This version of the page http://eu.prostir.ua/calendar/2364.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-04-17. The original page over time could change.
Тренінг менеджерів з програмного забезпечення для моніторингу і оцінки :: Європейський простір

Європейський простір - портал проєвропейського громадянського суспільства України

01-03-2007

Гуманітарні та соціальні питання | Освіта | Київ

Тренінг менеджерів з програмного забезпечення для моніторингу і оцінки

Представництво Європейської Комісії в Україні

5 – 6 березня 2007 року буде проводитись тренінг в рамках проекту ЄС «Вдосконалення багатогалузевих підходів до профілактики ВІЛ/СНІДу серед молоді України», у якому візьмуть участь 22 менеджера систем моніторингу зі всіх 9 пілотних областей проекту (Івано-Франківської, Львівської, Донецької, Луганської, Харківської, Херсонської, Одеської, Миколаївської областей та Криму), а також з міста Києва.

Менеджерів систем моніторингу та оцінки навчатимуть структурі, функціям, особливостям використання системи, загальному порядку і режиму введення учнівської, учительської і батьківської анкет, ознайомленню з роботою у режимі побудови паспорта анкети, порядку побудови та використання аналітичних звітів, практичному заняттю з аналітичних звітів і навіть обговоренню за раніше отриманими картками зворотнього зв’язку.

За додатковою інформацією звертатися до провідного експерта з питань ЗМІ проекту «Вдосконалення багатогалузевих підходів до профілактики ВІЛ/СНІДу серед молоді України» Світлани Закревської за електронною поштою Svetlana.zakrevska@gmail.com або тел. 8 050 4708817



Постійний URL: http://eu.prostir.ua/calendar/2364.html

© 2007 Портал "Європейський простір". Використання матеріалів вітається за умови гіперпосилання: http://eu.prostir.ua