This version of the page http://mystyle.name/news/231.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-03-14. The original page over time could change.
Google скасовує PageRank — SEO блоґ MyStyle.name

Google скасовує PageRank

Google розглядає можливість видалення зі свого тулбару показника PageRank - числової величини, що характеризує "важливість" сторінки в Google. Даний індекс цитування сторінки використовується при ранжируванні сайтів у пошуковій видачі, тому є одним з найважливіших параметрів для веб-майстрів.

Що послужило приводом? Причин декілька, по-перше, дані PageRank (PR) часто бувають застарілими (3 і більше місяців), по-друге, зміни PR не завжди достовірні, по-третє, PR став причиною зростання комерціалізації посилань. До того ж, зі слів Метта Каттса, провідного фахівця Google з пошукових алгоритмів, не всі зміни PR враховуються пошуковою системою. Один з представників компанії Google Адам Ласнк (Adam Lasnk) звернувся до користувачів за інформацією про те, що вони думають із цього приводу, і яким хочуть бачити PR. «PageRank залишається важливим показником якості сайту як для інтерент-маркетологів, так і для звичайних користувачів»

Нагадаємо, PageRank - тільки один з методів, які використовує Google, щоб визначити релевантність або важливість сторінки. Він базується на вхідних посиланнях, але не тільки на їх кількості – також мають значення їх релевантність і якість. Обчислюється PageRank таким чином, Google інтерпретує посилання зі сторінки А на сторінку В як «голос» А за В. Однак система стежить не тільки за кількістю голосів, аналізується більше сотні інших аспектів сторінки, яка цей голос дає...

Джерело: SEOnews.ru

© MyStyle.name Team 2006—2007

Додати цей блоґ до:  

Коментувати (тестується)

* Нік

Сайт

e-mail (не показується)

* Покажіть, що ви не робот (: Відгадайте код.

Попередні новини:

  • Українці обирають Google
  • Google може зменшити опис посилання в SERP
  • Google відмінив мітку supplemental results
← На попередню сторінку