This version of the page http://presscenter.ukrinform.com/vip_gallery.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-03-10. The original page over time could change.
VIP-галлерея
    Послуги
  Контакти
  Представництва
  Діловий клуб
  Партнери
  Про нас
 

ВІКТОР ЮЩЕНКО НАГОЛОСИВ НА НЕОБХІДНОСТІ ЗАБЕЗПЕЧИТИ ПОВНЕ ВИДАННЯ ТВОРІВ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА ПРОВІДНИМИ МОВАМИ СВІТУ ДО 200-РІЧЧЯ ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ВЕЛИКОГО КОБЗАРЯ.               ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ НАЗВАВ ІСТОРИЧНИМ ЗАВДАННЯМ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ СФОРМУВАТИ ЄДИНИЙ ГУМАНІТАРНИЙ ПРОСТІР.               ВІКТОР ЮЩЕНКО ЗАКЛИКАВ ПАРЛАМЕНТ І УРЯД СТВОРИТИ ПІЛЬГОВІ УМОВИ ДЛЯ УКРАЇНСЬКОЇ КНИГОВИДАВНИЧОЇ СФЕРИ.               У НАЦІОНАЛЬНІЙ ОПЕРІ ЗА УЧАСТЮ ПРЕЗИДЕНТА ВІДБУЛАСЯ ЦЕРЕМОНІЯ ВРУЧЕННЯ ШЕВЧЕНКІВСЬКИХ ПРЕМІЙ.               ФЕСТИВАЛЬ УКРАЇНСЬКИХ ВАРЕНИКІВ ПРОХОДИТЬ НА ГІРСЬКОЛИЖНОМУ КУРОРТІ "БУКОВЕЛЬ" (ІВАНО-ФРАНКІВЩИНА).               ПЕРШИЙ ВАНТАЖНИЙ КОРАБЕЛЬ, СТВОРЕНИЙ ЄВРОПЕЙСЬКИМ КОСМІЧНИМ АГЕНТСТВОМ, СТАРТУВАВ ДО МКС.               НА ЄВРОБАЧЕННЯ ВІД РОСІЇ ЗНОВУ ПОЇДЕ ДІМА БІЛАН.               НОВИЙ АВТОМОБІЛЬ SKODA SUPERB ПРЕЗЕНТОВАНО НА ЖЕНЕВСЬКОМУ АВТОСАЛОНІ.               У ФРАНЦІЇ В ПЕРШОМУ ТУРІ МУНІЦИПАЛЬНИХ ВИБОРІВ ЗДОБУЛИ ПЕРЕМОГУ ЛІВІ ПАРТІЇ.               В УГОРЩИНІ АБСОЛЮТНА БІЛЬШІСТЬ УЧАСНИКІВ РЕФЕРЕНДУМУ ПРОГОЛОСУВАЛА ЗА ВІДМІНУ ОПЛАТИ ЗА ВІДВІДАННЯ ЛІКАРЯ, ПЕРЕБУВАННЯ У ЛІКАРНІ І НАВЧАННЯ У ДЕРЖАВНИХ ВУЗАХ.               ПРЕДСТАВНИК "ГАЗПРОМУ" СПРОСТУВАВ НЕ СПОНСОРУВАТИМЕ ЛОНДОНСЬКУ ОЛІМПІАДУ-2012.               НА СХОДІ ІНДІЇ ЗНОВУ ВИЯВЛЕНО "ПТАШИНИЙ ГРИП".               НА ПАРЛАМЕНТСЬКИХ ВИБОРАХ В ІСПАНІЇ ЗНОВУ ПЕРЕМОГЛИ СОЦІАЛІСТИ (ЗА ДАНИМИ ОБРОБКИ 99,88 ВІДСОТКА БЮЛЕТЕНІВ).               ЛІДЕРИ ДВОХ ОПОЗИЦІЙНИХ ПАРТІЙ ПАКИСТАНУ ДОМОВИЛИСЯ ПРО СТВОРЕННЯ КОАЛІЦІЙНОГО УРЯДУ.               ВЕНЕСУЕЛА ПОНОВЛЮЄ ДИПЛОМАТИЧНІ ВІДНОСИНИ З КОЛУМБІЄЮ ПІСЛЯ НЕЩОДАВНЬОГО ЗАГОСТРЕННЯ ДВОСТОРОННІХ ВІДНОСИН.               РОСІЯНИН ОЛЕГ МАСКАЄВ ПРОГРАВ НІГЕРІЙЦЮ САМЮЕЛЮ ПІТЕРУ І ВТРАТИВ ТИТУЛ ЧЕМПІОНА СВІТУ З БОКСУ В СУПЕРВАЖКІЙ ВАЗІ.       
 - Галерея    - Список
А - Б - В - Г - Д - Е - Є - Ж - З - И - Й - І - Ї - К - Л - М - Н - О - П - Р - С - Т - У - Ф - Х - Ц - Ч - Ш - Щ - Ю - Я
Лук’янченко Олександр Олексійович

Народився 30 серпня 1947 року в Ясинуватському районі Донецької області. В 1962 році закінчив 8 класів Авдіївської середньої школи №1. Після закінчення школи до 1966 року навчався в Донецькому будівничому технікумі. З 1967 по 1969 рр проходив службу в армії в Київському військовому окрузі. Після закінчення строку служби працював по спеціальності, пройшов в будівництві шлях від змінного майстра Донецького заводу "Будівдеталь" до заступника голови територіального будівничого об'єднання "Донецькжилбуд". Без відриву від виробництва закінчив Макіївський інженерно-будівничий інститут. Кандидат економічних наук.

В 1992 році був призначений заступником, а в 1993 році - першим заступником голови Донецького місьвиконкому. В 1994 році  переведений на посаду заступника,а в 1995 році - першого заступника голови Донецькій обласній державній адміністрації. З 1996 року працював першим заступником
генерального директора Адміністрації автомобільних доріг в Донецькій
області.
З 1998 по 2002 рр.  перший - заступником Донецького міського голови.
З 2002 року - Донецький міський голова.
  Заслужений будівельник України.Нагороджений медаллю "За трудову
відмінність".
О.О.Лук'янченко проводить велику суспільну роботу, є головою Донецького
міського відділення союзу "За єдність, згоду і відродження",головою
Асоціації шахтарських міст Донбасу, головою регіонального відділення
Асоціації міст України, головою Координаційної ради з розвитку й підтримки
молодіжного руху в місті Донецку.
Одружений, має сина.

Прес-конференції в Укрінформі:

28.01.2008р.

Інші матеріали:

Фото Укрінформу


Календар подій
VIP-галерея
Дискусія-форум New
Корисні посилання
Конкурси
Перевод / Translate on-line
Новини
Фотосервіс
Аудіо-служба
Країни світу
Ділова Україна
Єдина Україна
Новини ПАНІА
Запит: 
 шукати


© 2005-2006, Укрінформ. Всі права застережено. У разі використання матеріалів посилання на Укрінформ обов'язкове.

Адреса Укрінформу: вул. Б.Хмельницького, 8/16 (ст. м. "Театральна").
Контактні телефони: +38 (044) 279-22-42, 244-90-47.
Факс: +38 (044) 244-90-13
E- mail: conferen@ukrinform.com

Вхід за службовими посвідченнями або картками НСЖУ.

Розробка сайту Sparkle Design Studio