This version of the page http://rock.kiev.ua/arhiv/257/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-04-18. The original page over time could change.
:: Киевский Рок Клуб ::
Ж
И
В
О
Й
 
З
В
У
К
!
W
W
W
.
R
O
C
K
.
K
I
E
V
.
U
A

НОВОСТИ
· УКРАИНА
· CD.РЕЛИЗ
· БЛОГ
РОК.мастерская
· ГИТАРЫ - freeze
АФИША
РОК.лица
МУЗЫКА.mp3·  - freeze
ФОТО.банк
РОК.контакты
ОБЪЯВЛЕНИЯ
ФОРУМ
FAQ.справка

Вы вошли как Гость
Регистрация
Музторг · Киев
Moon Records
Тарас Бульба
Шоу-Биржа
SKB Brothers
УкрТяжМет
Live in Kiev
RockTalks
Белый список 
Избранное
Сегодня
Киев, клуб «Docker Pub»
 Ben Cooper Rocking
Киев, клуб «Xlib»
 Quinsberry Shot
 Singleton
 Drugies
Киев, клуб «44»
 Los Dinamos
 The Pollack
19.4.2008
Киев, клуб «Docker Pub»
 Green Gray
Киев, клуб «Бочка пивная»
 «Стары Ольса »

ЛОГОТИП · АРХИВ ПОСТЕРОВ 

Спрашивайте в магазинах
Сборник «Вся Рок-Украина»
[2008]
На двухплитнике удалось представить свое творчество 38-ми группам из 29 регионов Украины.>>>
АРХИВ РЕЦЕНЗИЙ 

Місько Барбара - знайшов собі нових хлопчаків

Місько Барбара, віховий ватажок львівського гурту Мертвий Півень, знайшов собі нових хлопчаків. Сталося це на акустичному концерті М.П. наприкінці січня в столичній кав'ярні-бабуїн «Квартира» (на Подолі). Після виступу незнайомий юнак попросив Барбару дати йому адресу своєї електронної скриньки. Незабаром співець отримав «провокаційного», за його словами, листа, який зачепив за живе старого львівського рокера (правопис збережено за першоджерелом):

«Мiсько привіт, тебе турбує патлатий чувак який тиждень тому розстріляв твій Bond i весь концерт півнів в бабуїні сував тобі в руки пісюльки з замовленнями які ви не виконували. Надіюсь пригадав, якщо нє то не зовсім важливо бо знайомитись все одно доведеться зараз. Я Назар, з Самбора Львівської області, корочє це все фігня ближче до справи. В нашій рідній Могилянці в підвалі завилася блюзо-рок-н-рольна банда де мене випадково посадили за барабани але крім басу, бубнів і стратакастера треба ше кльовий чувак на вокал, з цим поки напряг, тому я і причепився до тебе тиждень тому в бабуїні. Ми в рідному вузі хочемо дати якийсь файний сейшин але шоб порвати всіх в повну.... було б супер якби ти просто по приколу з нами повокалив, подальша співпраця можлива, але шоб був другий і третій раз необхідний перший. Обіцяю ріки офігезного рок-н-ролу, гори коноплі і ше всякого багато. Все залежить від тебе коли зможеш відпиши, або ше ліпше подзвони (0ХХХХХХХХХ), і ми вже в серйозному ключі зможемо поговорити про весь вище згаданий бурлеск. Надіюсь ми зчуємось
всьго самого файного. З повагою Назар.»

Звісно, що на подібне запрошення «мертво-півенець» дзьобнув. Нині хлопці всі разом взялися до виправ і у квітні молодий гурт, який ще не має назви, але має Міська Барбару на чолі, обіцяє дати в Києво-Могилянській академії перший виступ, а за тим і записати дебютник. Передбачається піти стежкою, проторованою пару років тому Мертвим Півнем: платівка записуватиметься під час живих виступів ватаги в клубах Києва, Львова, Харкова, якими нове утворення почне заявляти про своє існування.

Палкі шанувальники Мертвого Півня можуть не хвилюватися: цей принишклий «півун» за так не розпростягне кінці. Барбара запевняє, що влітку гурт таки завершить запис плити «Пісні для Мертвого Півня» (на вірші з однойменної збірки Юрія Андруховича) і візьметься за її видання. Щоправда, басист М.П. Олег «Джон» Сук, який нині вбачає своє творче самовираження в іншому львівському гуртові - Ґорґішелі, у «Львівській газеті» (ч. 26 від 11 лютого ц.р. www.gazeta.lviv.ua/articles/2005/02/11/2574/) змалював майбутнє групи доволі безнадійним: «Мертвий півень» нині максимально виправдовує свою назву, майже весь час перебуваючи в похилому стані. Це вже «тупиковий» проект». На що Місько Барбара по-мудрецьки хитро усміхається: «Джон» так завжди мене підбурює і роздразнює...».

радіо ФДР



Смотреть фото по теме 1 >>>
Читать в архиве по теме 7:
 
29.10.2007
• Другий день народження сучасної української культури. Перезавантаження.
03.03.2007
• Мертвий Півень - жвавіше всіх живих
23.01.2007
• Лютневий клубний тур «Мертвого Півня» та відкриття офіційного сайту
29.12.2006
• Мертвий Півень збирається закукурікати по-польськи
04.03.2006
• Пісні Мертвого Півня
01.03.2005
Місько Барбара - знайшов собі нових хлопчаків
13.08.2004
• Гарний півень - «МЕРТВИЙ ПІВЕНЬ»!


Много ссылок
Магазины
Клубы
Фестивали
Рэкорд-лэйблы
Студии
Реп. Базы
Черный список 

РОКЕР ДНЯ!
Громил
гр. «Халепа»

сотрудничество · добавить новость · добавить афишу · контакты
copyleft 2003-2008 www.rock.kiev.ua
No rights reserved

Реклама: