• Питання житлово-комунального господарства

Реформування галузі

Інформація про стан реалізації Загальнодержавної програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства на 2004 -2010 роки, затвердженої Законом України від 24.06.04 №1869-IV, у 2006 році. (читати)

Відповідно до Закону України „Про Загальнодержавну програму реформування і розвитку житлово-комунального господарства на 2004-2010 роки” та з метою дослідження громадської думки щодо рівня якості житлово-комунального обслуговування та стану реформування житлово-комунального господарства наказом Мінбуду від 20.07.06 № 255 затверджено Методологію соціологічного опитування населення щодо дослідження рівня якості житлово-комунального обслуговування та стану реформування житлово-комунального господарства. (одержати документ (zip-архів, у форматі MS Word, 223kb))

Що зроблено для практичного реформування ЖКГ. (читати)

Проект плану дій Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства щодо реалізації Першочергових заходів реформування житлово-комунального господарства. ( одержати zip-архів, у форматі MS Word, 34kb )

Проект указу президента України "Про Першочергові заходи реформування житлово-комунального господарства". ( читати проект указу та затверджені ним Першочергові заходи реформування житлово-комунального господарства (одержати zip-архів, у форматі MS Word, 41kb) )

Відповідно до доручення Президента України за підсумками розгляду першочергових заходів реформування житлово-комунального господарства на Всеукраїнській нараді, що відбулася 2 березня 2006 року, наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України від 15.03.06 №66 затверджено склад Робочої групи Мінбуду з доопрацювання першочергових заходів реформування житлово-комунального господарства. Пропозиції до першочергових заходів реформування житлово-комунального господарства приймаються до 3 квітня 2006 року на електронну адресу Департаменту стратегічного розвитку: reforma2010@mail.ru. (читати)