This version of the page http://rabota.ua/company127046/aboutUB.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-04-02. The original page over time could change.
Работа в Universal Bank; работа в Киеве, вакансии Финансы

Перейти к содержимому страницы

 
 
 Про нас

Universal Bank — частина Європейської банківської групи Eurobank EFG, яка в свою чергу входить до складу потужної міжнародної банківської групи EFG Group. Це третя швейцарська банківська група за величиною активів із генеральним офісом у Женеві.

Лідируючі позиції серед банків в шести країнах Європи, понад 19 000 співробітників, найвищий рівень послуг, професійність менеджменту і персоналу, фінансовий потенціал та масштабні інвестиції у сучасні технології — ось візитна картка Eurobank EFG.

З 2006 року Eurobank EFG представляє в Україні Universal Bank.

В найближчі 3 роки банк планує стати одним з найбільших в Україні та розширити мережу відділень по всіх регіонах.

Ми запрошуємо до продуктивної співпраці кваліфікованих спеціалістів у банківській сфері. Ми пропонуємо майбутнім працівникам роботу у дружньому колективі справжніх професіоналів, професійний та кар`єрний ріст та всі можливості для самореалізації! Ми шукаємо цілеспрямованих та амбітних, з постійним бажанням вдосконалювати свої знання та професійні навички, людей. Наша ціль - прозора та взаємовигідна співпраця та інноваційна політика щодо персоналу. Постійні професійні тренінги та семінари для наших співробітників та висока корпоративна культура у кожному з відділень банку — основа розвитку професіоналізму кожної особистості у нашому колективі! Отримайте можливість працювати у банку з європейськими стандартами роботи.

Надсилайте свої резюме українською (російською) та англійською мовами за адресою: cv@universalbank.com.ua, не забувши вказати назву посади, на яку Ви претендуєте. Назва файлу повинна містити прізвище та ім`я англійською. Дізнавайтеся більше про нас на сайті http://universalbank.com.ua.

 
 

8 800 300 2000
cv@universalbank.com.ua
universalbank.com.ua