This version of the page http://www.ednu.kiev.ua/org/wb.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-03-13. The original page over time could change.
Інститут Світового банку

Інститут Світового банку

 


Українська Банерна Мережа

 

Інститут Світового банку (ІСБ) було засновано Світовим банком в 1955 році з метою сприяння міжнародному розвитку. ІСБ проводить багаторічні, взаємопов’язані навчальні програми для урядовців із країн, що розвиваються з метою допомогти їм у більш продуктивному плануванні та управлінні їх внутрішніми інвестиціями. Більшість учасників навчання ІСБ є урядовцями вищого та середнього рівней, що мають вплив на створення політики національного розвитку, експерти, підприємці, журналісти та інші представники приватного і недержавного сектору. ІСБ проводить близько 350 конференцій та семінарів щорічно. ІСБ співпрацює більше ніж з 150 закладами допомагаючи у розробці та виконанні програм.

Представництво ІСБ в Києві було відкрито в 1994 році з метою впровадити велику кількість навчальних програм в Україні: вступ до макро/мікро економіки, приватизація, фінансова та банківська справи, соціальний захист населення, управління проектами тощо. Крім того проводяться семінари з головних питань перехідного періоду для представників Верховної Ради, Кабінету міністрів, НБУ, провідних міністерств, навчальних закладів.

На сьогоднішній день ІСБ провів 82 семінари/ курси, в яких прийняло участь 4 112 практиків та 150 представників навчальних закладів.

Представництво ІСБ в Києві щільно співпрацює із Місією Світового банку та такими українськими партнерами як: Київський державний економічний університет, Академія державного управління при Президентові України, Інститут Економічних досліджень міністерства економіки та Інститутом трансформації суспільства.

Українські викладачі, що закінчили курси ІСБ “Навчання для Викладачів” та отримали спеціальні сертифікати читають лекції в ряді курсів ІСБ, що встановлюються на місцях та Головним офісом в Вашингтоні.

 

© Copyright "Terra Lingua Centre",1999-2006


Українська Банерна Мережа