This version of the page http://www.fdr.com.ua/news_item/22825/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-03-04. The original page over time could change.
ФДР - Новини

Строгий шеф. Фото з сайт bbc.co.uk

Вокаліст Kaiser Chiefs строгий шеф

15:30   03 Березня 2008

Фронтмен британської групи Kaiser Chiefs, Рікі Вілсон (Ricky Wilson), підтримує дисципліну в групі грошовими стягненнями. Так, за запізнення на репетицію він знімає зі своїх колег по команді штраф у розмірі 20 фунтів стерлінґів. На думку музиканта саме такі заходи дозволяють їм вчасно записувати платівки і завжди бути у гарній музичній формі.

«Понеділок, вівторок і четвер – це дні репетицій. І крапка. А тільки після цього – довгий вікенд. Але не подумайте, що ми граємо Ruby знову і знову, ми пишемо нові пісні. Якщо хтось запізнюється він повинен покласти 20 фунтів у книжку. Так-так, ми спеціально завели книжку для тих, хто запізнився. Невже так важко приходити вчасно – о 12:30. Ми ж працюємо лише п’ять годин», - сказав Рікі Вілсон.

Kaiser Chiefs – британська інді-рок група, утворена у Лідсі у 2003-му році. Музиканти настільки сподобалися продюсеру Blur, Стівену Стріту, що він сам запропонував свої послуги для запису дебютної платівки Employment. Нагадаємо, що останній, другий диск Yours Truly Angry Mob вийшов у 2007-му році. Лідером колективу є вокаліст Ріки Вілсон (Ricky Wilson). У 2006-му році Kaiser Chiefs стали найуспішнішими номінантами церемонії нагородження BRIT Awards і отримали одразу три нагороди.

За матеріалами BBC