This version of the page http://white-blue.kiev.ua/news/539.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-04-16. The original page over time could change.
Дружини і подруги динамівців: Бажаємо команді перемог! | Новини | УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ"
Головна | Новини | Статті | Звіти | На трибунах | Календар | ФКДК | Фото | Форум | Журнал "Святослав"
УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" | Новини Стартова | У вибране
  Випадкове фото
 
 

Ворскла Полтава - Динамо Київ [27/10/2007] 14 тур ЧУ

  Пошук
  Розсилка
 Отримувати
 Відмовитися
  Друзі


























  Новини

Дружини і подруги динамівців: Бажаємо команді перемог!

Новини | 29.02.2008
ФК Динамо

Усе менше і менше часу залишається до старту другої частини чемпіонату України з футболу. І чим ближче дата першого матчу “Динамо”, тим частіше і частіше б’ються серця відданих київських уболівальників. І якщо про футболістів “Динамо” все більш чи менш відомо, то питання про те, як же доводиться тим, хто ділить з ними всі радощі і тривоги, хто знаходиться разом із ними у дні тяжких випробувань і великих тріумфів, майже завжди залишається поза кадром.

Напередодні старту другої частини футбольного сезону дружини та дівчини футболістів “Динамо” відвідали клубний музей, щоб подивитись на кубки та трофеї, здобуті їхніми чоловіками. В екскурсії, а вона плавно перейшла в фото сесію, взяли участь Ольга Несмачна, Анжела Луценко, Леся Шацьких, Деяна Джексич (подруга Нінковича), Катерина Главіна, Луана (наречена Майкла) і Тетяна Корреа. Вашій увазі пропонується ФОТОГАЛЕРЕЯ візиту динамівок на домашню арену клубу.

У перерві зйомок дівчата відповіли на питання кореспондента офіційного сайту клубу.

Ольга Несмачна:

- Мені дуже сподобались всі “золоті” кубки, вони дуже гарні, та й фотографії були цікаві. Раніше я музей “Динамо” бачила тільки по телебаченню. І мені здавалось, що він просто величезний, а насправді виявилось, що він невеликий. І атмосфера тут якась особлива.

- Скажіть, а вдома у вас є куточок, де ви зберігаєте трофеї і медалі Андрія?

- Звичайно. Зараз. Доки будується наш новий дім, ми тимчасово живемо на дачі. Тут я виділила спеціальний комод, де зберігаю всі газети, журнали та іншу інформацію про Андрія з самого початку його кар’єри гравця. Футбольні медалі з різних змагань у нас в окремій шафі. Також зберігаю листівки від фанатів, м’які іграшки, м’ячі та інші дрібнички. А в новому будинку планую відвести для цього невелику кімнатку.

- А як ви святкуєте перемоги “Динамо” у сімейному колі?

- Особливої традиції у нас немає. Просто в цей день у чоловіка гарний настрій. Всі знайомі телефонують, вітають. Зазвичай ми проводимо вечір вдома, іноді зустрічаємось з друзями. В цілому ж, в домашніх умовах Андрій відпочиває від футболу. Весь свій час він присвячує дитині.

- Ви часто ходите на стадіон? Плануєте відвідувати матчі “Динамо” навесні?

- До вагітності я ходила на всі домашні матчі. Зараз на стадіоні майже не буваю. І маленька дитина не дозволяє, та й чоловік це не вітає, каже, що не може грати, як слід, коли знає, що я на трибуні. Отже, переживаю за нього перед телевізором.

Анжела Луценко:

- Більше всього мені запам’ятався трофей, привезений з Ізраїлю, - Кубок Першого Каналу. Мабуть, через те, що наші динамівці здобули його зовсім недавно. Якщо чесно, я також думала, що музей за розміром трохи більший. Я тут не вперше, якось давно заходили сюди зі старшим сином, але тоді тут музею ще не було, а проводився виступ лялькового театру для дітей. Тому мене багато що здивувало.

- Скажіть, а вдома у вас є куточок, де ви зберігаєте трофеї і медалі Тараса?

- Так, я обов’язково збираю всю інформацію, яка друкується у пресі. У спеціальну папку складаю усі статті, бо наш батько не дуже любить цим займатися, каже, що це йому не потрібно. У нашій квартирі передбачено окреме місце і для медалей, разом із якими зберігаються всі трофеї Тараса, наприклад, приз кращому гравцю, який він отримав, ще будучи футболістом “Закарпаття”.

- А як ви святкуєте перемоги “Динамо” у сімейному колі?

- Просто щиро вітаємо батька. А ось перед кожною грою, у якій бере участь Тарас, у нас є традиція зі старшим сином ходити до церкви. Ми ставимо свічку, щоб все було гаразд і команда добре зіграла.

- Ви часто ходите на стадіон? Плануєте відвідувати матчі “Динамо” навесні?

- Так, я намагаюсь відвідувати всі домашні матчі нашої команди. звичайно на стадіон ми ходимо з сином, а коли підросте маленька донька, будемо і її брати із собою.

Леся Шацьких:

- Для мене особливе значення мав Кубок Лобановського, з яким я сфотографувалась. Адже саме Валерій Васильович був головним тренером «Динамо», коли Макс перейшов у команду. Сам музей мені дуже сподобався, обов’язково хочу привести сюди дітей. Думаю, їм буде цікаво, вони ще тут не бували.

- Вдома у вас є куточок, де зберігаєте трофеї і медалі чоловіка?

- Для всіх нагород у нашому будинку відведено кілька полиць, на яких ми зберігаємо медалі, фотографії, кубки, різноманітні газетні вирізки про Максима – у нас теж є свій маленький музей.

- А як ви відзначаєте перемоги «Динамо» в сімейному колі?

- Раніше футболісти могли зібратись після вдалого матчу разом зі своїми дружинами і подругами були великою компанією, зараз же це не прийнято. А вдома в нас є традиція грати в лото. Наступний день після матчу, як правило, вихідний, тому інколи з друзями засиджуємось. Найближчу партію вирішили провести 8 березня, після першої домашньої гри «Динамо». Сподіваюсь, хлопці її виграють, у всіх буде хороший настрій, адже всі знають, що після невдалих матчів Максим не дуже товариський.

Велику підтримку татові забезпечують діти. Не залежно від результатів матчу, вони малюють плакати, на яких пишуть свої побажання, інколи вірші, наприклад, «Тато-тато молодець, тато – наш динамівець». А потім наклеюють їх у під’їзді, щоб Макс побачив, повернувшись додому.

- Ви часто ходите на стадіон? Плануєте відвідувати матчі «Динамо» навесні?

- Я не пропускаю жодної домашньої гри «Динамо». А позаминулим роком ми з друзями навіть їздили в Кривий Ріг на «Золотий матч» із «Шахтарем». Щоправда, на трибуні не завжди приємно чути відгуки вболівальників, але від цього, на жаль, нікуди не дітись.

Деяна Джексич, дівчина Мілоша Нінковича:

- Мені дуже сподобався музей. Чудово, що є місце, де зібрано всі трофеї динамівців за весь час існування команди. Важливо, що люди зможуть приходити, дивитись на них і прилучатись до славної історії «Динамо». Я, приміром, всі ці кубки побачила вперше, і мені було дуже цікаво дізнатись більше про команду Мілоша, стати до неї трішки ближчою.

- У вас є куточок, де зберігаєте трофеї і медалі Мілоша?

- Цим займається сам Мілош і його мама. Таке місце є в нього в Белграді, дома він зберігає різноманітні нагороди і медалі. А тут у нього є кілька фотографій, і, звісно ж, газетні вирізки, але їх небагато.

- А як ви відзначаєте перемоги «Динамо» в сімейному колі?

- Раніше в Мілоша були проблеми зі здоров’ям, і він не часто з’являвся на полі. Але останнім часом, начебто, усе налагодилось. Мені запам’яталась перемога «Динамо» в Ізраїлі на Кубку Першого каналу. Для хлопців вона була дуже важливою. Я саме була в Києві, і коли Мілош приїхав, я привітала від усього серця.

Ми віримо в Бога, і перед матчем я завжди намагаюсь відправити коханому повідомлення. Або ж підтримую його, просто сказавши, що я завжди з ним.

- Ви часто ходите на стадіон? Плануєте відвідувати матчі «Динамо» навесні?

- Звичайно. Я буваю на кожному домашньому матчі киян, не залежно від того, дощ на вулиці чи сніг. Хоча Мілошу ця ідея не до вподоби, оскільки я дуже чутлива і можу легко застудитись. Тому наполягає, щоб залишалась удома. Але мені набагато більше подобається дивитись футбол із трибуни і на власні очі бачити, як Мілош грає. Окрім того, відразу після матчу стараюсь його зустріти, привітати і підтримати.


Катерина Главіна:

- У вас є куточок, де зберігаєте трофеї і медалі Дениса?

- Звичайно. Їх поки не дуже багато, але, сподіваюсь, з часом їх кількість зросте. Зрозуміло, я слідкую за всіма публікаціями про Дениса в пресі і збираю різноманітні вирізки і статті про нього. Зараз він знову грає в «Динамо» і, гадаю, скористається шансом, дасть хороший привід заговорити пор себе.

- А як ви відзначаєте перемоги «Динамо» в сімейному колі?

- Якщо команда Дениса виграє важливий матч, я завжди його вітаю і намагаюсь приготувати сюрприз. Він дуже любить подарунки, тому завжди радий маленькому презенту. Вдома ми мало говоримо про футбол. Денис весь час присвячує мені і нашому майбутній дитині.

- Ви часто ходите на стадіон? Плануєте відвідувати матчі «Динамо» навесні?

- Зовсім нещодавно я отримала другу вищу освіту, тому часу ходити на футбол у мене майже не було. Та й навесні, напевно, рідко буватиму на стадіоні. Ми чекаємо поповнення в сім’ї, а після народження дитини такої можливості тим паче не буде. Окрім того, чоловіку спокійніше, коли я вдома – в теплі і затишку. Тому переживаю для нього заочно. Сподіваюсь, що цього року «Динамо» в черговий раз підтвердить звання кращого клубу України і завоює всі можливі кубки і медалі.

Вашій увазі ФОТОГАЛЕРЕЯ візиту динамівок на домашню арену клубу

 

Джерело: ФК Динамо



Отримувати новини поштою

Читайте також:

  • Відео ультрас-трибуни «Динамо» на матчі Фіналу Кубку України Шахтар - Динамо [27/05/2007] (YouTube.com)
  • Заряди
  • Пісні
  • Календар ігор Динамо Київ на сезон 2007/2008
  • Як захистити свої права тим, хто був побитий мразями міністра цушка на матчі Фіналу Кубку України
  • Перейти в розділ "Новини"

Версія для друку

  Реклама
Завантаження ...
  Останні статті
Звіти
Звіт: Динамо Київ - Металург Донецьк 05/04/2008

Звіти
Отчет: ФК Харьков - Динамо Киев 30/03/2008 (Полтава). Farkas

Звіти
Отчет: ФК Харьков - Динамо Киев 30/03/2008 (Полтава). Pele

Звіти
Звіт: Динамо Київ - Кривбас Кривий Ріг 23/03/2008

Звіти
Звіт: Динамо - Металург Донецьк 19/03/2008

Статті
Don't cry for me, Argentina. Феномен перонізму: віра і воля

Звіти
Звіт: Динамо - Металург Запоріжжя 08/03/2008

Статті
Что интересного в Ужгороде

Статті
Национальный футбол

Статті
История наших друзей. Первые фанаты «Днепра».

Статті
Against Modern Football

Статті
Едем в Город на Hеве!

Статті
Носители идеи во втором поколении

Статті
«Арсенал» как футбольная безвкусица

Звіти
Эмигрант увидел мир или No one likes us But we don’t care...

Статті
Розтяжка маркером - хіба це реально?

Звіти
Отчет U'27. Выезд в Литву и не только: Киев-Вильнюс-Каунас-Вильнюс-Минск-Киев

Статті
World ultras scene: а що ж там за бугром?

Звіти
Как это было. Москва 1994

Звіти
Полтава - 2007

  На форумі 
Львов vs беркут • Мусора на секторах... • Пиротехника на стадионе • Вираж. Где качество? • Металург Д - Динамо 16/04/2008 (кубок) • Поможем Днепру! • Динамо - Таврія 12/04/2008 • Арсенал - Дніпро • Чемпіонат Європи 2012 в Україні та Польщі • Новый заряд для Динамо • Всі теми форуму
  Новини 
  • 16.04.2008 | Новини
    Трагедия Хиллсборо: помним, скорбим
  • 15.04.2008 | Новини
    Міліція хоче для фанатів серйозної кари
  • 14.04.2008 | Новини
    Металург Д - Динамо 16/04/2008 (кубок)
  • 11.04.2008 | Новини
    ЗАЯВА СОЛІДАРНОСТІ Фан-клубу ФК „Динамо” Київ з вболівальниками дніпропетровського „Дніпра”
  • 10.04.2008 | Новини
    Вперше в України: Динамівська фен-ліга
  • 10.04.2008 | Новини
    Ващук и болельщики выяснили отношения
  • 09.04.2008 | Новини
    Ассоциация футбольных болельщиков Днепропетровской области обвиняет правоохранительные органы города Харькова
  • 09.04.2008 | Новини
    Відео. Всі до Охтирки! (Оновлено!)
  • 08.04.2008 | Новини
    Что произошло в Харькове. Суждения и оценки
  • 07.04.2008 | Новини
    “Гурби-Антонівці”: чудовий відпочинок та вишкіл із львів’янами
  • 07.04.2008 | Новини
    Нафтовик-Укрнафта - Динамо 20/04/2008
  • 07.04.2008 | Новини
    Динамо - Таврія 12/04/2008
  • 03.04.2008 | Новини
    Куда ПФЛ тратит $5 млн
  • 03.04.2008 | Новини
    «Вы клоуны, играющие в футбол!»
  • 31.03.2008 | Новини
    Динамо - Металург Д 05/04/2008
  • 27.03.2008 | Новини
    Статті «про фанатів» як графоманія дилетантів
  • 27.03.2008 | Новини
    А играть-то хочется
  • 26.03.2008 | Новини
    Честь и традиции неведомые Ващуку
  • 26.03.2008 | Новини
    ФК Харків - Динамо 30/03/2008
  • 26.03.2008 | Новини
    Ващук: "Не понимаю, что я такого сделал?"
  • 25.03.2008 | Новини
    Ні ІУДІ!
  • 24.03.2008 | Новини
    «Ващук попытался настроить «Динамо» против болельщиков»
  • 24.03.2008 | Новини
    Шовковський і Несмачний: "Наш протест уболівальникам"
  • 18.03.2008 | Новини
    Фанатські "Дні відкритих дверей"
  • 18.03.2008 | Новини
    Львовские записки ...
  • 17.03.2008 | Новини
    Україна - Сербія 26/03/2008
  • 17.03.2008 | Новини
    Динамо - Кривбас 23/03/2008
  • 17.03.2008 | Новини
    Динамо - Металлург Д 19/03/2008
  • 13.03.2008 | Новини
    Псы войны
  • 11.03.2008 | Новини
    Відео. Львів - березень 2006: як це було
  • - експорт матеріалів у форматі RSS 2.0
    Останні зміни: 16/04/2008 12:21
    Використання матеріалів сайту дозволено за умови посилання на УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ". Для онлайн-проектів - гіперпосилання (hyperlink) на http://white-blue.kiev.ua
    Сайт засновано 1 листопада 2006 року.
    Адміністрація сайту:
    Редактор:
    Copyright © УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ", 2006-2008