This version of the page http://mystyle.name/articles/65.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-03-12. The original page over time could change.
Тонкощі в SEO - як Яндекс ділить анкори і речення — SEO блоґ MyStyle.name

Тонкощі в SEO - як Яндекс ділить анкори і речення

Хотілося б поговорити про одну тонкість, яка зараз активно обговорюється в SEO-колах. Як Яндекс ділить речення? Швидше за все існує різниця між відповіддю на 1 і 2 питання, але ми зробимо висновок відповідно до експерименту Дениса Іванова (людина не почала розводити флейм, а взяла і провела експеримент).

Якщо казати звичайною мовою, то Яндекс обрізатиме речення або анкор, зробивши його окремим, у тому випадку, якщо у ньому присутні:

Знак «.», «:», «!» або «?» + пробіл + слово з великою літери.

На прикладі - #a# дешеві. повії #/a# - у даному випадку пошуковою системою даний опис врахується як цілісний, оскільки після крапки йде слово з маленької букви. Велика буква - обов'язкова умова ділення.

Далі - #a#дешевые. Повії#/a# - а в даному анкор розділиться на 2 частини. Це “дешеві” і “повії”. Простіше кажучи, за рахунок даної конструкції запит “дешеві повії” у вас не підніметься, а окремо “дешеві” і окремо “повії” піднімуться. У теорії, там вже все залежить від ваги посилання.

Джерело: http://maulnet.ru/archives/340


Додати цей блоґ до:  

Коментувати (тестується)

* Нік

Сайт

e-mail (не показується)

* Покажіть, що ви не робот (: Відгадайте код.

Попередні статті:

  • Фільтр -950 від Google
  • SEO — пошукова оптимізація
  • Стисло про Google TrustRank (TR)
  • ← На попередню сторінку