This version of the page http://www.japanese-page.kiev.ua/ukr/news_2005-07-19.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-03-08. The original page over time could change.
Ющенко в Японії

Україна-Японія:

"Японські новини" в культурному просторі України.

А також "українські новини" в культурному просторі Японії

     
     

 

 

Увага!!!
Якщо Ви побачите помилку на сайті або лінк, що не працює, — виділіть і натисніть Ctrl+Enter, і ваше повідомлення одразу буде надіслано адміністрації сайту.

Доступні розділи:

 
 
 
 
 
 

Спонсори проекту

 
 
Фонд "Мрії здійснюються"

 

 
 
Goodwin Online
 
 
 
 
 
Рекламний блок
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

Ми проводимо інтернет-опитування японців з приводу візиту в Японію Президента Ющенко!

19.07.2005 -- Як вам, мабуть, відомо, шановні читачі, Президент України Віктор Ющенко 20 – 23 липня 2005 р. здійснює візит до Японії. "Японська сторінка" теж вирішила не залишатись осторонь цієї важливої події і провести  Інтернет опитування, в процесі  якого громадяни Японії можуть поставити запитання безпосередньо Президентові України.

В очікуванні візиту в Японію Президента України Віктора Андрійовича Ющенко увага громадськості Країни сонця, що сходить, прикуто до країни, лідер якої збирається відвідати Японію. Люди з набагато більшим зацікавленням і активністю досліджують Інтернет у пошуках довідкової й ознайомлювальної інформації про Україну і про її лідера, візит якого очікується в Японії.

Оскільки нами вперше в Україні створено японо-мовний веб сайт, ми одні з перших помітили цю активність, оскільки крім нашого сайту пересічному японцю більше нема куди звернутись в пошуках інформації на японській мові, стосовно України та її Президента. Це міф, хоча і дуже розповсюджений в наших рідних краях, що в японському Інтернеті можна знайти все. Японські сайти, де можна прочитати декілька речень про нашого Президента, можна перелічити пальцями однієї руки! Ми всі їх знаємо і рекомендуємо японцям, які інколи звертаються до нас  про інформаційну допомогу. Що ж стосується японо-мовних сайтів про Україну, то їх дещо більше, але, запевняємо Вас, шановні відвідувачі, що двох рук вам, без сумніву, повинно вистачити, для того, щоб їх всіх перерахувати. 

В цій ситуації японські користувачі інтернет часто густо звертаються на наш сайт у пошуках інформації, яка їх цікавить. Як ми зрозуміли, ця неформальна "вільна ініціатива мас", яку ми помітили завдяки відвідувачам японської частини нашого сайту, джерелом своїм найчастіше має особисту активність, яку виявляють ті жителі Японії, що хочуть довідатися більше, ніж можна дізнатися з японських ЗМІ та з Інтернет, і демонструють самостійну і неабияку цікавість до майбутнього візиту глави держави, яка стала відома в усім світі, у тому числі і у Японії, як "колиска Помаранчевої революції".

Як правило, жвавий інтерес у людей викликає і сама особа глави держави, що здійснює візит, у даному випадку - особа Президента України - тієї обновленої України, якою вона постала перед світовим співтовариством сьогодні. Тож ми вирішили скористатися цим інтересом японців до особи нашого Президента і надати можливість будь кому з наших японських відвідувачів поставити особисте запитання до президента Ющенко.

Інформаційна Інтернет-акція "Так, Ющенко! - Постав запитання президентові України!", автором і організатором якої виступив Фонд "Мрії здійснюються" – українська благодійна організація, що працює в Києві, здійснюється завдяки створеній нами спеціальній сторінці інтерактивного інтернет опитування громадськості Японії в зв'язку з  візитом в Японію Президента України. Сторінку з формою інтерактивного опитування вже розміщено на сайті "Японська сторінка" – першому японо-мовному сайті України, якого створено Фондом "Мрії здійснюються".

На сторінці розміщена електронна анкета опитування, яку може заповнити японською мовою, будь-який житель Країни сонця, що сходить, котрий зайшов на сайт. Запитання, зібрані  автоматично, по мірі їх надходження – в режимі реального часу накопичуються та обробляються і потім передаються в Секретаріат Президента України, з яким досягнуто домовленості про їх передачу Президенту Ющенко, після його повернення з Японії.

Одночасно всіх відвідувачів сторінки, які заходять на сайт, з метою поставити своє запитання Президенту України, зустрічає сторінка з біографією Віктора Андрійовича Ющенка японському мовою, його фотографія, довідкова інформація про Україну та інша корисна інформація, з якою зможуть познайомитися всі бажаючі. Ця інформаційна акція вже почалася і сторінка інтернет опитування уже приймає відвідувачів - за станом на 19 липня ми вже маємо шість перших запитань, які надійшли до нашого Президента з Японії, та перший запис в гостьовій книзі на японській сторінці, яка присвячена візиту Президента Ющенко до Японії.

Фонд планує нагородження японського автора самого цікавого запитання, заданого Президенту України протягом Акції, що відбудеться після закінчення Акції, яка триватиме до 31 липня.

Повернутись на початок сторінки


     

[ На головну ] [ Нагору ]

 

 


 


Забороняється відтворення будь-якої інформації з цього сайту, текстової чи графічної!

Запитання та зауваження з питань оформлення та змісту сайту надсилати на адресу: japan4you@ukr.net.

Copyright © 2005-2007 Фонд "Мрії здійснюються". No reproduction or republication without written permission.

Останнє оновлення: 06.12.2007

 

Hosted by Goodwin Online.