This version of the page http://artvertep.dp.ua/authors/250 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-04-16. The original page over time could change.
Сергій Жадан - Автори - АртВертеп

Вы хотите выйти из системы авторизации Face2Control:

Увійти · Зареєструватися
ВСІ Люк поезія хом`як вертеп мертвий півень калєкція ойра море снів контрабас собаки в космосі оркестр че ступєні ідмг карпа галябарда Сашко Ушкалов Коцарев Краснящих Цаплін Бєляєв
 

Учасники

Дмитрий Светличный Светличный
Андрей Хорсев
Chyzh
ara_ma
ceny_bab
Antonio de Plaza
Виктор Бурлык
Міла Вольнова
 

Галереї

Сергій Жадан

Сергій Жадан (народився 1974 р.) — поет, прозаїк, перекладач, есеїст, органзіатор літературних фестивалів, рок-концертів, театралізованих перфоменсів та акцій громадянської непокори. Автор кількох книжок віршів та прози. 

 
 
Потік Афіші Галереї Товари Статті Інформація

Qarpa: inЖИР in Rock

З Карпою дивна ситуація: складається враження, що критика їй взагалі не потрібна. Тому що ті, хто її, Карпу, люблять, на жодну критику не зважають – у них любов, і критика тут узагалі не при ділах. Але ті, хто Карпу не любить, теж на критику не зважають.

Додав Art-Vertep 27 березня 2008

 

«Гримучий вазелін» від Сергія Жадана та Сашка Ушкалова у Черкасах

У місті сонця модні письменники знайшли знайомих білоруських проституток і Васю-комуніста. Інколи аполітичні, асоціальні «істоти» роблять в політиці те, чого не здатні за своєю суттю цілі міністерства й уряди з потужною бюрократичною машиною.

Додав Art-Vertep 18 березня 2008

 

Нрав і права. Стереотипи про український та російський Харків

На початку 1990-х у Харкові, на вулиці Сумській, в будинку номер 43, кипіло суспільно-політичне життя. Там містилися різноманітні патріотичні організації міста – від ліво-ліберальних до право-радикальних. Такий собі Смольний для професійних українців.

Додав Art-Vertep 16 березня 2008

 

Фестиваль «Український ТИЖДЕНЬ» у Харкові!

14 БЕРЕЗНЯ

Місце проведення: дивіться розклад
Вхід вільний!

Прес-конференція з метою представлення фестивалю „Український ТИЖДЕНЬ" відбудеться 14 березня об 11.00 в приміщенні конференц-залу готелю „Мир", за адресою Проспект Леніна, 27. Того ж дня, перед прес-конференцією об 9.50 шеф-редактор „Українського ТИЖНЯ"

Додав Art-Vertep 13 березня 2008

 

Фотозвіт із літвечора «Сергій Жадан та друзі»

Автор фото - Квітка

Додав Art-Vertep 12 березня 2008

 

100 тисяч слів про любов, включаючи вигуки

Минулої п’ятниці у стінах концерт-холу столичного казино «Split» відбулася довгоочікувана презентація збірки есе сучасних українських письменників «100 тисяч слів про любов, включаючи вигуки».

Додав Art-Vertep 07 березня 2008

 

З журбою радість обнялась

Ось усі говорять: культурна політика, культурна політика. Вона має підняти на ноги книговидавництво, відродити святині, очистити джерела, підлатати обереги, врятувати Спілку письменників і примирити ветеранів УПА з ветеранами СМЕРШу.

Додав Art-Vertep 04 березня 2008

 

Суцільна торба позитиву

Багата на таланти Полтава вигранила ще одну цікаву музичну команду — «Контрабас». Їхній музичний стиль — лише приємні емоції Щорічні репортажі із полтавського музичного роковища «Мазепа–фест» виразно демонст

Додав Art-Vertep 03 березня 2008

 
1

Вечір сучасної літератури «Сергій Жадан та друзі»

07 БЕРЕЗНЯ 18:00

м. Харків, книжковий супермаркет «КнигоЛенд», вул. 23 серпня, 47

Нова поезія, нова проза, нові переклади...

Додав Art-Vertep 21 лютого 2008

 
Ctrl 1 2 3 4 5 6 Ctrl