This version of the page http://20minut.ua/news/120833 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-04-17. The original page over time could change.
Тернопільський КУН лихоманить
Новости
Авто
Недвижимость
Работа
Почта
Интернет-радио
Вход | Зарегистрироваться

Тернопільський КУН лихоманить

A A A
Размер шрифта:
Конфлікт у міській партійній організації Конгресу українських націоналістів виник довкола виборів її голови

Партійці вже три рази скликали збори міської організації, але результати завжди незадовільняли частину членства. Одні кунівці хочуть скинути теперішнього керівника Богдана Дригуша та обрати Галину Ратушняк, а інші — залишити пана Дригуша на його посаді.

Подробиці читайте у №88 газети "20 хвилин".

Тернополь 2008-04-15 17:49:34
Версия для печати    Отправить на email
Если Вы увидели ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
КУН  Богдан Дригуш  Галина Ратушняк 
Статьи автора Володимир МОРОЗ:

Оцените новость:

Рейтинг: 4
Голосов: 6
Просмотров:323

Володимир МОРОЗ
8(067)3075558
Написать письмо автору

Добавить комментарий (14)
Таня 16/04/2008 12:18 +3
пан Дригуш боїться молоді. Я була присутня не на одних зборах. Він блідне коли бачить нас молодих. Саме він розтрощив той КУН у Тернополі.т Складається враження, що виконує завдання КДБ чи "Нашої України" в особах Шевчука, мандзія, Скибньовського, яким націоналізм в горлі стоїть, неможуть дихати, знаючи, що ще є справедливі люди.
Ответить
Тернополянин 16/04/2008 16:38 +3
Відколи директор ресторану Качмарський став політологом? Можна погодити з тим, що КУН трохи здав позиції. Але це пов'язане не з приходом Івченка, а з тим, що на виборах 2002 р., на виборах Президента Конгрес не виступав окремою силою, а підтримував В.Ющенка. У 2006 - щоб не розпорошувати сили помаранчевих взяв учассть у блоці "Наша Україна". Мотивацією таких дій були інтереси держави, а не партії. А тому здали також позиції УНП, РУХ та ін. Тільки НСНУ деякий час ще трималася і трохи ще потримається. Але зверніть увагу на те, як НСНУ втрачає рейтинг сьогодні.
Ответить
ОЛЕВАР 16/04/2008 17:34 +3
Скільки можна терпіти зрадництво та угідництво, за ради власних амбіцій, пана Дригуша? Немає людина слова: одне говорить, друге робить, а думає трет’є. Все перехопив всі навички нашого політичного бомонду. Згадується, як він під час підготовки до виборів ратував всім не йти в той "колгосп" себто в НСНУ. Рішення перед зїздом КУНу в Київі приймається на обласній конференції одне, а Дригуш має другу зрадницьку позицію.Взагалі хочеться багато чого ще подати про цього горе колишнього голову ТМО КУНу. А далі буде ще багато чого цікавого. Конгрес був, є і буде пезважаючи ні на яких там Дупаїв, Дригушів. Шумад та інших перевертнів.
Ответить
антидригушівець 16/04/2008 19:46 +3
Згадали відомих кагебістів: Шумада Віктор (лизун ж... Заставного і Барни), Дригуш Богдан (завгосп, лизун задка Лила та Мандзія), Дупай Микола (відомий "проффесор" ТНЕУ, лизун задка Тарашевського).... Це не лише перевертні, а хабарники та уроди. Геть їх з КУНу та з Тернополя!!!
Ответить
депутат 16/04/2008 20:15 +3
Знаю цих знаменитих "представників" українського націоналізму в тернопільській міській раді Дригуша, Дупая, Білаха, в яких крім особистого шкурного інтересу нічого більше немає. Взяли на першому етапі голосування за 9 га земель "Ювілейного" в Тарашевського по 20 000 у.о. на другому - по 10 000 у.о. Не знаю скільки Лило дав їм за голосування на безальтернативній основі за 6,28 га землі на масиві "Сонячний" ? Бог їм суддя за їхні "липкі" руки. Але ж бігання з протягнутою рукою за Лилом, Мандзієм, Тарашевським і цинічне плювання на інтерес громади хіба личать високому званню українського націоналіста? Згадайте, як ви клали руку на Біблію, складаючи посвяту в партію КУНу? Хлопці, відійтіть мирно і не оскверняйте святі речі!
Ответить
спостерегач 17/04/2008 10:29 +2
Дії,які відбуваються зараз в КУНі схожі на всі інші подібні партійні чвари в других партіях та партєйках. Це все виглядає, як спецоперація певних структур. Нажаль, партійні "лідери" часто йдуть на зговір зі всякого роду функціонерами і працюють не на користь політичної сили, яка їх ввела до влади. А використовують цей момент задля збагачення та всіляких шкурних інтересів. Подивідься на цього горе викладача-депутата Миколу Дупая, який за рік "депутатства" поміняв авто. На сесіях міської ради тільки-но і займається власними інтересами. Де ваші обіцянки про покращення комунальних послуг населенню Тернополя. Запитайте, чому наші горе-"депутати" не мають помічників, які мали б бути у кожного? А на віщо зайві очі. Бо бюджетом на це вони опікуються самостійно. І взагалі, на мій погляд визріла необхідність оприлюднювати діяльність депутатів. Скільки внесено пропозицій, проектів рішень, виступів з трибуни, скільки проведено зустріч з виборцями і таке інше.Тоді б ми бачили ,хто там чим займається і кого з депутатів треба відізвати.
Ответить
vovk 17/04/2008 10:42 +2
Так справді КУН лихоманить, а все тому що деякі КУНівці (в образі Шумади , Дупая , і головного хабарника Тернополя вуйка Дригуша) відчули смак грошей смак їм настільки солодкий, що вони зрадили не лише ідеологію Українського Націоналізму , а готові продати Україну москалям за гроші. Гнати їх в шию
Ответить
симпатик КУНу 17/04/2008 10:39 0
Хто такий Володимир Ткач? Кар’єрист, який продався зразу після МАЙДАНУ Стойкові. Зараз виконує спецзавдання певних структур, які є посібниками в НСНУ. Старші люди знають, яким чином він опинився в КУНі та яка його роль у смерті Івана ГАВДИДИ. Ганьба таким яничарам! Геть з КУНу! Єдина політична сила, яка має читкі ідеологічні засади та має очиститися від таких зайд.
Ответить
політолог 17/04/2008 10:56 +2
Шановні Тернополяни! Ви маєте знати правду. А правда полягає в тому, що проект НСНУ втрачає підтримку і впринципі вже вичерпав себе. Ті хто казав, що після перемоги всі дев’ять політ сил, що входили до НСНУ створять одну партію, але так не стало і вже не стане. Партійні функціонери з НСНУ на Тернопіллі не мають ніякого авторитету у своїх київських колег. "Завдяки" Стойкові вони позалишали в обласній владі комуністичних фффункціонерів, яким вже давно пора бути на смітнику історії, а вони ще впливають на політичні процесі в області. Одною з таких ознак і є випадок в міскій організації КУН та патріотично налаштованими депутатами від КУНу в облраді. Все це один і тойже ланцюжок, яким керують в Київі, а прихвості в області акуратно виконують ці вказівки.
Ответить
Студентка 17/04/2008 11:51 0
О! Згадали про Ткача, мій викладач в ТНПУ. Гуртожитками ще досі ходять чутки як після Помаранчевої революції купив авто та квартику, а всім розказує, що бабця в Америці спадщину переслала. А може не бабця? А той славний патріот, уродженець України, який хотів передати все свої майно націоналістам на УКРАЇНУ після своєї смерті. Ткач загарбав все собі, не виконавши останню волю, заповіт старенького партіота, який проживав за океаном. За які це заслуги Служба безпеки (колишнє КГБ) нагородила В.Ткача??? І знову преться в КУН, сам Дригуш його вигнав звідти, а тепер обєднались два гетьмани, бо вже Дригушові самосу страшно. Був час, коли ви розкидали каміння. А настав час, "любі друзі" їх збирати...
Ответить
студент ТНУ 17/04/2008 14:05 +1
За Дупая можна місяць говорити,скажу лише одне- його ніколи немає на парах,він постійно у відрядженнях,замість нього пари заміняють викладачі-стажисти,або взагалі ніхто.Зате езамена він ніколи не пропустить і здере так як має бути.Поїдьте подивіться яка в нього хатина в Великих Гаях,більш нічого не скажеш,патріот великий-але він переплутав лбов до України з любовю до власної кишені.
Ответить
студент ТНУ 17/04/2008 14:06 +1
За Дупая можна місяць говорити,скажу лише одне- його ніколи немає на парах,він постійно у відрядженнях,замість нього пари заміняють викладачі-стажисти,або взагалі ніхто.Зате езамена він ніколи не пропустить і здере так як має бути.Поїдьте подивіться яка в нього хатина в Великих Гаях,більш нічого не скажеш,патріот великий-але він переплутав любов до України з любовю до власної кишені.
Ответить
кунівець 17/04/2008 14:08 +1
Дайте дорогу Галині Ратушняк-вона молода,перспективна і щира українка.
Ответить
СТУДЕНТКА ТНЕУ 17/04/2008 15:04 +1
Так,так.Я за Дупая чула,шо він "добрячий" хабарник на екзаменах.Бідні студенти добре "викладаються"!. А Шумада теж добряче гребе грошенята за біг-борди! добрі братки в КУНі позбирались.Нічого не скажеш.
Ответить
Также в рубрике:
13:32Ціна номінації "Регіональний лідер року - 2007"
20:32Житомиряне встревожены ситуацией в Тибете
17:49Тернопільський КУН лихоманить
16:37Юрій Барчук: “Про ворожу роль розказуйте деінде”
08:51Кому воно НАТО?
14:41У драмтеатрі обрали Януковича
15:19Депутат ВР создает комиссию по снятию мэра
11:51Юлия Тимошенко пообещала уволить николаевского губернатора
15:44Тарас Чорновіл виступатиме у театрі
10:49Депутат покинет БЮТ
Статьи автора Володимир МОРОЗ:
14:33 Двохсотлітній палац із в'їздом для брички
17:53 Завучі аплодували вболівальникам “Ниви”
12:50 Магнолія випустила бутони
10:40 Від залізничного вокзалу до вул.Збаразької за півгодини
17:49 Тернопільський КУН лихоманить
17:41 На цвинтарі назбирали 9 тисяч
16:43 В Ягільницькому замку розчистили підземелля
16:37 Юрій Барчук: “Про ворожу роль розказуйте деінде”
15:32 Чижмарю показали автомати
14:41 У драмтеатрі обрали Януковича