This version of the page http://www.khmelnytsky.com/news/2008-02-26-1.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-03-13. The original page over time could change.
зустріч голови

            Вчора відбулася зустріч міського голови Сергія Мельника, його заступника Віктора Байдича і керуючої справами міськвиконкому Людмили Черевченко зі слухачами магістратури Хмельницького університету управління і права.

           У Хмельницькому університеті управління і права з 1 жовтня 2007 року функціонує магістратура за спеціальністю “Державна служба”, в освітній галузі “Державне управління”. Навчаються в магістратурі за денною формою навчання 20 слухачів (працівники органів державної виконавчої влади, місцевого самоврядування області), які зараховані до кадрового резерву в місцевих державних адміністраціях, органах місцевого самоврядування (начальників та заступників відділів та управлінь, голів районних державних адміністрацій, тощо). В рамках навчального плану по завершенню другого семінару передбачена ознайомча практика в органах виконавчої влади та місцевого самоврядування. Під час практики відбудеться ознайомлення з роботою обласної, Хмельницької, Кам’янець-Подільської та Старокостянтинівської районних рад, обласної, Кам’янець-Подільської та Старокостянтинівської районних державних адміністрацій, комітетами державного будівництва та місцевого самоврядування.