This version of the page http://my.ukrtelecom.ua/ua/firstpage/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-04-17. The original page over time could change.
Мій Укртелеком :: Система управління послугами




Забули пароль?


Реєстрація

Статистика - просто

Швидкий старт в швидкісний Інтернет з новим пакетом «ОГО!START» від Укртелекому

Cтартові пакети «ОГО!START» – вже у всіх регіонах країни! Компанія ВАТ «Укртелеком» пропонує принципово новий спосіб підключення до популярної послуги широкосмугового доступу до Інтернету – стартовий пакет «ОГО!START». Це чудова можливість самостійно підключитися до швидкісного ADSL-Інтернету.

Докладніше

Швидкісний Інтернет «ОГО!»

Найкращі цінові пропозиції. Швидкість до 4 Мбіт/с!

Докладніше

«ОГО+» - додаткові можливості популярної послуги «ОГО!»

ВАТ «Укртелеком» постійно працює над розширенням спектру сервісів, які надаються клієнтам послуги «ОГО!». Пропозиції, об’єднані у пакеті «ОГО+», є унікальними для українського ринку широкосмугового доступу до Інтернет. Уже сьогодні користувачі послуги «ОГО!» можуть безкоштовно тестувати та користуватися двома ключовими сервісами, включеними до пакету - «ОГО!ПОРТАЛ» та «ОГО!АГЕНТ».

Докладніше

Отримай набагато більше Інтернету за ті ж гроші!

Користуватися високошвидкісним Інтернетом зручно та дешево не тільки дома та в офісі. Лише від 6 гривень за 1 Гбайт ви можете скачувати будь-яку інформацію – фільми, музику, програми в улюблених місцях відпочинку та під час подорожей більш ніж у 100 Wi-Fi-зонах Укртелекому по Україні.

Докладніше

Безпека під час роботи в інтернеті

Щоб не отримувати небажаних рахунків за послуги міжнародного телефонного зв'язку, просимо вас ознайомитись із рекомендаціями щодо захисту від несанкціонованих переключень на міжнародні напрямки під час роботи в інтернеті, що їх розміщено на сайті ВАТ "Укртелеком".

 

11.02.2008

З 15 лютого Укртелеком знижує на 30% тариф на підключення до Інтернет-послуги «ОГО!». Вартість самостійного підключення складе 120 гривень з ПДВ.

07.02.2008

До уваги абонентів! До 31 березня 2008 року продовжено строк безоплатного користування пакетом послуг "ОГО!+" у тестовому режимі.

19.12.2007

ВАТ "Укртелеком" з метою підготовки до впровадження нових послуг проводить роботи з модернізації мережі.

19.03.2007

Отримати професійну консультацію та оформити заявку на підключення до послуги «ОГО!» відтепер можна і у мережах комп’ютерних магазинів "DiaWest Комп’ютерний світ" та "Нова електроніка".


8-800-507-8-800 цілодобово