This version of the page http://eu.prostir.ua/calendar/2737.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-04-17. The original page over time could change.
Фотовиставка "Молодь і європейська інтеграція України" та презентація програми Європейської Комісії "Молодь в дії" :: Європейський простір

Європейський простір - портал проєвропейського громадянського суспільства України

26-03-2007

Гуманітарні та соціальні питання | Вінниця

Фотовиставка "Молодь і європейська інтеграція України" та презентація програми Європейської Комісії "Молодь в дії"

Оксана Бондар, Координатор Вінницького Центру Європейської Інформації

27 березня 2007 р. у Вінниці відбудеться відкриття фотовиставки "Молодь і європейська інтеграція України" та презентація програми Європейської Комісії "Молодь в дії".

Фотовиставку "Молодь і європейська інтеграція України", приурочену п'ятдесятиріччю Європейського Союзу, проводить Мережа проєвропейських організацій України у партнерстві з Центрами Європейської інформації за підтримки Європейської програми Міжнародного фонду "Відродження" та Ресурсного центру для співпраці з країнами Східної Європи та Кавказу SALTO.

Фотовиставка відбуватиметься в семи містах України: Донецьку, Сумах, Харкові, Києві, Вінниці, Рівному, Чернівцях. Організатором в місті Вінниця виступає Вінницький Центр Європейської Інформації.
На виставці будуть представлені фотографії з молодіжних заходів, що відбувалися в рамках Програми "Молодь" Європейської Комісії та інших програм, в яких брали участь молоді люди з України та країн Європейського Союзу.

"Молодь в дії" - це нова програма ЄС у молодіжній сфері, яка підтримує молодіжні обміни, метою яких є надання можливостей молоді спілкуватися, вивчати культуру, обмінюватися досвідом, вивчати мову, знайомитися з різними країнами, а також заходи, спрямовані на розвиток громадських організацій. Програма впроваджується з 1 січня 2007 р. до 31 грудня 2013 р. Ії загальний бюджет складає 885 млн. євро.

Програма "Молодь в дії" розроблена для задоволення інтересів молоді та молодіжних лідерів, працівників через надання Європейською Комісією фінансової підтримки для реалізації молодіжних проектів. Програма через міжнародні молодіжні зустрічі, Європейську волонтерську службу, тренінги та семінари надає широкі можливості для розвитку молоді, полегшення інтеграції молодих людей у суспільство та популяризації Європейської співпраці в молодіжній політиці.
На презентації учасники матимуть можливість дізнатися про пріоритети, цільову групу, приклади проектів, які підтримуються в рамках цієї програми, а також ознайомитись з досвідом успішно реалізованих європейських молодіжних проектів в Україні.

Фотовиставка та презентація відбудуться у Вінницькому Центрі Європейської Інформації, який діє в рамках проекту "Підтримка діяльності Центру Європейської Інформації у м. Вінниця", що реалізується Вінницькою обласною універсальною бібліотекою ім. К. А. Тімірязєва за підтримки МФ "Відродження".

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся у Вінницький Центр Європейської Інформації до координатора Оксани Бондар за телефоном 8-0432-524580 або електронною поштою eurocentreVinnitsa@gmail.com



Постійний URL: http://eu.prostir.ua/calendar/2737.html

© 2007 Портал "Європейський простір". Використання матеріалів вітається за умови гіперпосилання: http://eu.prostir.ua