This version of the page http://mystyle.name/news/88.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-03-14. The original page over time could change.
Початок «війни» пошукових систем за UA-нет. Саме сьогодні зрозумів, що в цьому році... — SEO блоґ MyStyle.name

Початок «війни» пошукових систем за UA-нет. Саме сьогодні зрозумів, що в цьому році...

Саме сьогодні зрозумів, що в цьому році почалась справжня активізація пошукових систем в УА-неті. Раніше всі знали тільки про Google і Meta. Meta на даний момент зовсім не та пошукова система, яка повинна бути, вона вже давно програє свої прямим конкурентам по всім параметрам, з роками Google «витіснив» з України Meta (зараз нею користуються або патріоти, або лаймери). Ще рік назад для пошуку в UA-IX Я використовував Google (JustUA.info), і не тільки тому, що Яндекс москалі, а тому що глибина пошуку в Google була більша, та і пошук якісніший…

На мою думку початок цієї самої війни відбувся саме тоді, коли Яндекс відкрив свій офіс в Одесі і став знаходитись в UA-IX (вже до цього Яндекс давав гарні результати ранжирування).

Далі, а далі відбувся розвал bigmir)net, і як наслідок їх робот досі перебуває у виключеному стані, частина команди залишилась, а частина створила свою рекламну агенцію Mi6 і портал I.UA. Портал I.UA став 4 пошуковою системою (Я визнаю саме 4), і здивував особливо мене якістю видачі та можливістю пошуку в UA-IX.

Десь між цими 2 подіями тихенько розвивався портал OnLine.ua, який так само тихо запустив і тестує свою пошукову систему, спочатку (може і не я один такий) я подумав, що це звичайний мета-пошук, бо ніякої інформації не було, був тільки каталог з описом, який і підштовхував на такі думки.

З цих трьох подій можна сказати, що кожний бачить тут свої бізнес-інтереси, адже саме контекстна реклама дає найбільший прибуток (у всякому випадку Яндексу і Google). І те, що «хохлянет» і УА-нет ще тільки починають розвиватися. І ще не відомом, як саме будуть вести себе в такій ситуації bigmir)net, Meta та інші.

© MyStyle.name Team 2006

Додати цей блоґ до:  

Коментувати (тестується)

* Нік

Сайт

e-mail (не показується)

* Покажіть, що ви не робот (: Відгадайте код.

Попередні новини:

  • Google знову лідирує в рейтингу ...
  • Google подвоює чистий прибуток ... У другому кварталі прибуток пошукової ...
  • «Рамблер» відстав від Google на півніздрі. У червні Google за кількістю запитів вийшов на 2 місце в рунеті ...
← На попередню сторінку