« »

Катерина Ющенко побувала на виставках стародавнього та сучасного мистецтва

11 Березня 2008 19:45


11 березня 2008 року Голова Наглядової ради Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000» пані Катерина Ющенко відвідала дві художні події – виставку відомої української художниці Віри Баринової-Кулеби та експозицію ікон з колекції родини Богомолець-Шереметьєвих.

Виставка Віри Баринової-Кулеби проходить у приміщенні Президії Академії мистецтв України і триватиме до 19 березня. Пані Катерина оглянула виставку та поспілкувалася з художницею. Раніше Катерина Ющенко побувала у майстерні Віри Баринової-Кулеби. Окрім того, твори художниці були представлені на виставці «Мати, дитина, родина», яку Фонд «Україна 3000» презентував у приміщенні Національної опери України 6-7 березня 2008 року.

Також пані Катерина Ющенко оглянула зібрання домашніх ікон України з колекції родини Богомолець-Шереметьєвих. Експозицію, виставлену в Київському музеї російського мистецтва, пані Катерині представила Ольга Богомолець – відомий лікар і співачка, депутат Київради. Ольга Богомолець також розповіла Катерині Ющенко про колекцію, яка нараховує понад 5 тисяч домашніх ікон з різних куточків України. Виставка триватиме до 14 березня 2008 року.

Версія для друку



14 Березня 2008
Катерина Ющенко відвідала виставку «Великий скульптурний салон 2008»
У супроводженні директора Львівської картинної галереї, Героя України Бориса Возницького Катерина Ющенко оглянула класичні скульптурні твори та роботи сучасних українських митців. Також пані Катерина поспілкувалася з вітчизняними скульпторами – авторами творів, представлених на виставці. »»

13 Березня 2008
Представники Фонду «Україна 3000» взяли участь у засіданні дискусійного клубу «Корпоративна соціальна відповідальність»
На завершення заходу Міжнародний благодійний фонд «Україна 3000» та Університет банківської справи НБУ підписали Меморандум про співпрацю. Документ передбачає поглиблення співпраці у напрямі популяризації ідей соціальної відповідальності, а також низку заходів щодо впровадження цих принципів у життя. »»

7 Березня 2008
Катерина Ющенко побувала на IV театралізованому концерті «Освідчення в коханні»
»»

7 Березня 2008
Катерина Ющенко зустрілася з депутатом Кнесету Держави Ізраїль Мариною Солодкіною
»»

4 Березня 2008
Олександр Максимчук взяв участь у прес-конференції, присвяченій IV театралізованому концерту «Освідчення в коханні»
»»

1 Березня 2008
Катерина Ющенко взяла участь в ювілейному вечорі з нагоди 140-річчя заснування Київського музичного училища імені Р. Глієра
»»


  









 
© 2001-2007
Фонд «Україна 3000»
Всі права застережено

© Розроблено
NewAgeLab 2005

Про Фонд | Структура | Напрями діяльності | Правила, процедури, стандарти | Контакти | Реквізити Фонду | Експорт RSS | Публікації | Звіти | Голодомор 1932-33

Використання матеріалів дозволено тільки з обов'язковим гіперпосиланням на сайт www.ukraine3000.org.ua