This version of the page http://www.president.gov.ua/news/9330.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-03-18. The original page over time could change.
Участь у засіданні Координаційної ради з питань підготовки до проведення ЄВРО-2012 - Офiцiйне представництво Президента України
Офіційне Iнтернет-представництво Президента України
19.03.2008
Прес-служба Президента України Віктора Ющенка

Участь у засіданні Координаційної ради з питань підготовки до проведення ЄВРО-2012

У середу, 19 березня, під головуванням Президента України Віктора Ющенка відбудеться засідання Координаційної ради з питань підготовки до проведення ЄВРО-2012. У засіданні Ради візьмуть участь Прем'єр-міністр України Ю. Тимошенко, міністр транспорту та зв'язку Й. Вінський, керівництво міських та обласних держадміністрацій, представники міжнародних та консалтингових компаній.

Під час цього заходу учасники обговорять стан підготовки об'єктів спортивної та транспортної інфраструктури до ЄВРО-2012, шукатимуть шляхи вирішення проблемних питань, що виникають перед містами, які приймають ЄВРО-2012.

Результатом цієї Ради має стати, зокрема, посилення персональної відповідальності за виконання завдань, необхідних для проведення ЄВРО-2012.