This version of the page http://www.autolux.ua/ukrainian/company (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-03-08. The original page over time could change.
Про компанію - компанія Автолюкс - пассажирскі та грузові перевезення
     
 
 
   
 

Ласкаво просимо на сайт компанії "Автолюкс"!

    "Автолюкс" - одна з провідних компаній в Україні , яка здійснює пасажирські перевезення комфортабельними та швидкісними автобусами марки TEMSA MITSUBISHI і TEMSA MAN. На сьогоднішній день в автопарку компанії більше ніж 50 автобусів.

    Комфортний салон, зручні сидіння, кондиціонер, мобільний зв'язок залишають найприємніші враження від подорожі. В автобусі також є туалет, що дуже важливо під час довгої дороги. Більш того, у Вас буде можливість подивитися цікаве кіно, або послухати музику. Стюардеса запропонує Вам чай, каву, прохолоджуючі напої, а також з розумінням поставиться до проблем, які можуть виникнути у Вас під час подорожі.

    З 1998 року компанія "Автолюкс" розпочала діяльність у сфері вантажних перевезень. Цей вид послуг став першою організованою системою в нашій країні. Нами обладнано 70 офісів в 50 містах України для відправлення та прийому вантажу у зручний для Вас час. Більше 100 машин марки Mitsubishi Canter щодня здійснюють перевезення вантажу по містам України. Великий, дружній колектив, який нараховує більше ніж 1700 співробітників, щогодини турбується про сервіс перевезень.

    Автобуси компанії "Автолюкс" можуть бути орендовані для проведення туристичних поїздок, обслуговування делегацій та ін. Наша компанія мала честь обслуговувати таких відомих людей як Білл Клінтон, адміністрація президента України, Папа Римський та ін.

    Перевезення здійснюються у короткий термін, зважаючи на всі вимоги служби безпеки.

    Мережа наших представництв допоможе Вам стати ближчими один до одного, долаючи час та простір!

 
 знайти



Вiдправлення з


Прибуття в



 
 

© ААЗ Трейдинг Ко, 2001-2008