This version of the page http://mystyle.name/news/80.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-03-14. The original page over time could change.
Google Mobile доступний в Європі... З грудня минулого року його послугами могли користуватися... — SEO блоґ MyStyle.name

Google Mobile доступний в Європі... З грудня минулого року його послугами могли користуватися...

Сервіс Google Mobile тепер доступний в Європі. З грудня минулого року його послугами могли користуватися тільки жителі США, але зараз до них приєдналися жителі Великобританії, Франції, Німеччини та Іспанії. Сервіс дає змогу отримувати на свій мобільний телефон повідомлення про останні новини зі світу науки, техніки, спорту, розваг, а також працювати з електронною поштою Gmail.

Для отримання інформації користувач Європи повинен просто відкрити у браузері свого мобільного телефону сторінку Google.com, після чого перейти на посилання News, або ж відкрити початкову сторінку сервісу Gmail. А також, розміри сторінки будуть автоматично оптимізовані для перегляду на екрані мобільного.

За допомогою телефону можна не тільки читати листи, але й переглядати прикріпленні до листів фото і документи. Крім цього, можна одразу зателефонувати своїм респондентам, якщо вони вказали номер свого телефону в налаштуваннях аккаунту. Google Mobile можна використовувати безкоштовно, необхідно сплачувати тільки оператору мобільного зв’язку за роботу в Інтернеті.

© MyStyle.name Team 2006

Додати цей блоґ до:  

Коментувати (тестується)

* Нік

Сайт

e-mail (не показується)

* Покажіть, що ви не робот (: Відгадайте код.

Попередні новини:

  • Google запускає власну систему онлайнових платежів… Інтернет-гігант Google у кінці червня починає тестування ...
  • Компанія Google домовилась з Adobe... Компанії Google і Adobe уклали угоду...
  • Недоторканість приватної інформації. Найбільші комп’ютерні компанії виступили ...
← На попередню сторінку