This version of the page http://hip.org.ua/personal/hard-work.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-04-17. The original page over time could change.
На грані зриву….. » Hip

На грані зриву…..

Останні дні виявилися надзвичайно тяжкими. Через проблеми на лінії швидкість інтернету дуже мала, що оповільнює темпи роботи в десять раз. В інституті просто завал, тести чуть не кожного дня, сотні сторінок для вивчення в не простих матеріях, десятки сторінок для печатання на компі. Це напруження вбиває мене, в день ходжу як зомбі, тому що лягаю спати дуже-дуже пізно, тому що сиджу над книжками і над клавіатурою, також нерідко голова не варить зовсім та болить ніби після побоїв.

Але скажу чесно не зважаючи на всі неприємні речі, мені нарешті сподобалося вчитися, нарешті я почув стимули, які думаю приведуть мене далеко. Думаю це мені полегшить також вивчення мов програмування які я вже давно мрію вивчити.

Також одна з небагатьох хороших новин минулих днів є та що я купив новий монітор від ASUS, 22″-ох дюймовий панорамний “гігант” ідеально підійде для мене, враховуючи те що я деколи люблю вдавати “Наполеона” і займатися двома різними речами одночасно, а цей екран який досить широкий вміщає легко 2 сторінки А4 в офісі Word.

Надіюся ситуація покращається за декілька днів і нарешті я трохи розслаблюся.

1 коментар:

  1. Vadmyst, 12. Жовтень 2007, 10:10

    IMO мови програмування найкраще вивчаються, коли є реальні задачі, які вирішуються на даній мові.

    Наприклад, вчили на першому курсі “C”, після семестру лаб і лекцій мені захотілося написати маааленьку програмку для підрахунку своїх фінансів. Так от універського курсу було явно замало, прийшлося брати додаткову літературу. В результаті програма була написана, а мій скілл по “C” був в рази більшим, ніж в моїх одногрупників…

     

Написати коментар:


Украинская Баннерная Сеть

Безкоштовний хостинг TOPUA