This version of the page http://www.khmelnytsky.com/news/2008-02-27-1.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-03-13. The original page over time could change.
зустріч 20 лютого 2008 року

            20.02.2008 року управлінням праці та соціального захисту населення Хмельницької міської ради проведено збори з питань дотримання державних гарантій в оплаті праці, ліквідації заборгованості із виплати заробітної плати та заборгованості перед Пенсійним фондом України. На збори запрошувались керівники підприємств різних галузей, в т.ч. керівників гральних закладів, готельного та ресторанного бізнесу міста, на яких спостерігається низький рівень заробітної плати. В ході проведення зборів розглядались шляхи підняття рівня заробітної плати, легалізації «тіньової зайнятості» та боротьби з виплатою заробітної плати в «конвертах». Також на збори були запрошені керівники підприємств, на яких існує заборгованість із виплати заробітної плати працівникам і заборгованість перед Пенсійним фондом України.

Керівникам підприємств було рекомендовано підняти рівень заробітної плати до рівня середньої заробітної плати відповідної галузі, здійснювати заходи щодо легалізації грошових доходів працівників. Керівників підприємств, на яких існує заборгованість із виплати заробітної плати зобовязано здійснити повне погашення заборгованості із виплати заробітної плати, ліквідувати заборгованість перед Пенсійним фондом України.

У зборах взяли участь представники управління Пенсійного фонду України у М.Хмельницькому, управління торгівлі Хмельницької міської ради, управління економіки та промисловості Хмельницької міської ради, ТРК Місто».

Управлінням праці та соціального захисту населення проводиться щомісячний моніторинг рівня середньої заробітної плати на підприємствах, на яких заробітна плата менше законодавчо встановленого розміру, здійснюється контроль за дотримання законодавства про працю на підприємствах міста.