This version of the page http://mystyle.name/news/276.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-03-14. The original page over time could change.
Перші гроші з LovePlanet і Яндекс — SEO блоґ MyStyle.name

Перші гроші з LovePlanet і Яндекс

Власне моїй з dv партнерці стукнув рівно місяць і прибутку вона принесла майже $10. Звичайно $10 не окупають витрати на розкрутку, але ж це гроші тільки за перший місяць. Зараз на сайт у день заходить близько 150 уніків, з яких 3-4 заповнюють анкету (тобто "сідають на голку" :) ). За моїми погнозами вже через 2 тижні сайт буде мати 200 уніків і 4-5 зареєстрованих анкет на день.

Розкрутка партнерки здійснюється звичайним просуванням сайту в Google і Яндекс по дюжині запитів (конкуренції в Україні поки не спостерігається). І тут виникли трабли з Яндексом. Якщо в ґуґл я вже всі СЧ і НЧ в топ вивів, то в Яндексі сайт навіть по своєму тайтлу не знаходиться. Схоже, забанили гади :) Аргументують вони це чисткою SERP (Search Engine Result Page) від однакових сторінок (зараз в індексі яндекса 26000 сторінок моєї партнерки :] ). Прямо під час написання цього посту я знайшов розв'язок цієї проблеми від самого Садовського! Отже, треба заборонити індексацію всіх сторінок сайту окрім головної. Тобто головну ви зможете просувати по запитам в Яндексі.

Для цього в robots.txt (знаходиться в адмінці) треба прописати:

User-agent: Yandex
Disallow: /a
Disallow: /p

Чекаю на позитивний результат від маневру (мусить дати додаткових 30% трафіку).

Ще ця партнерка показала, що піску та інших фільтрів в google.com.ua немає, адже сайт знаходиться і знаходився в топі по 5 СЧ і 5 НЧ запитам вже місяць.

P.S. До речі, а ви знаєте звідки назва Яндекс пішла? Ні?! Тоді читайте.

© MyStyle.name Team 2006—2007

Додати цей блоґ до:  

Коментувати (тестується)

* Нік

Сайт

e-mail (не показується)

* Покажіть, що ви не робот (: Відгадайте код.

Попередні новини:

  • Популяризація соціальної мережі Блоґосвіт
  • Google Analytics у Вас на стільниці
  • Апдейти в META.ua
← На попередню сторінку