This version of the page http://mystyle.name/news/213.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-03-14. The original page over time could change.
Контекстна реклама в Росії обігнала банерну — SEO блоґ MyStyle.name

Контекстна реклама в Росії обігнала банерну

Яндекс випустив інформаційний бюлетень "Контекстна реклама в Росії". Дослідження складене на основі даних Яндекс.Директа - найбільшої системи розміщення контекстної реклами в Рунеті. Дані охоплюють період з січня 2006 р. по червень 2007 р. Повний текст дослідження доступний тут.

За станом на червень 2007 р. тільки в системі Яндекс.Директ контекстні оголошення показуються більше 140 млн. разів на буденний день і здійснюється більше 1,2 - 1,3 млн. переходів користувачів на сайти рекламодавців.

З $210 млн. загального обороту російської інтернет-реклами в 2006 р. оборот контекстної реклами склав $110 млн. (на 145% більше показників 2005 р.). У цьому ж році вперше за всю історію Інтернету в Росії контекстна реклама обігнала баннерную не тільки по темпах зростання, але і по абсолютних значеннях.

Число замовників контекстної реклами і замовлених ними рекламних кампаній збільшилося в 2006 р. на 60-70%. Кількість переходів по контекстних оголошеннях на сайти рекламодавців виросла за рік майже вчетверо (на 280%).

У міру розвитку російського ринку контекстної реклами рекламодавці починають активно освоювати менш конкурентні рекламні ніші і захоплювати нові сегменти аудиторії. Зокрема, частка запитів, викуплених рекламодавцями під покази контекстних оголошень, в 2006 р. збільшилася майже удвічі.

Головні замовники на російському ринку контекстної реклами — це представники бізнесів з високою вартістю залучення клієнта: виробники і постачальники промислових товарів (B2B-сегмент), учасники будівельних, автомобільних, страхових і фінансових ринків. Крім того, значну частку обороту ринку забезпечують продавці побутової техніки, представники сектора ділових послуг, туристичного сектора і сектора нерухомості.

© MyStyle.name Team 2006—2007

Додати цей блоґ до:  

Коментувати (тестується)

* Нік

Сайт

e-mail (не показується)

* Покажіть, що ви не робот (: Відгадайте код.

Попередні новини:

  • Трохи про Непот-фільтр
  • Індексація сайту Яндексом
  • Кириличних доменів не буде
← На попередню сторінку