This version of the page http://mystyle.name/news/188.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-03-14. The original page over time could change.
Google завойовує Америку — SEO блоґ MyStyle.name

Google завойовує Америку

У березні 2007 року 64% пошукових запитів в США робилися через Google. Це дані американських дослідників інтернету, компанії Hitwise. Вони підрахували, що частка Google на пошуковому ринку за рік зросла на 10%. При цьому візити на Google склали 4.52% всіх заходів в інтернет.

Головні конкуренти обробили значно менше запитів: Yahoo! – 22%, MSN – 9% і Ask.com – 3%. Інші 48 пошукачів, вивчених Hitwise, поділили між собою 5% запитів. Генеральний менеджер з глобальних дослідженнях Hitwise Біл Тансер зробив вивід, що, не дивлячись на зусилля конкурентів, зростання Google не показує ознак уповільнення.

За даними Hitwise, пошукові машини залишаються головним каналом зв'язку користувача з головними галузями економіки і бізнесу. В порівнянні з березнем 2006, на сьогоднішній день такі категорії послуг, як туризм, новини і медіа, а також бізнес і фінанси отримали удвічі більше клієнтів, що прийшли з пошуку. Інші найбільш активні споживачі пошукового трафіку – медичні послуги (на першому місці, 43% клієнтів приходить з пошуку), шоппінг (25%) і розваги (21%)

© MyStyle.name Team 2006—2007

Додати цей блоґ до:  

Коментувати (тестується)

* Нік

Сайт

e-mail (не показується)

* Покажіть, що ви не робот (: Відгадайте код.

Попередні новини:

  • PageRank на майже всіх датацентрах онулився
  • Google не випередить Microsoft
  • У Катеринбургу пройдуть змагання з пошуку в Інтернеті
← На попередню сторінку