This version of the page http://ua.glavred.info/capital/commune/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-04-16. The original page over time could change.
Столиця
 
Фотофакт
У неділю, 23 березня, об 11:00 на Броварському проспекті сталася аварія, в якій загинула людина, ще двоє перебувають у тяжкому стані. Рухаючись Броварським проспектом убік с. Зазим’я (Деснянський район), 20-річний водій "Нісан Максима" на великій швидкості врізався у "БМВ-525і".
Читати подробиці »
 
Найпопулярніше
Черновецький в негліже, депутати в подиві…
Любов Федорова, Владислав Мусієнко (фото), «Главред»
Як приймали бюджет Києва на 2008 рік – це треба було бачити! І чути!
 
Києвом гуляє страшний парагрип?
Марія Лебєдєва, «Главред»
У столиці продовжують буквально звірствувати гострі вірусні інфекції – тисячі людей скаржаться на високу температуру і легеневі ускладнення, ховаються по домівках з ангінами і трахеїтами. Київ – вже осередок епідемії грипу?
 
Бенкет в метро – з горілкою і оселедцем (ФОТО)
Марія Лебєдєва, «Главред»
Пасажири столичного метро в неділю стали свідками абсолютно унікальної для Києва події.
 
Доходи Олеся Довгого
«Главред»
На запит «Главреда» секретар Київради Олесь Довгий надав свої декларації про доходи за 2005-й і 2006 рік. За цей час він не змінив місце проживання, збіднів на 800 тисяч гривень, але придбав машину BMW.
 
Жахлива ДТП в Києві: «КамАЗ» зірвався з гальм (ВІДЕО)
«Главред»
Як уже повідомляв «Главред», учора приблизно о 17.20. на проспекті Науки, навантажений «КамАЗ» на швидкості 80 км на год. буквального «злетів» із крутого серпантину і зіткнувся з 11 авто.
 
 
Комуналка
Феномен маршрутки
Тетяна Катриченко, Марія Лебедєва, журнал «Главред»
Водії маршрутних таксі погрожують містам України масштабними страйками. Одні – з вимогами підвищити тарифи, інші – з протестами проти «свавілля ДАІ», як тільки починаються розмови про штрафи за перевезення «стоячих» пасажирів.
Прочитати статтю »
 
Раніше в рубриці
Суїцидальні рекорди «Вокзальної»
Марія Лебедєва, «Главред»
11-03-2008
Жахлива статистика випадків покінчити життя самогубством під поїздом столичної підземки навіть самого начальника метро вганяє в… депресію. Та й для всього багатотисячного колективу метрополітену, за словами Петра Мірошникова, кожна така НП – це стрес!
 
Сенсація: автобан під Дніпром!
Марія Лебедєва, «Главред»
29-02-2008
Таке будівництво у дивовижу не лише для Києва — в усій Україні немає свого автомобільного аналога «тунелю під Ла-Маншем». Але до 2012-го, запевняє влада, буде!
 
Маршрутники пригрозили Києву загальним страйком
Марія Лебєдєва, «Главред», Олена Владико (фото), для «Главреда»
12-02-2008
Сьогодні до опівдня по всьому Києву було чутно гучне завивання сирен. Сигналили не футбольні фанати - водії київських маршруток, які таким чином підтримували близько двох сотень своїх колег, які пікетують столичну мерію.
 
Бенкет в метро – з горілкою і оселедцем (ФОТО)
Марія Лебєдєва, «Главред»
11-02-2008
Пасажири столичного метро в неділю стали свідками абсолютно унікальної для Києва події.
 
Як горіло київське метро
Любов Федорова, «Главред», Слава Гирич (фото), для «Главреда»
23-01-2008
Сьогодні, як уже повідомляв «Главред», о 12.41 на під'їзді до станції метро «Театральна» задимився один із вагонів поїзда, що прямував у бік Лівого берега.
 
Київське метро: чи не забагато аварій?
Марія Лебєдєва, «Главред»
18-01-2008
Схоже, київське метро з найбезпечнішого, найшвидкіснішого і найперспективнішого виду транспорту стало най... непередбачуванішим. Насамперед за кількістю аварійних ситуацій.
 
Столична нерухомість: квартир повно, а придбати нічого
Артем Петрушенко, для «Главреда»
19-12-2007
2007 рік «відзначився», ставши по-своєму знаковим як для нерухомості столичної – її просто поглинула криза продажів, так і для регіональної – вона різко піднялася в ціні.
 
Чи підвищиться квартплата в Києві в 14 разів?
Любов Федорова, «Главред», Артем Петрушенко, для «Главреда»
12-11-2007
Мер Києва Леонід Черновецький у тарифній політиці не втомлюється агітувати за свою ідею – багаті заплатять за бідних. Але поки що, схоже, все навпаки і – заждіть, ще й не таке буде!
 
Ринок нерухомості перечікує вибори?
Артем Петрушенко, для «Главреда»
12-09-2007
Більшість експертів вважають, що дострокові вибори у ВР вплинули не тільки на сьогоднішню ситуацію на ринку нерухомості в Києві, а й після 30 вересня матимуть вплив на ціни.
 
Киев готовится к «газовой атаке»
Любовь Федорова, «Главред»
12-06-2007
Не исключено, что тарифы на услуги ЖКХ в столице могут быть повышены уже со второго квартала или, по крайней мере, с осени 2007 года
 
Припарковаться, как в Париже
Ольга Байда, для «Главреда», Владислав Мусиенко (фото), «Главред»
07-06-2007
Франция нам поможет! У столичной власти, наконец, дошли руки до обустройства паркингов, и она поладила с состоятельным иноземным инвестором
Просто колонка
Місто для жлобів
Ромко Малко, «Главред»
Коти вже почали... Кричать як навіжені, кидаються на все, що рухається. Знать, весна таки вступає в свої права. Скоро, можливо, зазеленіють дерева. Дівки вберуться в короткі спідниці, й на місто зійде благодать. Єдина біда: пиво чи каву доведеться пити стоячи на вулиці. Бо генделики тануть і зникають, як сніг на весняному сонці. Майже пропорційно з підвищенням температури повітря!
Прочитати колонку »
 
 
Новини
10:40
 
18:09
 
18:57
 
16:13
 
21:02
 
17:23
 
10:49
 
18:50
 
 
Опитування
Что в Киеве вас «достало» больше всего?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Підсумки
 
weblog.com.ua      
© 2002-2008 «Главред-Медіа»
Всі права на авторські матеріали належать редакції.
Права на передруковані матеріали залишаються за першоджерелом.
При передруці авторських матеріалів/новин обов`язкове посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «Главред // Столиця»