This version of the page http://www.studclub.poltava.ua/i/5 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-03-11. The original page over time could change.
Державна академія статистики, обліку та аудиту. Полтавська філія - СтудКлуб - StudClub
Пользователи локальных городских сетей "TotoroNet", "Majestik", "FortGroup", "OptiNET" могут заходить на Студклуб совершенно бесплатно!
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Регистрация
Забыли пароль?
Сейчас на сайте: 5
tata Djee Dasha BonDD Vovan4ik
Сегодня именинники
 NATA_L.P   solnushko   shyrik 
Работа и Карьера
Загрузка...
Загрузка...

Чат

Ник
логи чата
Сейчас в чате:
  Student
Nameless
Новости
Крик души!
Фото
Форум
TOP-преподавателей
Державна академія статистики, обліку та аудиту. Полтавська філія

Новости
Абитуриенту
Аспирантура
Спорт
Отдых
Факультеты

Вищий навчальний заклад державної форми власності
IІІ рівень акредитації
Ліцензія Мін.Освіти АА № 521431 від 06.10.2003

36020, м. Полтава, вул. Монастирська, 6
тел.: (05322) 7-26-94, (0532) 61-07-43, 61-11-44
е-mail: poltava_stat@ua.fm

Директор – Ольга Борисівна Хотетовська.

Полтавська філія Державної академії статистики, обліку та аудиту Держкомстату України є відокремленим структурним підрозділом Державної академії статистики, обліку та аудиту Держкомстату України (м.Київ).

У 2004 році Полтавська філія Державної академії статистики, обліку та аудиту Держкомстату України за поданням управління освіти і науки Полтавської облдержадміністрації увійшла у перелік кращих державних установ освіти.

Філія академії створена у 1999 р. шляхом реорганізації Полтавського обласного навчального центру Держкомстату України, який розпочав свою освітню діяльність ще у 1946 році і проводив переважно курсову підготовку та підвищення кваліфікації бухгалтерів для підприємств, організацій та установ всіх галузей народного господарства області.

В даний час філія академії здійснює підготовку фахівців з напряму 0501 "Економіка і підприємництво" за спеціальностями: 6.050100 "Облік і аудит" та 6.050100 "Економічна статистика" освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр". Відповідно до вимог освітньо-професійних програм нормативний термін навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр становить 4 роки.

На майбутнє планується підготовка фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня "спеціаліст", тобто провадження освітньої діяльності на рівні повної вищої освіти.

Навчальним закладом сформульовано три концептуальні засади, які визначають ринкові переваги діяльності та переваги наших студентів-випускників: високоякісна фахова підготовка, знання сучасних інформаційних технологій і систем, досконале володіння іноземною мовою.

Високий рівень підготовки фахівців забезпечують:
- кваліфіковані науково-педагогічні кадри, з яких 23 мають вчені ступені і наукові звання, в тому числі 5 мають ступінь професора, доктора наук та 18 кандидатів наук
- широке використання новітніх педагогічних технологій
- система підвищення кваліфікації кадрів
- сучасна матеріально-технічна база: 2 комп'ютерних зали, бібліотека, читальний зал, навчально-консультаційні пункти у м. Гадяч, м. Кременчук.

В філії навчається понад 600 студентів на денній та заочній формах навчання.

Загальну та спеціальну економічну підготовку студентів організує економічний факультет, який об'єднує професорсько-викладацький склад кафедр економічної статистики, обліку та аудиту, фундаментальних дисциплін, гуманітарних дисциплін.

У системі довузівської підготовки працюють курси з поглибленого вивчення дисциплін, що виносяться на вступні випробування. Діють студентські гуртки з поглибленого вивчення іноземної мови, інформатики та комп'ютерної техніки.

Послідовне набуття практичних навичок професійної діяльності на конкретному робочому місці забезпечується під час проведення практик: навчальної, виробничої та переддипломної.
Copyright © 2005 Бабенко Ю.Г. Все права защищены
При полной или частичной перепечатке материалов гиперссылка на StudClub обязательна
Редакция не несет ответственности за содержание информации, текстов, авторских материалов и пр., присылаемых посетителями сайта.
Главная | Реклама на сайте | Контакты
2.1308448314667