This version of the page http://7chudes.in.ua/info/25.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-04-16. The original page over time could change.
7 Чудес України
  
новини    змі про нас    фото    маршрути    7 чудес світу
Пошук:

   Сім чудес України
 

 

Заповідник «ÐšÐ°Ð¼’янець»

 
Києво-Печерська Лавра
 
Софіївка
 
Софія Київська
 
Херсонес Таврійський
 
Хортиця
 
Хотинська фортеця
   Спецномінації
 
Визначна пам'ятка сучасної України
 
Визначна пам'ятка духовної України
 
Визначна пам'ятка новітньої історії


18-06-2007 | 14-23

На каналі ICTV стартує рекламна кампанія "Знайди 7 чудес України"


З 20 червня на каналі ICTV стартує соціальна рекламна кампанія "Знайди 7 чудес України". Про це на прес-конференції повідомив генеральний директор каналу Олександр Богуцький...

Генеральний директор телеканалу «ICTV» Олександр Богуцький під час прес-конференції в УНІАН повідомив, що з 20 червня на каналі стартує рекламна кампанія «Ð—найди 7 чудес України».

«Ð¦Ñ соціальна рекламна кампанія має на меті передовсім привернути увагу громадян до туризму, заохотити українців до мандрування та відпочинку у своїй країні, а також показати привабливість та багатоманіття української культури», - зазначив Олександр Богуцький, додавши, що «ICTV» готовий передати ролики цієї соціальної реклами усім телеканалам, які бажають долучитися до популяризації України.

Микола Томенко також, в свою чергу, висловив сподівання, що й інші засоби масової інформації не залишаться осторонь та підтримають рекламно-інформаційну кампанію «Ð—найди 7 чудес України».

 



© 7 ЧУДЕС УКРАЇНИ. E-mail: info@7chudes.in.ua