Номер 92 за 22.05.2004
ПОШУК
Розширений пошук
Республіка Крим  Херсонська  Запорізька  Донецька Луганська Дніпропетровська Харківська Миколаївська Одеська Кіровоградська   Полтавська Сумська Черкаська Чернігівська Київська   Вінницька Житомирська   Рівненська Хмельницька   Тернопільська Чернівецька Івано-Франківська Львівська Волинська Закарпатська
МЕНЮ
Архів
Про “УМ”
Реклама в “УМ"
Передплата на “УМ”
Контактна інформація
Архів опитувань
Карта сайту
РОЗСИЛКА
Підписатися
Відписатися
ОПИТУВАННЯ
  Як ви ставитися до виплати урядом Тимошенко компенсацій вкладникам Ощадбанку СРСР?
Загалом - підтримую.
Це лише піар, потрібний Юлі для підвищення рейтингу.
Це шкідливий для української економіки крок.
Виплати доречні, але не так і не зараз.
Важко сказати.
     

Підступний сирок
168 немовлят з Києва та області потруїлися продуктами з молочної кухнi. За прогнозами, кількість хворих може вирости до тисячі
Марія КУЛЕБА   

Причиною захворювання став сир зі столичної молочної кухні, — єдиний її виріб, який не проходить термічної обробки. Діти віком від шести місяців до двох років, що вживали продукцію столичної молочної кухні, мають отруєння легкого та середнього ступенiв важкості та знаходяться в інфекційних відділеннях міста Києва. Збудника кишкового захворювання поки що не виявлено, але точно відомо, що це не стафілокок. Як на бiду, подiбне сталося i в Харковi: 27 малюкiв у вiцi вiд 2 до 7 рокiв iз п’яти дитсадкiв мiста потрапили в лiкарню, отруївшись молокопродуктами. Троє дiтей — в реанiмацiї.


Буш по-київськи
Сидір ЗЛАЗЬ   

«Что ищет он в краю далеком, что кинул он в краю родном?» — це основне питання політичних оглядачів до візиту екс-президента США Джорджа Буша-старшого до Києва. Справді, сьогодні сім'я Бушів не є надто популярною у себе на батьківщині, а тим більше у решті світу, тому навряд чи імідж України покращиться, як мотивує організатор візиту, зять Кучми Віктор Пінчук. З іншого ракурсу, ім'я Буша-старшого не вельми милозвучне для вух патріотично налаштованого українця — екс-президентові Сполучених Штатів не можуть подарувати виступ у Києві в липні 1991 року (тоді Україна була ще в складі СРСР), у якому той закликав українців не виборювати незалежність і погодитися на «ліберальні реформи» у складі Союзу.


Назбирали на свою голову
На Одещині шестеро осіб злягли після грибної трапези
Інф. «УМ»   

Дещо зарано грибний сезон цьогоріч відкрила Одещина: за кілька днів до Ізмаїльської районної лікарні з отруєнням госпіталізовано шiстьох любителів лісових дарів.


Передостання «зупинка» Шевченка

Патріарх Київський і Всія України-Руси Філарет освятив меморіальну дошку пам'яті Тараса Шевченка, яку відкрили вчора на відновленій церкві Різдва Христового у Києві — 143 роки тому під час перепоховання Шевченка тут стояла домовина з його тілом. Тоді тисячі людей приходили попрощатися з поетом, а після панахиди і молитви за упокій душі Кобзаря труну з Тарасом понесли до Канева.


РОЗДIЛИ
У номер!
Політінформація
ІнФорУМ
Нація
Кримінал
Спорт
Калейдоскоп
ПОГОДА
Погода в Києві і по всій Україні.
КУРСИ ВАЛЮТ

11 березня, вт (НБУ)
1$ = 5,0500 грн.,
1Є = 7,7855 грн.,
1 RUR (рос. руб.) = 0,2118 грн.

ГОРОСКОП
НОВИНИ САЙТУ