« »

Катерина Ющенко побувала на IV театралізованому концерті «Освідчення в коханні»

07 Березня 2008 19:53


7 березня 2008 року Голова Наглядової ради Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000» пані Катерина Ющенко та представники Фонду відвідали Національну Оперу України, де переглянули IV театралізований концерт «Освідчення в коханні». Фонд «Україна 3000» вже вдруге підтримує це дійство, яке цього року проходить 6 та 7 березня. Автором та головним диригентом концерту є заслужений діяч мистецтв України Герман Макаренко.

У фойє Національної опери України Фонд «Україна 3000» презентував виставку робіт сучасних українських художників під назвою «Мати, дитина, родина». На виставці представлені роботи Віри Баринової-Кулеби, Марії Приймаченко, Ніни Марченко, Сергія Іванова, Григорія Сокола.

Катерина Ющенко привітала усіх шанувальників мистецтва, які зібралися сьогодні в Опері. Вона представила підготовлену Фондом виставку та висловила слова подяки за чудовий концерт. «Дякую, що ви прийшли. Це найкращий для нас подарунок – радість спілкування з тими, хто поділяє наші цінності та мрії», – сказала вона.

Пані Катерина привітала усіх жінок зі святом 8 Березня та відзначила, що робота Фонду «Україна 3000» спрямована у першу чергу на допомогу жінкам – адже близько 80% працівників у сферах, які підтримує Фонд, є жінки. «Я вдячна всім вам, чий талант та невтомна праця у різних сферах прославляє нашу країну», – підкреслила вона.

Концерт «Освідчення в коханні» об’єднав найяскравіші, найпопулярніші фрагменти з класичних оперних та балетних творів. У ньому взяли участь зірки балету Олена Філіп’єва, Ольга Голиця, Максим Мотков, Вадим Буртан, Ігор Буличов, видатні оперні співаки Сусанна Чахоян, Світлана Годлевська, Володимир Опенько, Богдан Тарас та Дмитро Кузьмін, а також симфонічний оркестр Національної опери України під керуванням Германа Макаренка.

Перший театралізований концерт «Освідчення в коханні» показав, як засобами музичного і театрального мистецтва освідчуються в коханні чоловіки різних країн світу – Італії, Іспанії, Росії та України. На другому концерті за ідею було взято висвітлення різних облич кохання – щасливого, ніжного, драматичного, комічного. Під час третього концерту можна було почути, як освідчуються в коханні імператор і солдат, принц і простолюдин.

Версія для друку



14 Березня 2008
Катерина Ющенко відвідала виставку «Великий скульптурний салон 2008»
У супроводженні директора Львівської картинної галереї, Героя України Бориса Возницького Катерина Ющенко оглянула класичні скульптурні твори та роботи сучасних українських митців. Також пані Катерина поспілкувалася з вітчизняними скульпторами – авторами творів, представлених на виставці. »»

13 Березня 2008
Представники Фонду «Україна 3000» взяли участь у засіданні дискусійного клубу «Корпоративна соціальна відповідальність»
На завершення заходу Міжнародний благодійний фонд «Україна 3000» та Університет банківської справи НБУ підписали Меморандум про співпрацю. Документ передбачає поглиблення співпраці у напрямі популяризації ідей соціальної відповідальності, а також низку заходів щодо впровадження цих принципів у життя. »»

11 Березня 2008
Катерина Ющенко побувала на виставках стародавнього та сучасного мистецтва
»»

7 Березня 2008
Катерина Ющенко зустрілася з депутатом Кнесету Держави Ізраїль Мариною Солодкіною
»»

4 Березня 2008
Олександр Максимчук взяв участь у прес-конференції, присвяченій IV театралізованому концерту «Освідчення в коханні»
»»

1 Березня 2008
Катерина Ющенко взяла участь в ювілейному вечорі з нагоди 140-річчя заснування Київського музичного училища імені Р. Глієра
»»


  









 
© 2001-2007
Фонд «Україна 3000»
Всі права застережено

© Розроблено
NewAgeLab 2005

Про Фонд | Структура | Напрями діяльності | Правила, процедури, стандарти | Контакти | Реквізити Фонду | Експорт RSS | Публікації | Звіти | Голодомор 1932-33

Використання матеріалів дозволено тільки з обов'язковим гіперпосиланням на сайт www.ukraine3000.org.ua