This version of the page http://internews.ua/ukraine/about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-04-16. The original page over time could change.
Про орган╕зац╕ю
про ╤нтерньюзукра╖нська|русский|english
    ╤нновац╕╖, Профес╕онал╕зм, Ефективн╕сть
Утвердження ╓вропейських ц╕нностей в Укра╖н╕ через становлення усп╕шних мед╕а!
Пошук
Календар под╕й
пн
вт
ср
чт
пт

нд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Под╕╖
Зворотн╕й зв'язок
╤нтерньюз-Укра╖на |   Про орган╕зац╕ю


|  ╤нтерньюз Укра╖на Працю╓мо для Незалежних Мед╕а з 1996 року

М╕жнародна Громадська Орган╕зац╕я “╤нтерньюз-Укра╖на” ╓ найб╕льшою  неприбутковою орган╕зац╕╓ю в галуз╕ мед╕а в Укра╖н╕.

М╕с╕я орган╕зац╕╖ — Утвердження ╓вропейських ц╕нностей в Укра╖н╕ через становлення усп╕шних
мед╕а!

╤стор╕я: 
1992
- В╕дкриття представництва ╤нтерньюз-Нетворк в Укра╖н╕

1993 - Створення ММЦ-╤нтерньюз, як проект ╤нтерньюз-Нетворк в Укра╖н╕

1996 - Створення Громадсько╖ орган╕зац╕╖ ╤нтерньюз-Укра╖на та ММЦ-СТБ
(телеканал СТБ) на грунт╕ ММЦ-╤нтерньюз.

2002 - перетворення Громадсько╖ орган╕зац╕╖ у М╕жнародну громадську
орган╕зац╕ю "╤нтерньюз-Укра╖на".

Як пров╕дна мед╕а НДО, ╤нтерньюз-Укра╖на працю╓ над досягненням ц╕╓╖ мети через вт╕лення низки ╕н╕ц╕атив в наступних сферах: 

  • профес╕йн╕ та комерц╕йн╕ трен╕нги з журнал╕стики, продаж╕в та промоц╕╖;
  • менеджменту та  практичних сем╕нар╕в для техн╕чного персоналу станц╕й;
  • консультац╕╖ для телев╕з╕йних та рад╕окомпан╕й;
  • проекти з реформування законодавства та з пол╕пшення доступу до ╕нформац╕╖;
  • виробництво як╕сного телев╕з╕йного та рад╕опродукту, в тому числ╕ наcоц╕альну тематику;
  • юридична та техн╕чна п╕дтримка мовник╕в.  

Станом на лютий 2007 р. МГО «╤нтерньюз-Укра╖на» провела понад 300 сем╕нар╕в трен╕нг╕в для б╕льше н╕ж 3600 представник╕в мед╕а; виробила понад 270 телев╕з╕йних та 1300 рад╕опрограм, як╕ висв╕тлювали широкий спектр пол╕тичних, економ╕чних та соц╕альних тем; надала техн╕чну та консультативну п╕дтримку 315 телекомпан╕ям, 173  рад╕окомпан╕ям та 70 газетам Укра╖ни, Молдови та Б╕лорус╕, Казахстану, Узбекистану, Киргизстану, Таджикистану.


МГО "╤нтерньюз-Укра╖на" ╓ профес╕йною орган╕зац╕╓ю для вс╕╓╖ мед╕а сп╕льноти, що включа╓ не лише наших головних партнер╕в – м╕сцев╕ незалежн╕ станц╕╖, а також нац╕ональних мовник╕в та продюсер╕в. Кр╕м того, для зах╕дних журнал╕ст╕в, продюсер╕в, викладач╕в та ╕нших мед╕а профес╕онали ╤нтерньюз ╓ важливим джерелом ╕нформац╕╖ та каналом зв’язку з м╕сцевими мовниками. 

МГО "╤нтерньюз-Укра╖на" ма╓ т╕сн╕ контакти з багатьма укра╖нськими та м╕жнародними орган╕зац╕ями ╕ ╓ членом ╤нтерньюз ╤нтернешнл, що об’╓дну╓ 14 оф╕с╕в ╤нтерньюз у р╕зних кра╖нах св╕ту. Це нада╓ можлив╕сть наш╕й орган╕зац╕╖ бути ун╕кальним ресурсом для отримання консультац╕й, обм╕ну досв╕дом та профес╕йними контактами з мед╕а профес╕оналами з усього св╕ту.

Концепц╕я
Стратег╕╖ д╕яльност╕ МГО
"╤нтерньюз-Укра╖на" (╤У)
на 2006-2008 роки

За останн╕ два роки статус та роль громадських орган╕зац╕й та мед╕а в Укра╖н╕ п╕ддались значним зм╕нам, як╕ були спричинен╕ под╕ями у соц╕альному, економ╕чному та пол╕тичному житт╕ кра╖ни. Саме тому м╕с╕я та стратег╕чн╕ напрямки роботи МГО "╤нтерньюз Укра╖на" потребували перегляду ╕з визначенням нових пр╕оритет╕в та ц╕лей, як╕ п╕дсилюють спроможн╕сть громадянського сусп╕льства Укра╖ни бути активним учасником ╓вро╕нтеграц╕йних проект╕в.

М╕с╕я МГО "╤нтерньюз Укра╖на" -  утвердження ╓вропейських ц╕нностей в Укра╖н╕ через становлення усп╕шних мед╕а.

╤У усп╕шними мед╕а бачить т╕ компан╕╖, д╕яльн╕сть яких ╓ ф╕нансово усп╕шною ╕ прозорою; як╕ ╓ пол╕тично незаангажован╕; сприяють усталенню етичних норм та високих профес╕йних стандарт╕в журнал╕стики ╕ створенню та використанню нац╕онального мед╕а продукту.

╤У сто╖ть на позиц╕ях наступного розум╕ння культурно-цив╕л╕зац╕йного надбання людства: р╕зн╕ культури св╕ту та принципи державного ╕ сусп╕льного врядування можна об’╓днати в дв╕ велик╕ цив╕л╕зац╕йн╕ модел╕: ╓вропейська (англо-саксонська модель поширена, як на ╓вропейському континент╕, так ╕ в б╕льшост╕ кра╖н американського континенту) та аз╕йська.

╤У спов╕ду╓ так╕ ╓вропейськ╕ ц╕нност╕: демократичне управл╕ння, прозор╕сть владних р╕шень, л╕берал╕зм в економ╕ц╕, соц╕альна в╕дпов╕дальн╕сть б╕знесу, свобода слова та вираження, верховенство права, свобода особистост╕, громадянськ╕ свободи.

МГО "╤нтерньюз Укра╖на", як орган╕зац╕я, що сприя╓ розвитку компан╕й та менеджер╕в мед╕а середовища, працюватиме над реал╕зац╕╓ю ц╕╓╖ м╕с╕╖ через реал╕зац╕ю проект╕в у таких сферах:

§    Створення консультац╕йно-анал╕тичного бюро з метою мон╕торингу та подальшого ╕нформування укра╖нського сусп╕льства та м╕жнародно╖ сп╕льноти щодо розвитку мед╕а сектору кра╖ни та сприяння формуванню прозорих та демократичних умов функц╕онування мед╕а-середовища;

§    Реал╕зац╕я ╕нновац╕йних проект╕в та  надання п╕дтримки у п╕дготовц╕ та поширенн╕ ╕нформац╕йних продукт╕в з метою створення сприятливого мед╕а та рекламного середовища для соц╕ально в╕дпов╕дального б╕знесу в кра╖н╕;

§    Представлення та захист ╕нтерес╕в мед╕а в укра╖нських та закордонних ╕нституц╕ях

§    Сприяння зростанню впливовост╕ ц╕нностей громадянського сусп╕льства в кра╖н╕ та збалансованого висв╕тлення в укра╖нських мед╕а соц╕ально важливих питань;

§    Сприяння створенню ╕нвестиц╕йно привабливого середовища у в╕тчизнян╕й мед╕а сфер╕ та створення умов для в╕льно╖ та чесно╖ конкуренц╕╖ на ринку мед╕а;

§    Розвиток сучасних ╕нформац╕йно-комун╕кац╕йних технолог╕й шляхом впровадження навчальних програм для представник╕в мед╕а ринку та створення мереж╕ партнерських дистанц╕йних навчальних центр╕в задля сприяння в╕льному доступу до ╕нформац╕╖.

Партнери та бенеф╕ц╕ари за новими стратег╕чними напрямками роботи:

  • орган╕зац╕╖ та експерти у сфер╕ мед╕а
  • громадськ╕ орган╕зац╕╖ та профес╕йн╕ асоц╕ац╕╖
  • державн╕ ╕нституц╕╖, пол╕тичн╕ парт╕╖
  • б╕знес компан╕╖ та ╕нституц╕╖


 

|  Запитання та в╕дпов╕д╕
|  Проекти/д╕знатися б╕льше/

розробка сайту

© copyright
«╤нтерньюз-Укра╖на» - 2005

04112, Укра╖на, м.Ки╖в, а/с 57
вул.Ризька, 15 тел./факс: (+38044) 458-44-40, 501-92-03


info@internews.ua