстовая реклама на
svetlovodsk.com.ua
Нужен веб-сайт?
Создание, обслуживание веб-сайтов. Размещение информации в сети Интернет. Регистрация доменов. Хостинг.
Тел.: 8 (097) 7155357
Тюнинг Lanos
Все подробности на форуме Светловодска.
Тел.: 8 (097) 7155357
Переводчик
Дипломированный специалист поможет вам в преодолении языкового барьера. Выполнит переводы с английского, немецкого языков.
Тел.: 8 (097) 138-30-86
Курси іноземних мов Lingvo
Англійська та німецька для Вас та Ваших дітей! 10 років на ринку знань. З нами працюють американські викладачі.
вул. Приморська, 60
Тел.: 2-34-03, 2-82-18
Эскулап
Лечебно-диагностический центр.
ул.Ленина, 41
Тел.: 2-65-15
Личный доктор вашего компьютера
Ремонт, обслуживание, внедрение от домашнего ПК до систем малого бизнеса.
Тел.: 8 (063) 303-82-15
Vadimplast
Изготовление деталей из композитных материалов. Стеклопластик. Углепластик. Мото ветрозащита.
Тел.: 8 (063) 1154692

Романтические знакомства

AltaStat

Google Adsense