This version of the page http://eu.prostir.ua/calendar/9374.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-04-17. The original page over time could change.
"Нова трудова міграція в Центральній та Східній Європі – хто прийде, хто піде, кого бракує" - 9-11 травня 2008 :: Європейський простір

Європейський простір - портал проєвропейського громадянського суспільства України

26-02-2008

Візи, міграція, кордони | Гуманітарні та соціальні питання | Польща

"Нова трудова міграція в Центральній та Східній Європі – хто прийде, хто піде, кого бракує" - 9-11 травня 2008

Фундація Кшижова

Фундація Кшижова для Європейського Порозуміння запрошує учасників з України до щорічної Травневої конференції в Кшижові, Польща.

Мільйони молодих людей з Польщі та інших країн центральної та східної Європи подаються на захід, щоб знайти там праці та кращого рівня життя. По розширенню Шенґенської зони в 2008 східні кордони ЄС стануть менш прохідними – які консеквенції принесе це розширення ?

Цьогорічна Травнева конференція розглядатиме суспільну, економічну сторону феномена сьогоднішньої еміґрації. Центральним пунктом стануть доклади та дискусії, під час яких розглядатимуться питання, пов'язані із різноманітними перспективами трудової міграції. Дуже важливим є обмін досвідом та ідеями поміж учасниками. Конференцію буде поділено на різноманітні тематичні блоки, науково та практично пов'язані із поставшими питаннями.

Відповідно міжнародному характерові конференції, при відкритті подіумної дискусії буде представлена ситуація трудової міграції в східних країнах ЄС. Наступною темою буде трудова міграція Польщі за останні чотири роки, які наслідки цього відбилися на ринку праці та в польскому суспільстві взагалі та як виглядають подальші перспективи – чи можна мовити про певні тенденції?

Конференція перебуває в стадії планування і організаційна команда буде дуже вдячна за нові ідеї.

Організатор:
Місце Пам'яті, Фундація Кшижова для Європейського Порозуміння



Постійний URL: http://eu.prostir.ua/calendar/9374.html

© 2007 Портал "Європейський простір". Використання матеріалів вітається за умови гіперпосилання: http://eu.prostir.ua