This version of the page http://mystyle.name/articles/53.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-03-12. The original page over time could change.
Як створювати контентні проекти, що приносять гроші — SEO блоґ MyStyle.name

Як створювати контентні проекти, що приносять гроші

Мій перший заробіток в АдСенсе був 12 центів у день. Позавчора я заробив $228 доларів за добу (хоча я майже нічого для цього не роблю). Стисло, прийшов час поділитися міркуваннями з теми, хто цікавиться контентом, як можливістю заробити.

Отже, є декілька шляхів. Перший шлях – це шлях даного блоґу (посилання). Хоча грошей він приносить аж 50 центів в день (російський контент поки безперспективний), 533 посилання на блоґ в Яндексі і більше 7000 в Yahoo, тобто не все так погано, як про це заявляють скиглії аноніми в коментарях.

Найцікавіше те, що я ніколи нікуди сайт не додавав і посиланнями не з ким не обмінювався. Просто писав пости, і люди лінкувалися до блоґу за власним бажанням.

До моменту створення блоґу, я вже був частиною спільноти. Це важливий момент, тому що це одразу дало мені читацьку аудиторію з людей, які мене добре знали.

Другий момент, який у значній мірі сприяв просуванню блоґу, це те, що я писав про власний досвід, про те, що знаю, з цифрами і прикладами. Саме ці пости ставали популярними і розносились по іншим сайтам. В англомовному середовищі даний підхід на прикладі блоґу Стіва Павліни дає непогані фінансові результати – до 9000 доларів у місяць. Але в Росії цей підхід працює більше на ім’я, ніж на гаманець.

Але є і безперечні мінуси, якщо ви вирішили обмежити себе тільки власним контентом. Незрівнянно більше можна заробити, ретельно перебираючи вже існуючий контент. У минулих постах і коментах є посилання на мої блогоспотовські проекти - UncommonBusiness і WeirdTechNewsHub. Обидва проекти мають гарний рейтинг (40 і 10 тисяч відповідно), гарні щоденні показники (120 і 50 доларів відповідно).

Якщо хтось швидко хоче створити популярні проекти і прибутковий контентний сайт, то найкращий спосіб це відбір нішового контенту.

В ІНТЕРНЕТІ ДУЖЕ БАГАТО СМІТТЯ.

Можна непогано заробити, якщо ви станете «кібербомжом» і будете лазити інформаційними кіберсмітниками, відбираючи щось варте уваги. Цей підхід 100% працює для мене.

Я вам навіть безкоштовно скажу рецепт одного з найуспішніших сайтів по АдСенсу (тому що сам не знаю, як втілити його в реальність).

Ми знаємо, що PlentyOfFish.Com робить десять тисяч доларів за добу. Ми знаємо, що DogBreedInfo.Com рубає по 650 доларів з офіційного блоґу Гуглі. Стів Павліна реулярно викладає свої заробітки (9 разів на місяць).

Тому людина, що створить сайт, де буде розповідати про конкретні сайти в АдСенсі і про їх заробітки поза сумнівом приверне увагу купи голодних адсенсерів. Проблема тільки в тому, як знайти 30-40 прикладів в мільярдах сторінок кіберсміття?

Я зараз розвиваю проект, який розповідає про прибуткові АдСенс ніши. Оскільки ніхто відкрито не публікує про те, які ніши в АдСенсі приносять гроші, принаймні, не робить це централізовано в одному місці, то мій сайт одразу почав давати прибуток.

Перший же день, коли я почав розкручувати його (поставив посилання на блогах) приніс мені 10 доларів. Далі $3.93, далі $6.23, далі $4.48, далі $55.16 і вчора $8.20. Разом, майже 90 доларів за 6 днів.

Я дивуюся, на скільки вільні ніши дайджестів. Є маса цікавих ресурсів про АдСенсів, але немає жодного централізованого сайту, де б концентрувалися найкращі ідеї. Отже, у тих, хто буде збирати цікавий контент в одному місці, або публікувати свій контент – велике майбутнє.

Стисле резюме:

1. Створюйте або будьте частиною коммюніті, це дозволить швидко розкрутити проекти і буде сприяти розповсюдженню контенту.
2. Люди – воєристи (любителі підглядати). Тому, чим більше ви будете розповідати і показувати, тим краще для вас.
3. Гарний контент розкиданий по всій мережі і покритий товстим шаром кіберлайна. Збирання корисного контенту в одному місці гарантує вам успіх, особливо, якщо ніхто більше цим не займається.
4. Концентруйтеся на тому, що ви можете дати читачам, а не «чому мій блоґ ніхто не читає». Блоґів з гарним контентом, які ніхто не читає, просто не існує.
5. Робіть те, що не роблять інші.

P.S. У російському контенті (поки) грошей немає. Отже, навіть не мрійте.

Автор: Дмитро Давидов


Додати цей блоґ до:  

Коментувати (тестується)

* Нік

Сайт

e-mail (не показується)

* Покажіть, що ви не робот (: Відгадайте код.

Попередні статті:

  • Ергономічні характеристики віртуальної реклами
  • Оптимізація Flash під пошукові системи
  • Зовнішні посилання як один з головних факторів ранжирування
  • ← На попередню сторінку