This version of the page http://www.arcada.com.ua/infot/140307.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-03-08. The original page over time could change.
Информационные технологии - Новости
 







 
14. 03. 2007
 

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас відвідати семінар

Розробка конкурентної продукції в системі проектування Autodesk Inventor 11 (Inventor 11, AutoCAD 2007, Mechanical Desktop 2007).
Технічна підготовка виробництва в системах
APS-підприємство та TechnologiCS.

Семінар відбудеться 12 квітня в приміщенні Національного університету "Львівська політехніка" за адресою: м. Львів, вул. Професорська 1, 3-й поверх, ауд. 61

Мета семінару: показати сучасний рівень розвитку найпопулярнішої у світі системи тривимірного автоматизованого проектування, продемонструвати її розлогі можливості для проектування і випуску якісної продукції за стислий проміжок часу; презентувати інструменти для побудови системи управління інформаційними потоками на промисловому підприємстві.

Вагомою особливістю даного семінару є його направленість на приклади реалізації різних задач, які виникають в інженерній роботі. Демонстрації будуть базуватися на проектах, реалізованих, чи тих, що реалізуються нами та нашими колегами на різних підприємствах України. Діапазон представлених можливостей буде розповсюджуватися від підходів із створення і оформлення окремих деталей у співвідношенні з існуючими стандартами, до проектування і моделювання складних виробів та їх інтеграції з системами технічної підготовки виробництва.

Використання систем, які пропонуються, надає змогу віднайти оптимальні рішення щодо організації процесу виробництва, скорочує терміни підготовки виробництва, дає змогу контролювати його на всіх етапах.

Учасники семінару матимуть змогу безкоштовно отримати демонстраційну російськомовну версію системи Autodesk Inventor 11

Ми будемо раді бачити провідних спеціалістів КБ, ПКВ, техвідділень, співпрацівників відділень САПР на нашому семінарі та сподіваємося, що семінар, у якому візьмете участь буде корисним для Вас та Ваших колег.

ОРГАНИЗАТОРЫ:
ЗАТ "Аркада"
Національний університет "Львівська політехніка"

УМОВИ УЧАСТІ В СЕМІНАРІ

Семінар відбудеться 12 квітня 2007 року в приміщенні Національного університету "Львівська політехніка" за адресою: м. Львів, вул. Професорська, 1, 3-й поверх, ауд. 61

Просимо бажаючих зареєструватися до 10 квітня 2007 року.

Заповніть заявку та вишліть її по факсу в ЗАТ "Аркада": (044) 502-33-35, 257-1039, 257-1049 або по е-mail: common@arcada.com.ua

Контактна особа в м. Львів: Стоцько Зиновий Антонович, (032) 258-24-10, stotsko@polynet.lviv.ua

Контактна особа в Києві: Хомченкова Наталя, (044) 502-33-35, Nataliya.Khomchenkova@arcada.com.ua

Участь в семінарі БЕЗКОШТОВНА.

Програма та заявка на участь в семінарі: (файл/doc - 48Kb)




интернет магазин духи Egoist