This version of the page http://www.khmelnytsky.com/news/2007-10-12-3.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-03-13. The original page over time could change.

         На черговому засіданні виконавчого комітету Хмельницької міської ради, яке відбулося 12 жовтня, розглянуто більше 40 нагальних  питань життєдіяльності обласного центру. Зокрема, члени виконкому, після детального аналізу, ухвалили рішення про внесення на розгляд сесії міської ради пропозиції щодо затвердження “Програми патріотичного виховання, формування здорового способу життя, розвитку духовності дітей та молоді міста Хмельницького на 2007-2012 роки”; про надання дозволу управлінню капітального будівництва Департамента архітектури, містобудування та земельних ресурсів на реконструкцію недобудованого басейну школи №20 по вулиці Ричка, 1 під дошкільний навчальний заклад на 6 груп; про передачу приміщення шахово-шашкового клубу  по вул. Проскурівській, 66 на баланс міського комітету з фізичної культури і спорту.

Також розглянуті питання, що стосуються квартирного обліку при виконавчому комітеті, про внесення на розгляд сесії міської ради пропозицій про приватизацію земельних ділянок громадянам та інші.