This version of the page http://who-is-who.com.ua/copyrights.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-04-16. The original page over time could change.
Умови передруку інформації з порталу
Умови передруку інформації з порталу

Правила передруку інформації з портала http://who-is-who.com.ua

___Інформація, розміщена на порталі http://who-is-who.com.ua є його інтелектуальною власністю або інтелектуальною власністю Замовників і вказаних у першоджерелах інформації осіб та охороняється українським законодавством про авторське право і суміжні права а також міжнародними договорами.
___Копіювання, тиражування, розповсюдження або будь-яке інше використання інформації можливе тільки на зазначених нижче умовах. За порушення даних правил настає відповідальність передбачена українським законодавством та міжнародними договорами.
___Забороняється копіювання розділів порталу без спеціального дозволу.
___Передрук окремих матеріалів дозволяється із зазначенням посилання на портал http://who-is-who.com.ua в кожній публікації. Якщо в матеріалі вказано автора або джерело, то при передруку він також повинен бути вказаний.

___- Формат посилання при передруку матеріалів в друкованих ЗМІ та на Інтернет-сайтах: Інформація взята з порталу http://who-is-who.com.ua

___Текст повинен бути написаний не меншим розміром шрифту що і основний текст і бути чітко видним на сторінці.
___Права на деякі публікації: тексти, зображення, відео та ін. можуть охоронятись.
___http://who-is-who.com.ua не несе відповідальності за можливе порушення авторських прав третіх осіб, що виникло внаслідок передруку інформації з порталу.

Украинская
Баннерная Сеть
Головна сторінка | Умови передруку інформації | Реклама на порталі | Карта сайту
  Адміністрування сайту - Новиченко Олексій
Інформаційне наповнення - Новиченко Тетяна