ГоловнаВажливі новини
Важливі новини

24 Вересня 2007
Відбулася всеукраїнська конференція освітян-екологів «Екологічна освіта та виховання в контексті збалансованого розвитку»

Всесвітній саміт зі збалансованого розвитку, що відбувся у м. Йоганнесбурзі, ПАР, у вересні 2002 г, підтвердив прихильність усього світового співтовариства до ідей стійкого розвитку. Одним з найважливіших інструментів, що забезпечують охорону навколишнього середовища, раціональне використання природних ресурсів і стійкий розвиток – є підвищення рівня поінформованості всіх груп населення через екологічне виховання та освіту. Екологічна освіта – найважливіший фактор стійкого розвитку суспільства, і саме ця сфера діяльності здатна змінити свідомість і поводження людей.
Про це йшлося 22 вересня у Києві, де розпочалася Всеукраїнська конференція освітян-екологів «Екологічна освіта та виховання в контексті збалансованого розвитку: міждисциплінарні підходи».
Учасники конференції – освітяни, працівники наукових установ, бібліотек, представники органів державної влади, громадськості обмінялися досвідом щодо наскрізної екологічної складової у викладанні навчальних дисциплін та формування ціннісного ставлення до природи у дітей, починаючи від дошкільного віку і завершуючи навчанням у вузі. Дискутвали про роль науки та освіти для формування у молодого покоління усвідомлення необхідності переходу до збалансованого розвитку.
Більше на сторінці: http://www.ecoleague.net/32547877-167.html


Останні новини:
06 Березня 2008
ВЕЛ запропонувала депутатам екопріоритети.
06 Березня 2008
05 Березня 2008
Президент України відзначив Т.Тимочко
05 Березня 2008
26 Лютого 2008
У Києві відбудеться телеміст із США з питань біобезпеки
© Copyright 2004
Розробка ІАФ Ексор
Копіювання матеріалів сайту можливе лише за поперднім погодженням зі Всеукраїнською екологічною лігою.